Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 150
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
# 691

Цитат
Тук с вас ми е супер приятно на конушмак(баба му викаше навремето "дернек")
Скрит текст:

Лили  Hug

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

# 692
  • В Града на липите
Права си Вале, аз не че не му простих, просто някакси не го очаквах. Особено сега, когато развиха образа. Толкова е нетипично за него, че ми направи впечатление. В самия герой чувството за чест и справедливост е дълбоко заложено и ми беше супер странно, че прие парите. Сигурно си права, че не е осъзнавал какво става около него, вярно че събитията се развиха с главоломна скорост.
Едно друго нещо ми направи много приятно впечатление в този сериал. Лошите започнаха да си получават заслуженото доста рано. Не се наложи да чакаме с години да ги постигне възмездието. И някак си плавно се редуваха победите за единия и другия отбор. Мисля че, това е доста добра формула, защото ако бяха представили стандартната - на богатите и известните всичко им се разминава и могат да газят и мачкат наред и едва накрая по някакво стечение на обстоятелствата да си го получат, вероятно щяхме да се отегчим.

Лили, това направо е Joy Joy Joy Дано тръпката по Керим не ни държи до тяхната възраст, че никак не е здравословно.

# 693
Лили, това с бабите е супер, ама нали не намекваш, че сме ние????????????????????? newsm78

# 694
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=RllW50qaxB8
За hrissi_sz, и всички ни...

# 695
# 696
  • Пловдив

НОВА ТЕМА 71

Знаем си, дописваме тази и продължаваме в новата тема.

# 697
Лили, това с бабите е супер, ама нали не намекваш, че сме ние????????????????????? newsm78
Това е самоирония....аз и не смея да се редя на опашката за Керим,че е на години със синът ми  Joy Joy Joy

# 698
Цитат
Лошите започнаха да си получават заслуженото доста рано. Не се наложи да чакаме с години да ги постигне възмездието.
И аз съм мислила за това. От една страна, звучи справедливо, в отбора на лошите въпреки богатството и властта, всичко се срива, някои дори не оцеляха. От друга страна, ако те се самоунищожат до делото, какво ще е посланието - да се осланяме на Аллах, а не на съда. Ще има наказание и от съда, и от обществото, и от собствената им съвест (колкото и да е малка).

# 699
# 700
  • В Града на липите
Леле, доживях и аз да се телепортирам в нова тема. Мариана, ти си ми любимката на месеца. Благодаря ти за труда, и за цялата всеодайност. Ако мога да помогна с нещо, на линия съм.
В свободното си време се занимавам като хоби с редакция на фен преводи в един друг форум, ако това може да е от някаква полза.

# 701
hrissi_sz за парите и алкохола ще се съглася с теб, но сцената с опита за целувка ми е любима и не си я давам, нека я има, па макар и с шамар накрая.
Аз често пропускам първите серии, защото са ми кошмарни и болезнени, но все пак и тях съм ги повтаряла. ФГ и Керим освен че бяха още в шок от случилото се, бяха подложени и на огромен натиск, събитията следваха бързо едно след друго. В такава безнадеждна ситуация лесно е да сгрешиш, важното е как ще продължиш след това. Според това, кой как се изправя, се разбира кой колко струва.

Много добре си го казала,Вале Peace Точно същото важи и за рошавата гарга Mr. Green В началото сгреши,като послуша майка си и баща си,а после съдбата му предостави не един път,за да поправи грешката си.Е,видяхме го колко струва-колкото една плюнка(според Фатма),а аз имам доста по-цветисти изрази за него Mr. Green

# 702
Много ми хареса тази мисъл от снимката:
И мълчанието е отговор за този, който го разбира.

# 703
campanula, голям съм ти фен да знаеш!  Hug Hug Hug

# 704
campanula, голям съм ти фен да знаеш!  Hug Hug Hug
hug
По пътя на логиката: Cruela е фен на campanula. campanula е фен на Енгин. Следователно Cruela е фен на Енгин.  Ето и заради това накрая и аз ще се окажа твой фен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт