Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 226
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • до най слънчевия бряг
Дива, страхотни клипчета правиш. Гледам ги с удоволствие.
Куркума, благодаря, ще ги прегледам, аз досега трих три реда сълзи с 27-ма, но тези двата момента искам пак да ги видя и особено, там където я намери под дървото и докато я носеше, как една негова сълза падна върху лицето й. Изражението му направо може да ти разкъса сърцето.
Що се отнася до носа на Енгин, вярно не е съвършен, но по принцип не дразни, някак си го прави специфичен, пък и с тоя поглед и тия очи, и изражения... въобще кой ти го забелязва.
За тичането, вероятно е свързано с ръста му. Забелязвала съм и при други високи актьори, малко непохватно им се получава. Но за сметка на това, скачането и налитането на бой, му идва отвътре. Голям побойник.

l
hrissi,  виж ,ми подписа  smile3521  Връщам се да ви дочета

# 616
  • AMS
Днес не го оставихме на мира
Хайде и аз да дам своя принос.

# 617
  • В Града на липите
За късмет моя мъж е нощна. Честно да си призная, за пръв път се чувствам така сякаш му изневерявам Grinning
Не знам как ме изтърпя десет дни да не му готвя и да съм залепена нон стоп за компа.

# 618
Честно да си призная, за пръв път се чувствам така сякаш му изневерявам Grinning
Simple Smile Преди време някой бе казал, че Енгин е създаден, за да вреди на женската половина от човечеството  Laughing

Доста говорихме за Керм/Енгин, та ще му сложа нещо п/в уроки:
Скрит текст:

# 619
Моята половинка вече знае, че Енгин е включен в списъка ми с мъжете, с които ми е позволено да имам интимни отношения. Той пък може да си гледа филми с Анжелина Жоли и да спи с нея, ако му падне, а и ако му се даде.  Joy Добре че имаме два компютъра.  hahaha

Кампанулка, много си мълчалива днес, джанъм.

# 620
Моята половинка вече знае, че Енгин е включен в списъка ми със мъжете, с които ми е позволено да имам интимни отношения. Той пък може да си гледа филми с Анжелина Жоли и да спи с нея, ако му падне, а и ако му се даде.  Joy Добре че имаме два компютъра.  hahaha
Либерално семейство Simple Smile И сега, ако кажеш и че си чатите с мъжа ти от двата компа... Mr. Green

Ами много сте забавни тази вечер и не успявах да ви насмогна със закачките.

# 621
  • В Града на липите
Мда, добре че и ние имаме два компютъра, доста улесняват нещата. Но от десет дни си лягаме тримата - Аз, мъжа ми и Керим, Фатмагюл се правя, че не я забелязвам  Grinning. За късмет мъжа ми заспива бързо иначе трябваше да му обяснявам защо рева посред нощ. Луда работа  Grinning
п.п. Редовно си чатим с моя, по-добре е от надвикването през стаи

# 622
Моята половинка вече знае, че Енгин е включен в списъка ми със мъжете, с които ми е позволено да имам интимни отношения. Той пък може да си гледа филми с Анжелина Жоли и да спи с нея, ако му падне, а и ако му се даде.  Joy Добре че имаме два компютъра.  hahaha
Либерално семейство Simple Smile И сега, ако кажеш и че си чатите с мъжа ти от двата компа... Mr. Green

Аз чатя на моя, той проверява за нови филми на неговия. Тъкмо ме пита дали съм гледала "Двама завинаги" - турски. Wink

# 623
Тъкмо ме пита дали съм гледала "Двама завинаги" - турски. Wink
Менекше и Халил ли бе този филм? Ако  е той, загледах го, но не ме грабна и не го довърших.

# 624
Мда, добре че и ние имаме два компютъра, доста улесняват нещата. Но от десет дни си лягаме тримата - Аз, мъжа ми и Керим, Фатмагюл се правя, че не я забелязвам   Grinning. За късмет мъжа ми заспива бързо иначе трябваше да му обяснявам защо рева посред нощ. Луда работа  Grinning
п.п. Редовно си чатим с моя, по-добре е от надвикването през стаи

hahaha hahaha hahaha Ако броиш и въжделенията на мъжа ти, леглото ще ви утеснее.

# 625
Тъкмо ме пита дали съм гледала "Двама завинаги" - турски. Wink
Менекше и Халил ли бе този филм? Ако  е той, загледах го, но не ме грабна и не го довърших.

Току-що отидох да проверя - той е. Значи да не го теглим.

Либерални сме, ама защото не сме срещнали обектите от списъците. Добре че няма подобна вероятност. hahaha

# 626

Ами много сте забавни тази вечер и не успявах да ви насмогна със закачките.

Съседката ми удари един джоинт и това са последствията от тънките стени и лошата изолация.  Whistling

Да не ти казвам децата каква енергия имат.  Joy

# 627

Току-що отидох да проверя - той е. Значи да не го теглим.

Либерални сме, ама защото не сме срещнали обектите от списъците. Добре че няма подобна вероятност. hahaha
kurkuma, пробвай, на някои хора пък доста им бе харесал сериалът.
Вероятност за среща винаги има  Grinning Така че не се успокоявай много много, а си наимсли какво искаш да кажеш на Енгин.

# 628
  • В Града на липите
Аз не ревнувам от невъзможни неща. Няма лошо човек да си пофантазира. Укрепва брака. По-добре нереални любови, отколкото реални /естествено говоря за семейните/.
п.п. Сигурно сте обсъждали Вурал на дълго и на широко. Аз не съм го споменавала. Доста ми е противоречиво мнението за него. Обще взето пълна скръб е, през цялото време се чудех кой е най-зле от тримата и непрекъснато си променях мнението. Но като цяло Селим ми е най-безхарактерния, Ердоан най-извратения и Вурал най-слабия.

# 629
Харесва ми позитивното ти мислене, Кампанулка! А дано! Сигурно ще загубя ума и дума, дори и да репетирам всеки ден, така че ще се доверя на интуицията си.

Общи условия

Активация на акаунт