Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 193
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Крюела джанъм къде се губиш  newsm78
Плака ли много?  Cry
Daaaaaaaaaa  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 ,за Керим не съм плакала така  Mr. Green
Славена, ти кога си плакала за Керим, Деар?   WhistlingFlutter
newsm78 newsm78 newsm78 когато го биха,когато....ами имам проблем с дългосрочната памет и не поВня  Sick Whistling
И аз така знам, ама да питам  Whistling Whistling
 Да ти прехвърляли от мойта Гинкобилоба, Мац?!  Whistling

# 151
mimata67,Славенко

Скрит текст:

И Мустафата...
Той сам провали живота си и на още колко около него,няма жал в моето сърце за него Naughty

newsm10 newsm10 newsm10

# 152
  • Пловдив
Ако знае какво го чака.

# 153

И аз така знам, ама да питам  Whistling Whistling
 Да ти прехвърляли от мойта Гинкобилоба, Мац?!  Whistling

Тц,нищЪ...ще си спомня и други работи Crazy така е по добре,само дето краката са ми студени,ама то ще е от ЕГН-то Rolling Eyes

# 154
  • Пловдив
Детелинка  Peace интересно ми е мнението ти за живота ,който ни показват в  Облака  Wink

# 155
  • Хасково

# 156
  • Хасково

# 157
rivva,   bouquet за диалозите

slawena, да ти е жив и здрав рожденникът Hug

juji_kiko, бързо да се оправя детенце  Hug

Cruela, за теб

Дами, добро утро и от мен! Поздравления за българската фен страница на Енгин! Да ни е честито!

Крайно време беше да има такава страница Simple Smile

# 158
  • София
..... знам,че няма да ви зарадвам, но ако трябва да съм откровенна, към образа на Мустафа съм по-благосклонна, в сравнение с други персонажи. Не можем да отречем, че той е един съвсем реалистично изграден образ ...... в него постоянно сменят превест различни нисши страсти и човешки слабости. Животът му от спокоен и планиран се превърна в бездна, която поради низ от грешки го погълна.
Каквото и да прави, каквото и да казва, Фатмагюл е  нереализираният му блян, мисълта че няма да е негова, го е преодолял, но мисълта че ще бъде именно на Керим го кара абсолютно да "губи почва под краката".
......Злати аз лично мисля че не му е дошло още времето, поне не другият четвъртък.

# 159
campanula, ah canim!  Hug

# 160
  • София
/то пък какво месо в Мустито само рагу и зъби е/ Mr. Green

Joy ...... как ти ги ражда клавиатурата незнам, но точно в десятката.... не така с бозавия левент Joy

# 161
Подкупвам те така, за да идеш да гласуваш за Енгин тук  Wink

http://www.siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126

# 162
Мустафа печели приза за най-мразения персонаж във филма. Мнението не е само мое. Представителна извадка от наши и чужди форуми и социални мрежи. Това, че някои го харесват заради сините му очи или незнайно за какво още е изключението необходимо за всяко правило. Съгласна съм с rivva, че не му е дошло времето. Такива като него са необходимото зло, обратната страна на добрите и белите. Както каза Керим в 30-и някоя серия - Да не закачаме горкия Мустафа.  Twisted Evil

# 163
  • Пловдив
Не знам,Ривка,тази ретроспекция на любовта им с Фатмагюл,толкова самотен и нещастен беше в онази пуста,ледена къща  Rolling EyesВече го писах-мисля,че ще се  #2gunfire сам. Поне да му оставят сценаристките възможността да излезе с чест от сериала  Wink

# 164
  • София
Кампунелке, я каква хитра лисана си..... Joy

Общи условия

Активация на акаунт