Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 329
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Хубавец голям и чаровник! Която го вземе... Crazy

Как ли ще изперкаме, ако го видим като грижовен баща... Малееее! С бебе на ръце и с неговия нежен поглед - просто сме загинали!

# 391
Ама че хубав съботен купон си спретнахме, а? Все благославям откривателите на компютрите и интернет, особено откакто съм в Канада.
Експресна пратка до Канада - лаптоп (върви в комплект с Енгин)  Gift

И аз силно се надявам поне Енгин да не почива много дълго и да го гледаме в интересна роля и филм.

Тази  с топа ми прилича на Есра  bombs  Mr. Green

Мариана, мисля, че тези снимки са монтаж. Иначе с този текст феновете му приканват да се гласува за него в анкетата.  Казват, че всичко зависи от нас и че той трябва да получи тази награда.

# 392
  • Пловдив
Ако не е с мустаци, бих го гледала. И дано не му подстрижат хубавата коса.

Специално за теб - ще гледаме и се надяваме да имат нови и хубави проекти. Като фенове, трябва да ги приемаме всякак. Това им е професия все пак и режисьорите имат последната дума.

# 393
  • AMS
Ето нещо за  купона

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 01:00 от di...va

# 394
Кампанулкааааа, много ми хареса пратката, джанъм! newsm44 smile3508  love001 newsm74 newsm20 Kissing Heart

Ето и за Мукадес

breastfeeding

Преди малко пак гласувах. Дано и останалите фенове се организират като тийновете.

# 395
Цитат
Как ли ще изперкаме, ако го видим като грижовен баща... Малееее! С бебе на ръце и с неговия нежен поглед - просто сме загинали!
kurkuma, сигурно всички сте забелязали, че много добре му лежат сцените с деца (Мурат, Елиф). Предполагам, че не е роля, а наистина умее да общува с деца. Някъде бях чела, че е от многодетно семейство, и помислих, че се дължи на това, но после разбрах, че има само един брат. Също така и ремонтните и монтажните работи сякаш наистина ги умее като истински майстор. Ако е така, наистина е готов за женене, коя ли ще е щастливката!

# 396
  • В Града на липите
Не разбрах къде и как да гласувам за Енгин/Керим?
п.п. Тоя човек дори и да не си отваря устата, така умее да изразява емоции, че можеха да си спестят половината реплики. Макар че е живо удоволствие да слушаш гласа му.
Не знам как е при вас, но в сцените в които плаче, и аз се разплаквах. Адски вживяващо го прави.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 01:07 от hrissi_sz

# 397
Това важи по-скоро за Рахми и Елиф  Joy

Хриси, това е анкетата
http://www.siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126

# 398
Да му се не види, аз съм женена вече! Наложи се да му откажа. Laughing

Брат, казваш Валентинка?! Интересно дали е хубавец като него. Ако не е, горкият, сигурно много зле се чувства.

А за отношението му към децата и аз мисля, че много ги обича - как се кефеше на учениците, които нахлуваха в бюфета в последната серия. Дано да не е само за филма.

# 399
Това важи по-скоро за Рахми и Елиф  Joy

Да де, това е Мукито, която кърми Елиф. Обаче идеята за Рахми е супер - не се бях сетила, че ще му отива толкова. hahaha Joy

http://www.siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126

Седми отдолу нагоре. baby_neutral

# 400
Славена, т.е. Берен е отказла да участва в Север-Юг ли?  Thinking (Нали този сериал бе по книгата на Памук).
Докато седна и аз на компютъра и вие сте изписали цял роман  Hug Тук става въпрос за нов сериал по книгата на Орхан Памук "Джевдет бей и неговите синове", в който главната роля ще играе моят любомец Кенан Имирзалъоолу и който чакам с голямо нетърпение... Ех, как ме е яд,явно няма да видя в главната роля Берен, а тайничко се надявах...  Praynig Добре дошли на новите момичета !!!  bouquet

# 401
Зорничка,

Hug

Ето и мезе, момичета.

Hug

# 402
Зорничка, благодаря за инфото   bouquet

Куркума, ето Енгин с бебе и с брат му:
Скрит текст:

до него е брат му
с/у него е брат му

# 403
  • Пловдив

Лека нощ от мен и от сладурите.

# 404
Kurkuma, джанъм !  Hug
Виж, виж как те гледа...  Whistling  Simple Smile Ох как ще дочакам четвъртъка  ooooh!
Campanula пак заповядай   love001

Общи условия

Активация на акаунт