Къде в Пловдив??? - 29

• 79 260
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
За каната - ако пиете често чай или ти се налага да преваряваш вода - незаменим уред е, ние постоянно я ползваме, завира много бързо водата, не е като да чакаш на котлона. Но ако принципно не ти се налагат тези дейности, само ще ти събира прах  Peace
Да попитам къде и кога има курсове по балет за 5 годишни и какви са цените?

# 16
  • Пловдив
Аз в миналата тема бях попитала за мексиканския ресторант дали има отзиви, но така и не получих отговор, та реших да го пробвам. Бих казала, че обстановката е приятна, топличко е вътре. Има 2 зали- за пушачи и непушачи. Персоналът е много мил. За храната- лично на мен и на приятелят ми ни се стори доста вкусно. Продуктите са свежи и по мое мнение- качествени. При положение, че в Щатите съм яла мексиканска храна, мога да направя сравнение и тази доста ми допадна. Тортилите им са много крехки, а начоса им е вкусен. Иначе цените. Може би една идея по-високи от стандартните за Пловдив. Основните ястия мисля, че започваха от 8 лв нагоре. В общи линии- за 1 начос, който си разделихме, по 1 основно и по 1 маргарита, сметката ни беше около 34-35 лева. Не съжалявам, че опитах, но като че ли Поко Локо, засега най-много ме е спечелило от сравнително новите местенца Simple Smile Надявам се да съм била полезна на някой, ако реши да посети ресторанта Simple Smile

А къде се намира и как се казва ресторанта?

# 17
  • Майничка
Лубрикант, сещам се за балетна школа "Буратино", близо до Военна болница също има балет за деца над 4г., в училището за сценични кадри с/у 4-то районно също имаше някакви курсове по класически балет. Май и във Форума в Тракия имаше нещо, по спомен от тази тема преди години.

# 18
  • София
Ел. каната е незаменим уред в кухнята-ползвам я с години - първо преварявах вода за АМ, когато дребния беше бебе, преварявам водата за кафе машината, вряща вода слагам, когато варя спагети и др. макаронени, вместо да чакам тенджерата да завира сама на котлона, наливам гореща вода в ястията-мусака, сърми и т.н. Моя позната ми каза, че и мляко вари вътре, но аз купувам все пастьоризирано и досега не ми се е налагало да варя в каната. Но сте прави, че е и въпрос на навик, аз съм свикнала още от престоя ми в Германия, а там няма къща без такъв уред. Подарихме преди време на свекърва ми, еми не и не, не я ползва, не била свикнала, не знам си какво....Пропуснах да кажа, че имам и една много обикновена, която съм я превърнала в туристическа и я мъкна с нас по почивки, много ми е удобна.

Благодаря за мнението за мексиканския ресторант Сомбреро, скоро ще го тествам и аз.

# 19
Каната е незаменима - за нес кафе, чай, за минута имаш вряща вода. Мексиканският ресторант, който хвалите, е този в сградата на Пещерняците на бул.Дунав?

# 20
Предполагам, че за този на Дунав става въпрос. Мъжът ми казва, че имат прилично обедно меню с бг манджи  Grinning

# 21
  • Пловдив Белащица
И тук да попитам,
Момичета да имате представа как се казва този материал и от къде мога да видя колко струва на едро, магазин, склад, сайт ...

# 22
Прилича ми на филц, което е пресована вълна. На листи формат А4 се продава в магазините за художествени материали и приложни изкуства. Такъв е "Пикасо", над Джумаята.
Купувала съм и от Джъмбо, като цветово там няма кой знае какъв избор.
В магазин "Слънчоглед" (нямаме в Пловдив) предлагат и интернет пазаруване:
http://www.slanchogled.com/sunflower/Product-Creativ-%D1%84%D0%B … 2-45295_2555.aspx

За какво ти трябва в количества на едро? Аз лично го използвам много често за картички, аксесоари и апликации, но листи- 2, 3 стигат за дълго време.

# 23
И аз не мога без каната. Открих я, когато трябваше често да правим АМ, но сега върши също страхотна работа. Взимам я с нас на всяка почивка, така знам, че като ми е преварена водата, няма опасност от стомашни проблеми.  Peace

# 24
  • Пловдив
Васе, това е по-скоро физелин. Филцът е по-плътен, а това е рехаво  Peace Вероятно го има на места за декорации, цветя, опаковане на подаръци.

# 25
Много благодаря   bouquet Не съм от Пловдив и ще съм ти благодарна ако ме ориентираш къде по-точно е пешеходния мост. Имаше ли разнообразие от цветове?
Магазинът се намира на гърба на площад "Съединение" и Археологическия музей. Има висока розова сграда- "Делови център Пловдив", точно до нея, от дясно. Има разнообразие от цветове, но не много богато- около 8-9-10 цвята да съм видяла.

Васе, това е по-скоро физелин. Филцът е по-плътен, а това е рехаво  Peace Вероятно го има на места за декорации, цветя, опаковане на подаръци.
О, да. Съгласна съм. Не съм загледала че е рехаво. Grinning

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 18:27 от MrsS

# 26
  • Пловдив
И аз имам питане. Ползвала ли е някоя от вас електрическа кана и доволна ли е от такъв уред?

след като приключихме с АМ я прибрах и не я ползвам
кафе не пием.правя си чай,но слагам чашата с вода в микровелето
определено с каната е по-удобно и по-полезно
въпрос на навик е да се ползва

# 27
и аз тук

и да питам, къде има почистващи продукти на Сано?

Сано има и в магазинчето на Заимов за перилни и почистващи препарати, което са пада малко преди Енергото, от страната на Кукления театър.

# 28
Много благодаря   bouquet Не съм от Пловдив и ще съм ти благодарна ако ме ориентираш къде по-точно е пешеходния мост. Имаше ли разнообразие от цветове?
Магазинът се намира на гърба на площад "Съединение" и Археологическия музей. Има висока розова сграда- "Делови център Пловдив", точно до нея, от дясно. Има разнообразие от цветове, но не много богато- около 8-9-10 цвята да съм видяла.

Благодаря    bouquet

# 29
  • Пловдив
До магазина за перилни препарати срещу Д. Хаджидеков има магазин само с продукти на Сано.

Общи условия

Активация на акаунт