САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 75

• 75 816
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Tyriseta , по какъв начин плати? Директно с дебитна/кредитна карта или с пейпал?
Имам чувството, че Вербодето хич не са фенове на пейпал, та затова питам.  Thinking

П.П. Благодаря, така си и мислех.  И аз така плащам.
Досега са ми отказвани само артикули, които наистина са изчерпани.  Peace

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 15:12 от mama mravka

# 361
  • Пловдив
Обърках се нещо - да ми кажете кодовете за сивата чанта с шалчето дали действат още и какви са условията? Мерси предварително!

# 362
Tyriseta , ще се радвам да кажете от кой сайт дрехите на  Vertbaudet идват без проблем?  bouquet
Само от Ларедут поръчвам и пак потвърждавам, че днес си взех пратката с нещата от Vertbaudet, която беше отделена от останалата част от поръчката ми и пристигна по-късно. Те даже си пишат в поръчката на коя дата ще обработят и изпратят нещата от Vertbaudet Simple Smile
Аха, ясно. Със сигурност обаче не пристигат без проблем. При мен поне, изобщо не пристигат Tired Пускала съм над 10 артикула, поне в 5 поръчки- не съм получила нищо!
За артикулите на Вертбоде мисля,ако се хареса нещо и го дава налично в Ла Редут,се проверява дали го има налично и в сайта на Вертбоде.Ако там е налично го изпращат,ако не е значи е свършило,ама Ла Редут още не са разбрали.
Разбира се не съм на 100% сигурна,все пак говорим за Ла Редут Peace
Но съм си правила няколко експеримента и беше така.Дано съм била полезна  bouquet

# 363
Tyriseta , по какъв начин плати? Директно с дебитна/кредитна карта или с пейпал?
Имам чувството, че Вербодето хич не са фенове на пейпал, та затова питам.  Thinking

С кредитна карта директно. Парите ги теглят след като приготвят пакета, т.е. знаят че нещата са налични.

# 364
Дааа.... и аз съм си мислила, че най-вероятно причината да ни ги отказват е плащането. Сигурно от вертбоде не могат да си вземат парите по начина, по който ние плащаме. Току виж сме открили разковничето, освен ако не дойде сега някой да опровергае Laughing, ще пробвам с кредитна и директно плащане следващия път.

# 365
Тц, аз платих с Пейпал и след като преседя на първа стъпка 10-тина дни едно панталонче, накрая ми го фактурираха и отдавна трябва да е пристигнало на френския адрес.
Знам, че и аз оспамих, но не можах да се сдържа да не опровергая разсъжденията за Вербодето.  Embarassed

# 366
Добър вечер ,искам да попитам отдавна не сам поръчвала ,и имам питане .Пуснах на 20.01 2 поръчки към френски адрес ,едната много бързо беше обработена до 7ма стъпка и даже вече пътува за българия,но другата от 24.01 си седи на 5та стъпка и никакво развитие по нея а и 2те порачки са пуснати на една дата.

Ако може да ми каже някой какво се случва с тази порачка.И да я очаквам ли.

Colis nº 20120234281178 remis en expédition le 24/01/2012 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 24/01/2012

# 367
  • София
Добър вечер ,искам да попитам отдавна не сам поръчвала ,и имам питане .Пуснах на 20.01 2 поръчки към френски адрес ,едната много бързо беше обработена до 7ма стъпка и даже вече пътува за българия,но другата от 24.01 си седи на 5та стъпка и никакво развитие по нея а и 2те порачки са пуснати на една дата.

Ако може да ми каже някой какво се случва с тази порачка.И да я очаквам ли.

Colis nº 20120234281178 remis en expédition le 24/01/2012 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 24/01/2012

Въпросът ти е за тази тема   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=638278.0

Попитай там. Peace

# 368
  • Все на втория етаж
Дами, искам да намаля тези сандалки:

http://www.laredoute.fr/vente-sandales-a-sequins-talon-compense. … 7&secintref=0

Досега пробвах с кодовете дадени по- горе, но със сандалите нищо не се случва, защо така? newsm78 Изпълнявам уж условията, кода се хваща, но сваля 20 % от един детски к-кт само, а сандалите не мърдат? Thinking

Може ли съдействие? Flutter

# 369
  • София
Дами, искам да намаля тези сандалки:

http://www.laredoute.fr/vente-sandales-a-sequins-talon-compense. … 7&secintref=0

Досега пробвах с кодовете дадени по- горе, но със сандалите нищо не се случва, защо така? newsm78 Изпълнявам уж условията, кода се хваща, но сваля 20 % от един детски к-кт само, а сандалите не мърдат? Thinking

Може ли съдействие? Flutter

Намаляват се с буквените кодове 20/29 Е .Допълни с нещо до 29 Е. Peace

Това добавих :

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-enfant-fil … 1&secintref=0

# 370
  • София
Обърках се нещо - да ми кажете кодовете за сивата чанта с шалчето дали действат още и какви са условията? Мерси предварително!
При мен не действат, а иначе и аз исках да пусна с 35041, защото другият така и не хвана.

# 371
  • Варна
Не погледнах дали е даван,
33456 1 безплатен артикул, при три поръчани със съответния знак + БД

Валиден до 05.02.2012
http://redoute-m.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=VgMqMvKR3tNKUkPSZv4D1w%3D%3D

# 372
момичета-пробвам много пъти но не ми дава безплатна доставка,и ми добавя 40 евро за доставка-какъвто и код да сложа.Плащам с виза електрон-без проблем,Как да сложа безплатна доставка с кой код ще стане??Моля за помощ-днес искам да пусна поръчката-стойността й е 140 евро-не ми се дават 40 евро допълнително за доставка.Много ви благодаря ако някой помогне

# 373
  • Варна
момичета-пробвам много пъти но не ми дава безплатна доставка,и ми добавя 40 евро за доставка-какъвто и код да сложа.Плащам с виза електрон-без проблем,Как да сложа безплатна доставка с кой код ще стане??Моля за помощ-днес искам да пусна поръчката-стойността й е 140 евро-не ми се дават 40 евро допълнително за доставка.Много ви благодаря ако някой помогне

До България няма безплатна доставка, начислява се и +25% допълнителна такса. Прочети първи пост.

# 374
  • София
До Бг няма безплатна доставка!

Общи условия

Активация на акаунт