Къде в Пловдив??? - 29

• 79 330
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Момичета, помогнете, от 5-6 дни ми заглъхват ушите, ту едното, ту другото, понякога и двете.
Имах синузит със силна хрема, зелени сополи и тн...с капки се оправих, сега ми заглъхнаха ушите. Явно съм за УНГ, но съм и бременна, та се притеснявам да не висна пред кабинета и да ме заразят с някой грип...
Дайте координати на добър УНГ, който да работи със ЗК, и да има часове...колко много претенции имам...

Препоръчвам ти Бойко Димов, до р-т Копчето е кабинета му.Работи с часове от 08:30 до 17:00 мисля че е. Копирам ти адреса и телефон от един сайт:
д-р Бойко Стефанов Димов
Специалист: Хуманни лекари, Ушно-носно-гърлени болести
Населено място: Област Пловдив, Пловдив град
Телефон: 0887 602570; 032 642860

# 106
  • Пловдив
Този въпросен доктор преди 5 години ми лепеше тъпанчето с упойка, без да ме тества и щеше да ме умори, без да преувеличавам. Раждала съм два пъти нормално раждане, но по - болезнено нещо не съм преживявала.

Сори, ама не можах да се сдържа просто.

# 107
Някой има ли представа защо на Антим I е спряно електроподаването и кога ще бъде възтановено?

# 108
  • Пловдив
Някой има ли представа защо на Антим I е спряно електроподаването и кога ще бъде възтановено?

обади се в ЕВН 07001 0007 (Липса на захранване)

# 109
Елфита,благодаря Simple Smile Малко след като попитах в темата го възтановиха и не се наложи да им звъня.

# 110
Момичета, помогнете, от 5-6 дни ми заглъхват ушите, ту едното, ту другото, понякога и двете.
Имах синузит със силна хрема, зелени сополи и тн...с капки се оправих, сега ми заглъхнаха ушите. Явно съм за УНГ, но съм и бременна, та се притеснявам да не висна пред кабинета и да ме заразят с някой грип...
Дайте координати на добър УНГ, който да работи със ЗК, и да има часове...колко много претенции имам...

Д-р Крема от Каспела,работи със ЗК,но за часове ще трябва да звъннеш да попиташ как е.

# 111
Ерин Брокович, благодаря ти много!  bouquet

# 112
  • Пловдив
Някой ходил ли е скоро по изброените бебешки магазини - Съником, Вимакс?
Дали сте забелязали цели гащеризони, дълъг ръкав и ританка, с копчета от вратлето до петите, аз ги ползвам за пижами. Като цени горе-долу как са? Може памук, може и плюш.
От Вис виталис съм взимала по 10-12 лв., но мислех нещо ново да пробвам.

Всички марки имат такива бебешки пижами
На Мадъркеър са по 3 в опаковка и са ок, много меки, но на едни памука ми се завалва, на други са перфекни.
Най- хубави са на Марк и Спенсър, също и на  Зара са много меки. На намаление идват на около 12-15 лв, но нито едни български не могат да се сравнят като мекота и дизайн с тях.
За пижами обаче за момента най-сполучливо взимам от магазинчето за английски дрехи Ан Мари на Гроздовия пазар. Има и тези, които описваш, много хубави моделчета, точно по 12-15 лв са, но аз много харесвам едни в дъното, които са си точно пижамка - панталони и блузка, страшно меки, хубави десени и цветове, по 12 лв са. Вчера бях да взема четвъртия чифт за тази зима, щото махаме памперса и направо съм изгубила броя на пижамите  #Cussing out

Сетих се, че и в Джъмбо има много видове такива. Купувала съм на Мечо Пух плюшено за 10 лв. Хубавото на памука на Джъмбо му е, че не се отпуска. Това му е единственото предимство, иначе реже като шкурка.

Добавям малко опит с пижами  Grinning За Мадъркеър - спират ми се и се обезформят. М и С са най-добри, и като материя, и като кройка. Та в тази връзка случайно установих, че много си приличат с Уайкики по същите показатели. А после разбрах, че в голямата си част се шият в едни и същи заводи. На намаление там бяха около 10-12 лв.

# 113
Вярно е за Уайкики, но откакто турците поеха нещата /5 години примерно/, ме потрисат с цветове и кройки. Преди като бяха под френска шапка бяха в пъти по-добри...
Сега сме в очакване на H&M и вече край няма да се оплакваме, нито от цени, ни от качество...

# 114
H&M в Пловдив?

# 115
HM влизат с гръм и трясък в България и е ясно, че Пловдив няма да бъде подминат.

# 116
Колкото имаме Зара, Бъргър Кинг, Дънкин Донътс и т.н.

# 117
ОК, ще си говорим
Дънкин Донътс няма никъде извън София и когато има извън София, то ще бъде първо Пловдив
Бъргър Кинг се обръка заради Марково Тепе
Зара е друга история
Но НМ ще има, споко

# 118
То много неща ги няма в Пловдив, а ги има по други градове. Заради Марково тепе Mall не дойдоха и Subway, и ме съмнисва, че и Starbucks също. А уж щяха да подновяват строежа...

# 119
Subway е франчайз и поне петима пловдивчани му се точеха и не направиха, явно не им се рискуваше
Всеки който има пари и иска, може да си отвори Subway още другия месец... За сравнение в България има повече Събуей отколкото в Италия, това е абсурдно просто
А Strabucks не желаят и да чуят за разширяване в България ако ще каквото и да става.
Нищо общо няма с Марково тепе и в двата случая
То тази работа не е като бръкнеш с клечка, пиеш вино. Показателен пример е Галерия, където никой не държи на качеството и името и тепърва ще си сърбат попарата.
Дано Марково тепе се поучат, в техен интерес ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт