САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 75

• 75 793
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря Евка за труда и търпението.  bouquet

# 16
  bouquet   успешни покупки на всички

# 17
Ако искам да ползвам код за колекция П/Л 2012, има ли как да разглеждам само артикули от тази колекция?

Някой ако има готов сорт, може ли да ми пусне линк?

Благодрая за темата.   bouquet

# 18
  • София
Ако искам да ползвам код за колекция П/Л 2012, има ли как да разглеждам само артикули от тази колекция?

Някой ако има готов сорт, може ли да ми пусне линк?

Благодрая за темата.   bouquet

http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection.aspx?categoryi … oix%3Da40articles

# 19
# 20
  • София
Упорито си проверявам,кога ще активират,неактивните кодове,но още нищо.Повече ме гризе любопитството какви ще са Crazy .

# 21
Упорито си проверявам,кога ще активират,неактивните кодове,но още нищо.Повече ме гризе любопитството какви ще са Crazy .
Ще се радвам да споделиш  Mr. Green
Ева пак ще ти "метна" едни цветя и рози, а и на другите момета които помагат  smile3525 newsm20

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 11:12 от ronisum

# 22
Ето малко неактивни кодчета. Който иска да пробва всекидневно дали са ги пуснали, да заповяда Simple Smile - Q2WBV, ZQZQZ, WQRTT, 4655T.

Евка, благодаря!   bouquet Ти си ни феята-кръстница  bouquet

# 23
Всем привет в новой теме!  Peace
Девочки, это нормально вообще, что заказ от 13/01/2012 до сих пор не отправлен, а на мой запрос ответили следующее:

Bonjour Olga,
I can assure you that your order is being prepared.
Delivery will be made ??at home in 5semaines.
Thank you for your patience.
Cordialement.
Muriel,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Какие еще 5 недель??? У меня в том заказе зимние вещи, и они мне уже не нужны будут через 5 недель!!! Что можно сделать с этим? Отменить заказ, ругаться, требовать доставки?

# 24
  • София...........
  bouquet  bouquet  bouquet за ЕВКА.

Милички, поръчката ми от 13.01 с кода ROSE CREME вече и двете части са фактурирани (имат втори ред).

Хубав и успешен ден !

# 25
  • Ямбол
Здравейте! Подаръкът CHECHE GRIS чанта с шал ли е или само шал?

# 26
  • София
И чанта И шал. В обновения 1 пост на темата има и снимка.

# 27
  • Ямбол
И чанта И шал. В обновения 1 пост на темата има и снимка.

Много благодаря!  bouquet

# 28
  • София
Евелин, благодаря за търпението ти и прекрасната тема  bouquet Няма други такива като твоите теми.... Heart Eyes

# 29
  • София
Всем привет в новой теме!  Peace
Девочки, это нормально вообще, что заказ от 13/01/2012 до сих пор не отправлен, а на мой запрос ответили следующее:

Bonjour Olga,
I can assure you that your order is being prepared.
Delivery will be made ??at home in 5semaines.
Thank you for your patience.
Cordialement.
Muriel,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Какие еще 5 недель??? У меня в том заказе зимние вещи, и они мне уже не нужны будут через 5 недель!!! Что можно сделать с этим? Отменить заказ, ругаться, требовать доставки?

I offer you to write them,is there possibility to cancel this order.I'm not sure they will reply you and /or cancel the order, but you could try .  Peace

Предлагам ти да им пишеш,че искаш да отмениш поръчката. Не съм сигурна дали ще ти отговорят и ще я отменят,но можеш да пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт