Къде в Пловдив??? - 29

• 80 161
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • на село
нали се сещаш,че пъзелите се разглабят,и после голяма играчка,докато ги сглобиш.Иначе в Джъмбо има и такъв тип и монолитни парчета. Peace
Подобни модели има и в Метро и Хиполенд  Peace
Бяхме в приятелка на гости и сина ми който е на 7м много се забавляваше с такъв пъзел,иначе още няма сила да го разглоби Mr. Green
Утре ще преслушам Джъмбото, Peace
Благодаря ти за отговора  bouquet

❣Pola777❣,  в Бенетон на центъра има 50% намаление , но има много малък избор. В този в МОЛ-а има 60% намаление на всичко и има доста повече неща. По-добре там да отидеш.
Голямо Благодаря  bouquet

# 301
Трябва ми спешно координати на фирма за изкупуване на стари мебели.Моля ако някой знае да сподели!

# 302
  • Пловдив
Трябва ми спешно координати на фирма за изкупуване на стари мебели.Моля ако някой знае да сподели!

Питай тези. Предполагам,че изкупуват  Peace

http://www.comfort-bg.com/

# 303
Някой да знае рибен пазар в Пловдив, откъдето мога да си купя охладена а не замразена сьомга, освен Карфур? Много ми е далече, а замразените по големите вериги са 20-25 лв парченце 300 грама  Thinking

# 304
  • Майничка
В Лекситата обикновено има сьомга, не вярвам да е охладена, по-скоро размразена Laughing, но на фасон го докарва.

# 305
Някой да знае рибен пазар в Пловдив, откъдето мога да си купя охладена а не замразена сьомга, освен Карфур? Много ми е далече, а замразените по големите вериги са 20-25 лв парченце 300 грама  Thinking

че тя охладената би трябвало да е още по-скъпа
все пак от норвегия докато стигне без да се замрази, хич не ми се мисли за цената....
аз не съм почитател на сьомгата, но помня, ме в Метро най-ниското качество беше 18 лв опаковката

# 306
Аутлета на Адидас в Ленинград работи ли днес  newsm78

# 307
До сладкарница Неделя(на 6-ти Септември) някъде в района са открили нов рибен магазин, скоро разбрахме за него, и не сме ходили. Но бил добре зареден, така че и там може да се провери за сьомга. До Хепи, до Новотел Пловдив, има също рибен магазин, но качеството на сьомгата там не е добро.
В Метро е най-добро в момента за града, всяка сряда зареждат прясна риба.

# 308
vily  Работи със сигурност!

# 309
Ул. Янко Сакъзов,Идвайки от гарата по Руски,на кръстовището преди моста на Герджика вдясно.Магазинът е вдясно,някъде в редицатата от хранителни магазини срещу училището. Peace

# 310
  • о`майна лунна нощ е
Трябват ми спешно /за днес/ бланки за пътни листове на товарен автомобил поне един кочан. Първосигнално влезнахме в Метро вчера, но имаше само за лек автомобил, а те не ни вършат работа. Офис 1 на ул. "Данаил Николаев" не работи в неделя. Идеи къде другаде можем да потърсим?

# 311
Трябват ми спешно /за днес/ бланки за пътни листове на товарен автомобил поне един кочан. Първосигнално влезнахме в Метро вчера, но имаше само за лек автомобил, а те не ни вършат работа. Офис 1 на ул. "Данаил Николаев" не работи в неделя. Идеи къде другаде можем да потърсим?

Мисля, че може да има в една от книжарниците на Джумаята (които са от лявата страна, като идваш от пощата).

# 312
Да знаете къде има бижута от медицинска стомана (освен в "На тъмно") ?

# 313
Ул. Янко Сакъзов,Идвайки от гарата по Руски,на кръстовището преди моста на Герджика вдясно.Магазинът е вдясно,някъде в редицатата от хранителни магазини срещу училището. Peace
Сьомга има в Лекси (до Марица)

# 314
  • Пловдив

Като идея да се обадите в Метро 2 и да питате дали имат за товарен автомобил

никой офис 1 не работи в неделя

Общи условия

Активация на акаунт