Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 267
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте мили момичета!

Преди няколко дни загледах на шега този сериал по препоръка на сестра ми и незнам какво се случи с мен, но го изгледах на един дъх! Няма нужда да ви казвам, че и вашата тема я изчетох по същия начин javascript:void(0); Сега гледам сериите на повторение и чакам с нетърпение да излязат новите.
 Доста дълго набирах смелост дали да се регистрирам и да участвам във форума, но днес не се стърпях и се регистрирах! .........Надявам се да съм добре дошла   javascript:void(0);
А за момичетата, които правят превода просто нямам думи - МИЛИ МОМИЧЕТА, ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ТРУДА КОЙТО ПОЛАГАТЕ!!!
javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0); javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);

попаднах на това и исках да го споделя с вас javascript:void(0);
http://www.youtube.com/watch?v=icArtEPAalE&feature=related

# 556
Ааааааа...Брад Пит куцал в момента ! Не знаех, но си мисля че това бледнее в сравнение с особенно съществения за нашия пол дефект на Енгин !

Нима????? Ти снощи с него ли беше, бе дете?????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Simple Smile Аха ! От няколко нощи вече съм.... Simple Smile

Ами сподели, бе дете! Ние тук сме си все наши........

# 557
Ди...ва Hug    bouquet Прекрасно е!  Peace

На теб и на Марта Ви се възхищавам за хъса, който Ви води, за уменията, които притежавате и за чувствеността с която съчетавате прекрасна музика, с точните кадри и прекрасните думи на Марта вплетени в една история за голямата любов! Бъдете здрави и много щастливи! Радвайте ни! Ние сме тук и чакаме следващите Ви красоти! Peace Peace

Подкрепям!  newsm10 smile3521 smile3501

Детелинка, май за сексуалната ориентация. Thinking

# 558
frikadeliwelcome! На точното място си като гледам симптомите. Вече стана епидемия, а сериалът още не е започнал по бтв.  Laughing

# 559
  • Тук някъде.....
Момичета, аз имах предвид друго : Керим се предаде сам, да, и се призна за виновен, но в какво е въпросът. Едва ли е признал за изнасилване, значи е признал за неоказване на помощ при предотвратяване на престъпление, което е съвсем различно нещо. Изобщо, турските закони са много повлияни от обичайното им право, което пък е с голям религиозен отенък, като това, че ако изнасилвачът се ожени за жертвата, не лежи в затвора  Shocked Аз затова и се замислих дали и при тях е като при нас, нали уж са светска държава.
Когато гледах последния 58 епизод, четох доста от коментарите под клиповете и форума на www.whatisfatmagulsfault.com и останах неприятно изненадана от множеството фенове на МУстафа и неговото поведение. Има даже такива, които силно се надяват ФГ и той да се съберат  Twisted Evil
Това вече не го разбирам, като мъж да го харесват, ама като поведение е пълна отрепка, от най-долните. Никакво оправдание не може да има за стрелбата по Керим в пълно съзнание, просто от злоба и омраза. С нищо не е по-добър от Яшаран.

# 560
Ааааааа...Брад Пит куцал в момента ! Не знаех, но си мисля че това бледнее в сравнение с особенно съществения за нашия пол дефект на Енгин !

Нима????? Ти снощи с него ли беше, бе дете?????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Това сме го дъвкали преди десетина теми ! Simple Smile
Съжалявам,че го припомних ! Любувайте му се ! Щом ви доставя удоволствие-коя съм аз че да ви го развалям....
Добър актьор е ! Не знам за вас ,но аз като една запалена негова фенка съм изгледала всичко,което има превод на достъпен за мен език ! Добър,харизматичен,но не единствен...това исках да ви кажа  ! Simple Smile

# 561
di...va много красота има в клипа ти, толкова хубава аналогия с нежния розов цвят! Музиката е прекрасна, изненадах се да я чуя в съчетание с Йозге, но се е получило много добре. Разбира се, не е моя работа да давам оценка на труда ти, но много ми хареса и те поздравявам, благодаря!

# 562
Куркума Hug  bouquet казах ти да не се разсейваш по пътя Joy Joy

Аз съм вече на финалната права  с newsm52 newsm52 newsm52 newsm52

# 563
  Привет момичета   bouquet
  Аз също искам да благодаря на всички момичета , които са положили труд и време ,за да ни преведат този прекрасен сериал   bouquet
Аз съм още в началото му , но нямам търпение да сядам и да гледам колкото може повече серии.
Вече съм на 16 епизод , обаче ми е много любопитно кога Фатмагюл / в кой епизод / , ще започне да се влюбва и да се държи с Керим по - добре Моля ви някой да ми каже  Praynig

# 564
  Аз също искам да благодаря на всички момичета , които са положили труд и време ,за да ни преведат този прекрасен сериал   bouquet
Аз съм още в началото му , но нямам търпение да сядам и да гледам колкото може повече серии.
Вече съм на 16 епизод , обаче ми е много любопитно кога Фатмагюл / в кой епизод / , ще започне да се влюбва и да се държи с Керим по - добре Моля ви някой да ми каже  Praynig

Ееееее...ти пък сега ! Искаш веднага до края на сериала да стигнеш, а то и не се знае със сигурност дали и на края ще се получи.... Simple Smile

# 565

Постепенно - няма да ти разваляме удоволствието я!  welcome и на теб, shams u amar !

Гони, използваш забранени средства. Ще те санкционирам, да знаеш!  Hug

# 566

Това сме го дъвкали преди десетина теми ! Simple Smile
Съжалявам,че го припомних ! Любувайте му се ! Щом ви доставя удоволствие-коя съм аз че да ви го развалям....
Добър актьор е ! Не знам за вас ,но аз като една запалена негова фенка съм изгледала всичко,което има превод на достъпен за мен език ! Добър,харизматичен,но не единствен...това исках да ви кажа  ! Simple Smile

Ами какво да ти кажа...... Много категорични напътствия даваш, а отговорите ти са доста завоалирани.... така, че и аз смятам да те подмина завоалирано. Бъди здрава! Peace

# 567

Постепенно - няма да ти разваляме удоволствието я!  welcome и на теб, shams u amar !

Гони, използваш забранени средства. Ще те санкционирам, да знаеш!  Hug

В такава надпревара няма ограничения........става въпрос за  bowuu bowuu bowuu... нали  Joy hahaha Joy hahaha

# 568
София, ти ме разби направо! Как така има хора, които не само подкрепят Мустафа, ами и се надяват да се съберял отново с Фатмагюл.  Shocked

# 569
  Grinning  Добре , съгласна . Тогава изгонвам домочадието от стаята си , и се пракирвам да гледам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт