Къде в Пловдив??? - 29

• 80 067
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
тази маса за футбол я има в джъмбо

фокусник за 3-4 годишни хич не е добра идея, макар че скоро в яслата на малката беше идвал  Shocked, но ще се убедиш сама

аз имам шоу с фокусник след 1 седмица с много голяма публика в мол и като видях миналата седмица като правих пиратското шоу какви фъстъчета бяха, сменяхме програмата на фокусника набързо

# 436
Момичета, търсим торта с Дора изследователката, по стандартните каталози на сладкарниците не я срещам. А знаете ли къде се е преместила сладкарница Амели?

# 437
  • Пловдив
Момичета, търсим торта с Дора изследователката, по стандартните каталози на сладкарниците не я срещам. А знаете ли къде се е преместила сладкарница Амели?

По всяка вероятност никъде не се е преместила. Тази сладкарница винаги изглежда необитаема. Но ако ги няма и хладилните витрини, значи този път наистина е изчезнала.  Laughing

# 438

По всяка вероятност никъде не се е преместила. Тази сладкарница винаги изглежда необитаема. Но ако ги няма и хладилните витрини, значи този път наистина е изчезнала.  Laughing

Joy минах от там, но видях само празни витрини и кашони, затова дори не спрях да проверя

# 439
  • Пловдив
Темата е много четена, затова ще питам тук.
Събирам мнения за Детски градини "Малкият принц" и "Мирослава".
А също така се интересувам и от частните в Пловдив.

# 440
Темата е много четена, затова ще питам тук.
Събирам мнения за Детски градини "Малкият принц" и "Мирослава".

Дъщеря ми ходи в Малкият принц,питай какво конкретно те интерисува и ще ти отговоря,ако искаш пиши ми на ЛС   Peace

# 441

Joy минах от там, но видях само празни витрини и кашони, затова дори не спрях да проверя

Не са се преместили Амели поне до преди 1 седмица аз им ползвах услугите  имат и страница във фейсбука ако нещо те интересува може да питаш и там  Peace

# 442
А аз съм в голяма дилема къде да потвърдя молбите - Мирослава или Чучулига. Извинявам се, че пиша тук, но темата е най-активна. Ще съм благодарна на някаква информация, може и на лични  bouquet.

# 443
  • тук-там
Да попитам, някой ходил ли е във Веселото село скоро? Нов ли е собственика или....? Чета за някаква "Фабрика за храна и танци?, но в нета няма никакво инфо!
Как е като обстановка и меню.... newsm78

# 444
Да попитам, някой ходил ли е във Веселото село скоро? Нов ли е собственика или....? Чета за някаква "Фабрика за храна и танци?, но в нета няма никакво инфо!
Как е като обстановка и меню.... newsm78

Свалени са цените (тоест обогатено е евтиното меню)
Сменена е програмата - ориент експрес са сегопит да се направи по-достъпно
Собствениците са същите

# 445
  • Пловдив
Едното ми дете миналата година завърши "Мирослава",а другото ми е първа година в "Малкия принц".От първата бях много доволна-базата е страхотна/с родителска помощ Wink/,госпожите ни бяха превъзходни,директорката е мнооого амбициозна.Тази година обаче е имало много напуснали учителки от там-не знам причината...Във втората очаквах базата да е почти същата,но не е така-доста по-стара и неотремонтирана.НО,за сега детето ми се адаптира чудесно и ходи с удоволствие,затова бих гласувала и  За тази градина."Чучулига" също е със стара база,но пък директорката и е добър професионалист,което също говори добре...

# 446
А защо не го записа и малкото в Мирослава? Simple Smile
Както на много други места - става страшно когато някой си повярва много. Аз разбира се, нямам наблюдения от първа ръка, но познавам няколко учителки и страшно много родители в Мирослава.
Отидох лятото да проверя как стоят нещата за малкото ми момиче. Няма такова отвратително отношение, когато говореше с мен не ме гледаше в очите и когато споменах за Чучулига започна да се смее надменно и каза "съвсем не сте в час". А тя пък защото е много в час, ми обясни как била и педагог и психолог и музикална, сигурно и задаро кофражист, сякаш мен ме интересуват комплексите й. Имала съм страшно много контакти с хора с власт и положение, но това мина всякаква граница, беше толкова смешно и при това една детска градина, където има сто човека над нея... Аз си останах до край любезна и си излезнах с твърдото мнение, че детето ми няма да бъде там.
За сравнение била съм при директорката на Чучулига по друг въпрос, жената ме посрещна много културно и цивилизовано и понеже случайно станах свидетел как се опитваха да вземат хубава цена за нещо, за което им искаха 140 лв, а аз знаех, че за мен мога да го взема на 30 лв, го направих. След 2 дни жената ми се обади да ми благодари. Едно цивилизовано и културно отношение. Нито аз съм искала нещо от нея, нито тя от мен.

Такова селско отношение съм срещала единствено в две детски градини в Стара Загора /а там има много хард изпълнения/ и от нито една друга директорка в Пловдив, с изключение на ДГ Звезда в Смирненски. А в Пловдив са все пак 60 детски градини. Joy

Не желая да започвам полемика колко е прекрасно в ДГ Мирослава, защото не е, а има един стара като света истина - Рибата мирише откъм главата.

Напусналите учителки са защото им е писнало да им се крещи, съска злобно и да се изисква от тях едва ли не денонощно да работят за Мирослава. Знам много факти от няколко от тях, но ще замълча, защото не са ми дали право да споделям. Това което написах са си мои лични впечатления. Истина е обаче, че тези които 2012 поемат първа група са страхотни госпожи /ако останат/. Тези които са сега на първа група също са много добри.

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 06:23 от Ерин Брокович

# 447

На Амели вече 2 години не им работи салона /това което виждаш отпред/, а работи само работилницата, която е отзад.
Те имат няколко торти на Дора - нарисувана, както и могат да ти направят торта с плака, каквато картинка си избереш. Можеш да им я пратиш по-мейла, трябва да е по-голяма от 150К /принципно имат по-големи изисквания, но със сигурност знам, че и това върши работа/.
Други варианти за торта на Дора са - има един вид Дора в хоризонтално положение, не я харесвам този вид торта, те правят и мечо пух така и мики маус, и спайдърмен, но на мен ми стоят като покойници...
Друг вид, който можеш да поръчаш е с фонданова торта
виж това - http://www.houseofcakesdubai.com/store/index.php?productID=288
лесно е за изпъление, защото не изисква големи декораторски умения, а фигурата на Дора е направена от плака точно
това вече е добро изпълнение - http://www.flickriver.com/photos/cakespace/3809585139/
фигурките на дора ги има в Джъмбо, мисля, че бяха по 8 лв/бройката и бяха намалени
тази дора - http://thecakeplanner.com/Album/pages/Dora_the_Explorer_jpg.htm
е изцяло фонданово изпъление, амелия може да ти я направи, както и има още няколко декоратора в града, които могат да постигнат това ниво, че и даже малко над него
ако имаш нужда от помощ и избереш някой от вторите варианти, обади ми се и ще ти дам много информация

# 448

фокусник за 3-4 годишни хич не е добра идея, макар че скоро в яслата на малката беше идвал  Shocked, но ще се убедиш сама

При нас са 2 групи и май на рождените дни са заедно (трябва да питам директорката за инфо). На 3 са най-малките, повечето са на 4, а от голямата група са 5 годишни. По принцип учителките ги забавляват когато има рожден ден - танци, балони, конфети, платно с ръчичка правят и не знам още какво, но ми се щеше и за 30-тина минути малко фокуси. Детето и без това прави абра кадабра в къщи и одобри идеята Simple Smile

Детето е в частната забавачка "Слънчевата къща". Ако нещо те интересува, питай Simple Smile

# 449
Аз съм правила няколко партита в Слънчевата къща /на близначките Снежи и Ели, но те май вече не са там/.
В града има трима фокусника - този младеж Марио, върху който нямам наблюдения, Кристел /той прави фокуси и жонглиране/ и Мистър Орос.
Аз работя почти и само с Орос, сработила съм се с него и го вмъквам в програми, както и прави и самостоятелни изяви.
Ако мислиш, че на детето ще му е интересно, може, но за тази възраст аз препоръчвам друга програма. Моето дете започна да се впечтлява от фокуси след като навърши 6 години. Такива са ми наблюденията и за другите деца.

Общи условия

Активация на акаунт