Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 326
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Брат му никак не му прилича, поне така изглежда на снимката, а може и да не е фотогеничен.

Ама Енгин с бебето... newsm74

Кампанулка,  newsm24 Drunk

Лека нощ, Марианка!

# 406
  • В Града на липите
Лека и от мен.
п.п. Тоя Селим, не ви ли прилича на Къванч Татлату/не знам дали му изписах правилно името/?

# 407
Брат му никак не му прилича, поне така изглежда на снимката, а може и да не е фотогеничен.

Ама Енгин с бебето... newsm74

Кампанулка,  newsm24 Drunk
Наздраве джанъм! Да се подкрепим за дългата нощ  Laughing

Хриси, и според мен Селим има малко общо с Киво.

# 408
Зорничка, ама той мен ли ме гледа така бе, джанъм!  Hug Да нямам рожден ден? newsm78

Heart Eyes newsm35

Ето аз как ще го награбя kiss Всъщност много ми се иска да го целуна по адамовата ябълка. Много обичам мъже с големи
Скрит текст:
адамови ябълки. Вие какво очаквахте?

Joy

# 409
Зорничка, ама той мен ли ме гледа така бе, джанъм!  Hug Да нямам рожден ден? newsm78

Heart Eyes newsm35

Ето аз как ще го награбя kiss Всъщност много ми се иска да го целуна по адамовата ябълка. Много обичам мъже с големи
Скрит текст:
адамови ябълки. Вие какво очаквахте?

Joy
Естествено,че тебе гледа, джанъм ! Поради простата причина,че си много ГотЕна  Hug И аз, и аз обичам мъже с големи... адамови ябълки   Joy Joy

# 410
за почитателките на ябълките Wink
Скрит текст:

# 411
за почитателките на ябълките Wink
Скрит текст:
Благодаря, campanula, но от този твой пост направо се... препотих  Joy Joy

# 412
Горещи вълни направо! Blush Вчера гледах пак как преглъща от вълнение като се молеше за мъничко надежда и видя Фатмагюл да пуска шала в реката та пак ми се размъти главата.

Момичета, как ще ставате утре, не искам да мисля. При мен сега започва вечерта, ама вие окъсняхте много бе. Дано да не ви е много натоварена програмата в неделя.  Hug

# 413
Горещи вълни направо! Blush Вчера гледах пак как преглъща от вълнение като се молеше за мъничко надежда и видя Фатмагюл да пуска шала в реката та пак ми се размъти главата.

Момичета, как ще ставате утре, не искам да мисля. При мен сега започва вечерта, ама вие окъсняхте много бе. Дано да не ви е много натоварена програмата в неделя.  Hug
Точно навреме kurkuma  Hug Когато вляза тук и направо така се залисвам,че...  Heart Eyes Време е да лягам,че утре ме чака яко учене  baby_neutral трябва да си взема изпитите все пак  Praynig Хайде лека нощ на всички и сладки, розовки сънища  Two Hearts

# 414
Лека нощ и от мен  Hug

# 415
Лека нощ, момичета! Благодаря ви за приятната компания! Hug

# 416
от пресата;

Берен Саат бяга с французин
Звездата от "Забраненият плод" и гаджето й Сезар го удрят на дълга ваканция

Берен Саат и френското й гадже Сезар ще се скрият от света за няколко месеца. Звездата от "Забраненият плод" и нейният любим се отдават на ваканция на тузарски остров. Красавицата дори е отказала да участва в сериал по книгата на нобелиста Орхан Памук "Джевдет бей и неговите синове", съобщава в. "Хюриет".
"Вече не мога да издържам", изплакала Бихтер пред медиите на съседите. През последните шест години тя нонстоп снима в култови сапунки. Напоследък обаче Сезар се бил изнервил заради постоянните отсъствия на изгората си. Сега тя му е обещала да бъде само негова.
Берен в момента е постоянно на малкия екран, тъй като до юни в Турция върви поредицата "Каква е вината на Фатмагюл?", която идва у нас като "Пепел от рози".
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-01-22&article=396773

# 417
  • Пловдив

Добро утро момичета.

# 418
Добро утро,къзларки!Уютна и спокойна неделя!Афет олсун!

# 419
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт