Къде в Пловдив??? - 29

• 79 309
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Моля да ми кажете за добър зъболекар, работещ със ЗК по възможност в Кичука, Центъра или Смирненски?
Др Хараламби Щерев,кабинета му е зад автогара Юг,работи и в събота.Необходимо е предварително записване,обаче.ето сайт  Peace

# 91
Момичета, кажете от къде качествени, памучни, единични чаршафи и завивки?

Виж в Роксима в Галерията и в Глория.

# 92
момичета,имам гъба кавказка( кефирна) за даване,моля който иска да ми пише на ЛС. Peace

# 93
  • Пловдив
Някой ходил ли е скоро по изброените бебешки магазини - Съником, Вимакс?
Дали сте забелязали цели гащеризони, дълъг ръкав и ританка, с копчета от вратлето до петите, аз ги ползвам за пижами. Като цени горе-долу как са? Може памук, може и плюш.
От Вис виталис съм взимала по 10-12 лв., но мислех нещо ново да пробвам.

В Джъмбо имаше такива пижамки интересни.

# 94
  • Пловдив
Дали сте забелязали цели гащеризони, дълъг ръкав и ританка, с копчета от вратлето до петите, аз ги ползвам за пижами. Като цени горе-долу как са? Може памук, може и плюш.

В Карфур все още има намаление 50% на текстил- преди 4 дни взех за бебо такива гащеризончета за 5.50-6.50лв. Закопчават се обаче на гърба. Ако не се сменя памперс по нощите са идеални за сън.

# 95
  • Пловдив
Пепи, до кога е това намаление и на всички дрехи ли е?

# 96
  • Пловдив
Пепи, до кога е това намаление и на всички дрехи ли е?

Не знам до кога е, но е на всички дрехи (води се на текстил)

# 97
Някои знае ли магазини където се продават детски дрешки от органични материи. Интересувам се някъде има ли дрешки от органичен памук на български производители.

# 98
  • Пловдив
В Карфур има бельо от органичен памук. Но не е бълг. производство, естествено.

# 99
 Благодаря! Знаеш ли какво производство е и какви са му цените? Някой купувал ли си? Бива ли го като качество? Интересува ме най вече бельото.

# 100

Всички марки имат такива бебешки пижами
На Мадъркеър са по 3 в опаковка и са ок, много меки, но на едни памука ми се завалва, на други са перфекни.
Най- хубави са на Марк и Спенсър, също и на  Зара са много меки. На намаление идват на около 12-15 лв, но нито едни български не могат да се сравнят като мекота и дизайн с тях.
За пижами обаче за момента най-сполучливо взимам от магазинчето за английски дрехи Ан Мари на Гроздовия пазар. Има и тези, които описваш, много хубави моделчета, точно по 12-15 лв са, но аз много харесвам едни в дъното, които са си точно пижамка - панталони и блузка, страшно меки, хубави десени и цветове, по 12 лв са. Вчера бях да взема четвъртия чифт за тази зима, щото махаме памперса и направо съм изгубила броя на пижамите  #Cussing out

Сетих се, че и в Джъмбо има много видове такива. Купувала съм на Мечо Пух плюшено за 10 лв. Хубавото на памука на Джъмбо му е, че не се отпуска. Това му е единственото предимство, иначе реже като шкурка.

# 101
  • Пловдив
За италиански ресторант(пицария) да кажа,че много обича да ходя в  Picantino,когато ми се хапва пица или паста.Обстановката е хубава,но само в залата за пушачи.Собственикът е италианец,постноянно е там и се чува италианска реч,харесва ми музиката,но обслужването не особено.
http://bg-bg.facebook.com/notes/%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D … E/186646398032687

Да се включа и аз за италианските ресторанти. И ние много харесваме пиците на Пикантино, но обслужването наистина не е добро. Не знам и на кой да се оплача там... Като седнеш в залата за непушачи, може 15 мин никой да не те забележи.
Иначе в неделя бяхме в италианско-мексиканския ресторант Поко Локо. Хареса ни. Пиците са вкусни, но по-дебели, а аз обичам тънки и хрупкави. Обслужването беше супер, от ресторанта имахме почерпка напитка преди да поръчаме и накрая мартини. Направи ми много добро впечатление.

# 102
Момичета, помогнете, от 5-6 дни ми заглъхват ушите, ту едното, ту другото, понякога и двете.
Имах синузит със силна хрема, зелени сополи и тн...с капки се оправих, сега ми заглъхнаха ушите. Явно съм за УНГ, но съм и бременна, та се притеснявам да не висна пред кабинета и да ме заразят с някой грип...
Дайте координати на добър УНГ, който да работи със ЗК, и да има часове...колко много претенции имам...

# 103
  • Пловдив
Момичета, кажете от къде да купя тензух, искам да цедя мляко, а не се сещам, в магазин за платове ли, в аптека - някаква марля ли? Thinking

# 104
  • Пловдив
Тензух има в едно магазинче за платове до Ателието на феите, отстрани на халите (ул. Йоаким Груев).
Аз търся алуминиеви форми за свещи, но може и за сладки, да знаете къде има?

Общи условия

Активация на акаунт