Къде в Пловдив??? - 29

• 80 041
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
беба ,този човек,който гравира,каза ли ти катинари от какъв материал подлежат на гравиране или по-добре лично да говоря с някой ?

# 496
Здравейте! Кажете ми къде в Пловдив NAN на по-нормални цени?

# 497
  • Пловдив
Здравейте! Кажете ми къде в Пловдив NAN на по-нормални цени?

Карфур
Във ВВ е по-скъп

# 498
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, в събота си купих обувки от Дайхман и на второто обуване им се разши ципът. Кажете ми ако някой е имал проблем с дефектирали обувки, за да съм подготвена, лоялни ли са към клиентите при рекламация?   bouquet

# 499
  • Пловдив
Струва ми се, че не е сериозна повредата, защото като се включи за кратко присветва и на дисплея се вижда картина, но след секунда изгасва. Може би от батерията е проблема- захранването, не знам.

И на мен така ми звучи Simple Smile. Щом не е ДСЛР, а и е нещо от захранването, мисля, че може да го занесеш в ПАН сервиза (пусни ги в гугъл, да не пиша тук координати).

Момичета, имате ли опит тази зима с премахване на ледени висулки? На терасата (5 етаж) на съседния вход има огромни, гонят 2м. Знам, че е отговорност на живущия там, но на мен ми се струва необитаемо. Звънях мин. седмица  на Чистота, днес на общината-препратиха ме към частни фирми. Ще говоря с домоуправителя на входа, ще ми се да мога да му помогна с предложения.

# 500
  • Пловдив
Неи знам към кой са се обърнали,но на кооперацията до работата ми са опънали червена лента/като полицейските Crazy/ около тротоара,т.е. да не преминават хора,че е опасно.

# 501
  • Пловдив
От къде по това време мога да намеря пижама(за големи не детска) с къс ръкав и три-четвърт крачол?

# 502
От къде по това време мога да намеря пижама(за големи не детска) с къс ръкав и три-четвърт крачол?

джъмбо /тинейджърски шарки/

# 503
  • Майничка
Момичета, в събота си купих обувки от Дайхман и на второто обуване им се разши ципът. Кажете ми ако някой е имал проблем с дефектирали обувки, за да съм подготвена, лоялни ли са към клиентите при рекламация?   bouquet

Досега два пъти се е налагало да рекламирам обувки, първия път ми ги смениха, втория ми върнаха парите, защото моделът беше изчерпан.

# 504
Момичета, търсим торта с Дора изследователката, по стандартните каталози на сладкарниците не я срещам. А знаете ли къде се е преместила сладкарница Амели?

На Амели вече 2 години не им работи салона /това което виждаш отпред/, а работи само работилницата, която е отзад.
Те имат няколко торти на Дора - нарисувана, както и могат да ти направят торта с плака, каквато картинка си избереш. Можеш да им я пратиш по-мейла, трябва да е по-голяма от 150К /принципно имат по-големи изисквания, но със сигурност знам, че и това върши работа/.
Други варианти за торта на Дора са - има един вид Дора в хоризонтално положение, не я харесвам този вид торта, те правят и мечо пух така и мики маус, и спайдърмен, но на мен ми стоят като покойници...
Друг вид, който можеш да поръчаш е с фонданова торта
виж това - http://www.houseofcakesdubai.com/store/index.php?productID=288
лесно е за изпъление, защото не изисква големи декораторски умения, а фигурата на Дора е направена от плака точно
това вече е добро изпълнение - http://www.flickriver.com/photos/cakespace/3809585139/
фигурките на дора ги има в Джъмбо, мисля, че бяха по 8 лв/бройката и бяха намалени
тази дора - http://thecakeplanner.com/Album/pages/Dora_the_Explorer_jpg.htm
е изцяло фонданово изпъление, амелия може да ти я направи, както и има още няколко декоратора в града, които могат да постигнат това ниво, че и даже малко над него
ако имаш нужда от помощ и избереш някой от вторите варианти, обади ми се и ще ти дам много информация

Ерин, много благодаря  Hug Ще занеса снимка на третата торта с Дора в Амели. А дали можеш да ми помогнеш  с аниматор и от тези с главите  Joy мисля, че се казват Маскоти, може и само костюм. Ако предлагате услугата ще се радвам и на цени   bouquet

# 505
  • о`майна лунна нощ е

Досега два пъти се е налагало да рекламирам обувки, първия път ми ги смениха, втория ми върнаха парите, защото моделът беше изчерпан.

Мои познат имаше рекламация за сцепена подметка при тях - подмениха ги /с друг модел на същата цена/ без проблем.

# 506
Здравейте, момичета! Да знаете къде продават филтри за кана LAICA? Щандът в Техномаркет, откъдето купувахме са го закрили... newsm78

# 507
Здр, за съжаление маскот на Дора нямам
ето това е добро изпълнение
http://www.aliexpress.com/product-gs-img/328356900-Dora-Mascot-C … -wholesalers.html
и цената му е добра
аз имам само на мики маус
не познавам никой в българия да има, иначе с удоволствие бих ти свършила работа

# 508
връщат пари,но аз лично се разхождах 2 х.,за да ми ги върнат.От 2 чф. обувки-едните се разлепиха в гаранция,а другите-след като ги намокри дъжд( след гаранционно)

# 509
  • Пловдив
Някой знае ли къде в Пловдив могат да се намери бирен слънчоглед newsm78
По принцип съм виждала на една шуменска фирма - "Жени", но не и в Пловдив Sad

Общи условия

Активация на акаунт