Боя за коса - Вlond 26 - Клуб на блондинките

• 77 774
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • София
според мен е боя.

# 496
Браво танч, аз пък започвам пак да се отчайвам, незнам как да действам вече и с какво  Confused дължините ми от долу са доста тъмни и златисти, а пластовете отгоре много светли  и нямам идея как да се боядисам следващия път. Според вас, това: http://www.stuff4beauty.com/catalog.php?category=Socolor%20Color … ht%20Ash%20Blonde боя ли е или коректор/микс тон?
Мисля че е боя. Нещо подобно на 12.1 - така си мисля аз
Аз не бих рискувала с нея Laughing

# 497
Какво мислите за боите REF.  коментирали ли сте ги? Гледах каталог днес и имат страхотни цветове  Crazy

# 498
Само при мен ли се случва така, след второто измиване корените да стават оранжеви/ златисти/ и да има разлика с дължините? Уж минах на професионални бои, а то положението по зле става  Sick Търся си добър колорист за Варна да ми оправи косата ... моля помагайте.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 14:59 от Dendy

# 499
  • в 1001-та нощ
по-скоро зависи от грижите след това  Peace и евентуално недостатъчно изсветляване на косъма под боята - тя маскира отгоре и като падне покритието - лъсва истината

а ако грижите са неподходящи - явно бързо пада и боята  Peace

# 500
Само при мен ли се случва така, след второто измиване корените да стават оранжеви/ златисти/ и да има разлика с дължините? Уж минах на професионални бои, а то положението по зле става  Sick Търся си добър колорист за Варна да ми оправи косата ... моля помагайте.

И при мен е така, но го отдавам на много тъмния корен, просто явно няма как корен 2- ка да задържи за дълго боя 12- ка. А при моя бърз растеж на косата, след седмица максимум положението е шарено с една дума. Ама мажа здраво матиращи маски, за да забавя следващото боядисване. Този месец съм решила да направя обливка между двете боядисвания, да видим какво ще стане. На мен и по дължините много ми пада боята, а вече са изсветлявани поне 8 пъти.

# 501
На мен и по дължините много ми пада боята, а вече са изсветлявани поне 8 пъти.

А какво използваш за подобравяне на структурата на дължините? След 8 изсветлявания косата е нормално да стане доста порьозна и да не задържа пигмент толквоа добре.

Dendy може да пробваш Капанов горе до 35ти блок (ул Мир?) - Нели. Лично само кичури съм правила там май, но като цяло съм много впечатлена от салона, наистина си разбират от работата дамите, което от моята капризна уста е голяма препоръка.

# 502
Само при мен ли се случва така, след второто измиване корените да стават оранжеви/ златисти/ и да има разлика с дължините? Уж минах на професионални бои, а то положението по зле става  Sick Търся си добър колорист за Варна да ми оправи косата ... моля помагайте.

И аз не можех да се отърва точно от тази разлика, докато бях с Мажиблонд. Откакто минах на Матрикс, нямам подобни оплаквания.

Специално за моя случай мисля, че беше, както се е изразила Алена:
недостатъчно изсветляване на косъма под боята - тя маскира отгоре и като падне покритието - лъсва истината

Peace

# 503
  • Бургас
Здравейте момичета. Hug
Имам въпрос ако към боя с номер 10.1 се добави виолетов коректор дали има шанс да се получи хубав цвят с хубав отенък, не искам да съм сива, а да не жълтее?  И по принцип, когато използвате коректори колко количество от тях добавяте към боята? newsm78
Имам още доста да уча явно за да си намеря цвета. Thinking

# 504
Здравейте момичета. Hug
Имам въпрос ако към боя с номер 10.1 се добави виолетов коректор дали има шанс да се получи хубав цвят с хубав отенък, не искам да съм сива, а да не жълтее?  И по принцип, когато използвате коректори колко количество от тях добавяте към боята? newsm78
Много зависи от коректора. От един съм слагала по 2см, а от друг около една четвърт от тубата  Simple Smile
Като си купиш коректор прочети упътването и ще знаеш как да процедираш.

# 505
На мен и по дължините много ми пада боята, а вече са изсветлявани поне 8 пъти.

А какво използваш за подобравяне на структурата на дължините? След 8 изсветлявания косата е нормално да стане доста порьозна и да не задържа пигмент толквоа добре.
Шампоанът и маската ми са Абсолют Рипеър. Маската я редувам с Вела Енрич. Ампули Реню Ц, както и ампулите Биосан Керовитал. На две седмици колагеновата терапия Рипеър Рескю на Шварцкопф, нея задължително я правя преди и след боядисване. Термопротектор на Лореал и Арганов флуид на Нирвел.

# 506
  • Бургас
Здравейте момичета. Hug
Много зависи от коректора. От един съм слагала по 2см, а от друг около една четвърт от тубата  Simple Smile
Като си купиш коректор прочети упътването и ще знаеш как да процедираш.

Ужас, нищо не пише, ами сега?  newsm78
Ориентировъчно колко мога да сложа?

# 507
  • в 1001-та нощ
поне кажи на коя марка е  Hug

tanch, пристрастявам се към колагеновите продукти  Blush

# 508
  • Бургас
a.l.e.n.a, на IMPERITY e.

# 509

tanch, пристрастявам се към колагеновите продукти  Blush

След първия гаф, който направих с колагеновата терапия, сега и аз съм пристрастена към точно този продукт. Косата ми става невероятна след използването му, чувствам я сякаш са ми сложили още два пласта коса, а и стои жилава, което на мен ми харесва много. Единственият му недостатък е, че е прекалено малък като грамаж ( поне моят е малък, не съм виждала големи разфасовки тук ).

Общи условия

Активация на акаунт