Къде в Пловдив??? - 29

• 79 309
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, спешно ми трябва фото, да е близо до Метро или Лаута.

# 76
  • Майничка
Момичета, спешно ми трябва фото, да е близо до Метро или Лаута.

Спирката на бул."Хр.Ботев", с/у Макдоналдс, посока Сточна гара добре ли е? Там има в една къща, малко по-към Военна болница - също.

# 77
  • Майничка
Момичета,прилични бебешки дрешки на добри цени къде мога да намеря?Интересувам се за центъра,Кючука или Тракия.

Вимакс с/у входа на у-ще "Душо Хаджидеков", Елипе в Маркет център на "Кап.Райчо", едни, дето им забравих името, в първата кооперация на гърба на Военния дом, откъм градината.

# 78
Благодаря,gargamela!
Все пак ако някой се сети за фото по-близо до Метро,нека ми пише, защото ще ходя до jysk за рамка и оттам направо пеша до някое фото (ако има, разбира се).   bouquet

# 79
Момичета,прилични бебешки дрешки на добри цени къде мога да намеря?Интересувам се за центъра,Кючука или Тракия.

Вимакс с/у входа на у-ще "Душо Хаджидеков", Елипе в Маркет център на "Кап.Райчо", едни, дето им забравих името, в първата кооперация на гърба на Военния дом, откъм градината.
Съником Peace

# 80
  • Пловдив
Бенджи, пиши, моля те после какво е млякото   bouquet
Ивка, чак сега видях, че има нова тема... ooooh!

"Медената къща" предлагат засега:
- кашкавал "Триград" - 12лв/кг
- краве масло "Триград" - 12лв/кг
- кисело мляко по БДС "Домлян", 3,6% - 1лв/кофичката 400гр.

Взех си от всичко. Продукти на "Триград" съм купувала лятото директно от производителя, и знам, че са "читави", сега тия още не сме ги отворили, но не очаквам изненади...
Киселото мляко го взех за подквас  - много добро се оказа! Такова хубаво дом. кис. мляко с купешко за подквас не ми е ставало досега.   Peace
Казаха, че очакват да заредят следващата седмица и сирене, и прясно мляко.  Peace

И аз с въпрос:

Къде в Пловдив има фирмен сервиз на електроуреди "Елит"?
За хлебопекарни по-точно ми трябва...  Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 22:27 от *Бенджи*

# 81
Здравейте!Къде мога да намеря бански по това време на годината?  Rolling Eyes

В сайта на sportdirect.com
Има хора, доставящи до БГ, с групова поръчка, вземат по 1 лира за доставка на всеки 10 поръчка.

# 82
Мляко Домлян по ДДС има и в млечния магазин в началото на Опълченска,от страната на парка на енергото  Peace

# 83
Моля да ми кажете за добър зъболекар, работещ със ЗК по възможност в Кичука, Центъра или Смирненски?

# 84
Гаргамела,Дрози-благодаря за идеите къде да намеря бебешки дрешки.Не са ми трябвали,затова не знам Simple Smile

# 85
Моля да ми кажете за добър зъболекар, работещ със ЗК по възможност в Кичука, Центъра или Смирненски?
Повече от 10 години ходя при д-р Сийка Иванова - много добър лекар и човек със златно сърце. Кабинетът и е в Кичука, вблизост до Коматевския възел - ул. "Константин Геров" 16
тел.67-34-97.

# 86
  • Пловдив
От къде мога да купя готина чантичка за през рамо за младеж?Малка колкото да прибере телефон и пари.

# 87
Момичета, кажете от къде качествени, памучни, единични чаршафи и завивки?

# 88
От къде мога да купя готина чантичка за през рамо за младеж?Малка колкото да прибере телефон и пари.
Ако искаш да е маркова - в аутлетите - този до Новотела имат Пума и т.н.
Иначе ако можеш да чакаш няколко дни, виж Спортдирект както писаха по-горе. Споменатият аутлет има същите неща , но цените им са почни двойни и изборът е по-малък.

# 89
Някой ходил ли е скоро по изброените бебешки магазини - Съником, Вимакс?
Дали сте забелязали цели гащеризони, дълъг ръкав и ританка, с копчета от вратлето до петите, аз ги ползвам за пижами. Като цени горе-долу как са? Може памук, може и плюш.
От Вис виталис съм взимала по 10-12 лв., но мислех нещо ново да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт