Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 273
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив

Пак...невероятни моменти.

# 31
  • Добруджа
Няма проблем Мариянка   bouquet, има много момичета, които не успяват да гледат, така че не са излишни линковете.   

# 32
  • Пловдив

afrodita57, ata_56, Bayraktarova, borovinka123, danitoo12, dettodorowa, Dinah, dobrudjanka, dukesa, eliadn, galya_kost, Goni, guga51, kanina1964, koko68, kurkuma, lori_kz, malkata_pisanka, mamaboba, mamata48, margita9, MARIBUR, maryang, perlata_26, pipi1467, sofia26, valkova*, Vese-lina, vesela Simple Smile, Zorni44ka, Морски очи, ТираноЗавърката (+ 10 Скрит/и) и 33 Гости преглежда(т) тази тема. 75 гледаме.

# 33
Ей, нямате грешка, нито спирка!!! Тук съм си цяла вечер, препускам, чета ви, напъвам се дано поразбера нещо и... докато се запиша за юбилейната темичка - стигнахте на 2 страница! Благодаря на всички! Мариянка newsm510 ти си знаеш! Ипак готино половерчееее  bouquet  bouquet

# 34
  • Пловдив
Леле, облече коцузлийската риза...Другата къща ще свърши работа. Мустафата с тези спомени за Фатма, обича ли я още...

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 22:53 от mariana51

# 35
  • до най слънчевия бряг
Къщата на Кадир бей  стана като дядовата ръкавичка ,ама Мукито  с това мрънкане ще прогони  горките жени   Няма и капка състрадание в тая жена

# 36
  • Добруджа
Много спомени на Мусти с Фатма дават - дали не ни подготвят за края на ролята му  newsm78
www.youtube.com  -част 4
www.youtube.com  - част 5
www.youtube.com  - част 6
www.youtube.com  - част 7
www.youtube.com  - част 8
www.youtube.com  - част 9

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 23:08 от dobrudjanka

# 37
  • Варна
Какво ли си говорят Керим и Фатма,че така им набира Мустафа.....

# 38
Казаха си неща ,които Фатма  и Мустафа си мечтаеха...

# 39
  • Гърция
Е не тоя си е завършен убиец #Cussing out #2gunfire
Надявах се, че като не звъне, че е пристигнал в къщата така да го намерят по - бързо, но те вече се чуха. Сега как ще го намерят бързо ooooh!
Мисля, че Мусти ще умре скоро и даже преди да се разбере за убийството на Вурал вместо да си понесе наказанието от съда.

# 40
Много спомени на Мусти с Фатма дават - дали не ни подготвят за края на ролята му  newsm78

Няма да е крят ,такава напаст няма отърване....Много мъчно ми стана накрая как може да е толкова ЗЪЛ МУСТАФА ТАКА ЗАГУБВА ФАТМАГЮЛ.....ТОЙ ОТДАВНА Я ЗАГУБИ ,НО СЕГА ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ОМРАЗА.......

ДАЛИ ПЪК ,АКО НЕ УМРЕ ЕРДОГАН ЩЕ ГО ЗАМЕСТИ САМО МОЖЕМ ДА ГАДАЕМ ,НО ТОВА Е КЛЮЧОВ ОБРАЗ ВЪВ ФИЛМА ТАКА ЧЕ....... МАЛКО ВЕРОЯТНО.

# 41
Керим и Фатмагюл правеха плановете, които Мустафа е правел за Фатмагюл, затова побесня...  Sad

# 42
  • Тук някъде.....
Мислех да не влизам да ви чета, защото още не съм ви догонила, обаче  Mr. Green не издържах. Още около 10 серии ми остават, уффф, хем нямам търпение, хем не искам да свършват сниманите досега. И аз вече не знам какво искам! Всъщност знам.....Керим... Embarassed Embarassed Embarassed  bouquet

# 43
Не ми казвайте, че няма да се разбере кой е стрелял! #2gunfire #Cussing out Отивам да лекувам момчето! Cry

ЗорничкаHug Heart Eyes

# 44
Сколасах точно за края...да видя гаргата как прострелва Керим! ooooh! Sick #2gunfire

Сега почвам да гледам серията отначало.

Общи условия

Активация на акаунт