Къде в Пловдив??? - 29

• 79 281
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  Момичета ,искам да попитам ,ако някоя е ходила наскоро в Jusk да ми каже ,дали все още се продава серията  Yes to carrots /cucumbers и цена евентуално ,благодаря предварително . Heart Eyes

# 61
  • до Пловдив
Някой сеща ли се за магазин за китайски сувенири или фен шуй артикули в Пловдив?

можеш да погледнеш и ето тук http://migrabg.com/index.html 
имат доста голям асортимент доволна съм от тях

# 62
Моя приятелка иска да ходи на уроци по английски. Има някаква основа.
Можете ли да ми препоръчате добър учител и ако някой има идея да ми каже какви са цените за час?

# 63
Моя приятелка иска да ходи на уроци по английски. Има някаква основа.
Можете ли да ми препоръчате добър учител и ако някой има идея да ми каже какви са цените за час?

тук ще остане повече от доволна
/то не съществува човек на света да не познава тази жена и да не я харесва/
видях и цените, мисля, че са повече от добри
http://snesytrans.com/%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%8 … 1%82%D1%8A%D1%80/

# 64
Момичета,врати ( входни ,интериорни)-къде има качествени на добри цени?Благодаря   bouquet

# 65
  • Пловдив
Момичета,врати ( входни ,интериорни)-къде има качествени на добри цени?Благодаря   bouquet

Аказа, Дизар...

# 66
Трапезица  можеш да погледнеш и Ниддо,Нефертари -0,20лв и 0,25лв!

# 67
Трапезица  можеш да погледнеш и Ниддо,Нефертари -0,20лв и 0,25лв!
Благодаря!

# 68
Благодаря,момичета   bouquet

# 69
Здравейте!Къде мога да намеря бански по това време на годината?  Rolling Eyes

# 70
Момичета,прилични бебешки дрешки на добри цени къде мога да намеря?Интересувам се за центъра,Кючука или Тракия.

# 71
Здравейте!Къде мога да намеря бански по това време на годината?  Rolling Eyes
В Триумфа в мол Пловдив има останали намалени , но няма много избор.

# 72
  • Пловдив
А да знаеш като цена как са, да се ориентирам?
Когато аз купувах имаше два вида- мек и твърд, като и в качеството се делеше, мисля, на още два вида като цени. Значи единият, който купих (сив) беше по 2.90 /метър, а другият (млечнорозов) - 4.90/ метър. И двата са твърди, меките не знам на какви цени са.
Благодаря, ще го проверя магазинчето при първа възможност Simple Smile

# 73
  • Пловдив
Някой преди време беше питал за Ескимо Кид newsm78 Днес ходих в аптеката до нас, на Д. Николаев и видях, че има. Струваше 15лв  Peace

# 74
  • Пловдив
На ъгъла на ул.Авксенти Велешки и ул.Цанко Дюстабанов има секс шоп и точно до него има ключар и магазин за врати.Те са производители и цените им са за цяла врата с каса и брава а не като всички други като ги питах колко ще ми струва една врата те ми отговарят примерно 300лв. и ние радостни че сме намерили по-евтино а те ми казват че това е само за вратата за касата още 150 за бравата още 190 и тя ми излиза..........А там където ти казвам и цените и качеството са добри;Ама и аз като някое рекламно лице Laughing

Общи условия

Активация на акаунт