САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 75

• 75 842
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, много, много моля за едно кодче 20 от 29 с подарък Praynig

G4J7Y
Благодаря ти!  bouquet

# 346
Миналата година дремах като всички си купуваха машината за хляб та сега съм се присетила пак за нея. Има ли възможност да се намали някой от моделите на Мулинекс?

# 347
  • В La Redoute и по света
Хайде за добро утро един арсенал от кодчета за розе крийм Simple Smile  Hug

# 348
Момичета, това сукманче с кой код може да се намали, имало код за  -15%
http://www.laredoute.fr/vente-robe-salopette-bebe-fille.aspx?pro … 1&secintref=0
Предварително благодаря!

# 349
  • София
Момичета, това сукманче с кой код може да се намали, имало код за  -15%
http://www.laredoute.fr/vente-robe-salopette-bebe-fille.aspx?pro … 1&secintref=0
Предварително благодаря!

Обикновено кодовете с % нямат БД.По-добре си го пусни с код за БД. Peace

# 350
  • София
Вече съм ползвала буквен код за сака Rose creme - имам ли право да ползвам друга комбинация от буквен код на същия акаунт? Или цифрен код?
Интересува ме основно да имам БД, а след използването на код за сака нищо не се хваща на акаунта.

# 351
  • София
Вече съм ползвала буквен код за сака Rose creme - имам ли право да ползвам друга комбинация от буквен код на същия акаунт? Или цифрен код?
Интересува ме основно да имам БД, а след използването на код за сака нищо не се хваща на акаунта.

Не можеш да го ползваш отново на същият акаунт.Направи си нов акаунт. Peace

Пробвай за БД 47899. Peace

# 352
53139 25/39 BOL VERT ET BLANC НК
53147 25/39 без подарък

# 353
Мами ,здравейте Simple SmileИскам да питам за частните разпродажби в ларедут ...има кодове но не мога да разбера кои са за там!?В момента тече разпродажба в Vertbaudet  има графа за код най вероятно за бд!!има още малко време до изтичането ......Sad

Мога да помогна само с инфо, че стоките на Vertbaudet пристигат без проблем. Точно днес си получих няколко неща от тях. Единственото е, че ги делят от останалата поръчка, обработват ги по-бавно и пристигат в отделна пратка.

Аз имам няколко поръчки, всички са с кодове за безплатна доставка, а 2 от поръчките са с въпросната чанта подарък. Просто избери код, който не си използвала до сега, има много кодове с БД и чантата. Всичките ми поръчки са от един акаунт, но с различни кодове.

# 354
  • София
Tyriseta , ще се радвам да кажете от кой сайт дрехите на  Vertbaudet идват без проблем?  bouquet

# 355
Tyriseta , ще се радвам да кажете от кой сайт дрехите на  Vertbaudet идват без проблем?  bouquet
Само от Ларедут поръчвам и пак потвърждавам, че днес си взех пратката с нещата от Vertbaudet, която беше отделена от останалата част от поръчката ми и пристигна по-късно. Те даже си пишат в поръчката на коя дата ще обработят и изпратят нещата от Vertbaudet Simple Smile

Ето пример, на едната картинка съм оградила отделените стоки на Vertbaudet  и точно тях сега държа в ръцете си, а на втората картинка се вижда отделено панталонче, защото е на Vertbaudet и пише, кога ще приготвят поръчката. Останалото надолу вече са го изпратили:
http://shot.photo.qip.ru/005eCu-101rtHh/
http://shot.photo.qip.ru/005eCu-301rtHq/

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 13:25 от Tyriseta

# 356
  • София
Tyriseta , ще се радвам да кажете от кой сайт дрехите на  Vertbaudet идват без проблем?  bouquet
Само от Ларедут поръчвам и пак потвърждавам, че днес си взех пратката с нещата от Vertbaudet, която беше отделена от останалата част от поръчката ми и пристигна по-късно. Те даже си пишат в поръчката на коя дата ще обработят и изпратят нещата от Vertbaudet Simple Smile
Аха, ясно. Със сигурност обаче не пристигат без проблем. При мен поне, изобщо не пристигат Tired Пускала съм над 10 артикула, поне в 5 поръчки- не съм получила нищо!

# 357
  • София

Това е чист късмет ,че си получила всичко,което си поръчала на Vertbaudet. PeaceЧестито ! Hug

# 358

Това е чист късмет ,че си получила всичко,което си поръчала на Vertbaudet. PeaceЧестито ! Hug

Чакам стоки на Vertbaudet  от още 2 поръчки и ако нещо не дойде ще споделя, но до сега наистина не е било проблем. Може вече да са си подобрили работата с техни стоки Simple Smile

# 359
  • Стара Загора
atrifonova-мерси за 2 кода,само да допълня ,че ми даде -20% от при верт Peace

Общи условия

Активация на акаунт