раждане със секцио-2

• 75 105
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Моето секцио беше по медицински показатели(преносвах 16 дни без накакви намерения беба да излиза , стоеше си горе не беше паднала в малкия таз , нямах болки нищо)решиха ,че с предизвикано раждане няма да стане номера , и ме оперираха.бях с пълна упойка(несъжалявам , че съм го проспала това секцио)виж после като ме събудиха беше много гадно....ама боли ужас...спомням си , че питах някакви глупости Mr. Green но те си знаят , че е от упойката.след системата с болкоуспокояващи ми мина всичко.да си призная пукам се от щастие , че не съм раждала нормално...сега като гледам клипчета с живо раждане и ме свива корема , леле тя беба затова не е излизала искала е да помогне на мама.и аз се въстанових много бързо веднага след 24 лежане , когато ме изправиха не съм сядала , казаха ми колкото повече се движа толкова по-добре и така и правих.нямах кръвотечения добре си ме бяха изчистили , сега се успокоявам с мисълта , че ако имам второ дете пак ще е секцио , тъй като след секцио недават нормално раждане до 10г.след извършената операция добре ми е Crazy

# 76
За еднократните бикини направо ме отчаяхте, въпреки че и аз си имах едно на ум, че може и да не ми станат. Взела съм си L/XL, но не съм ги пробвала.

# 77
Пробвай ги, за да си спокойна и ако трябва, да си купиш други.  Peace

# 78
  • Across the Multiverse
Момичета, май беше обсъдено това ама да си питам пак- колан носите / носихте ли? Аз сега съм с един, който е по-скоро ластичен бинт за кръста и се чудя има ли файда от тази вещ...  Thinking При вас как беше? Носихте ли и ако да- имаше ли смисъл?

# 79
  • София
Това, което носиш, има смисъл при бременност, да придържа коремчето и да облекчава кръста. За след раждане помагат за прибиране на корема онези силно стегнати ластични гащи, на които също се казва колан, разбира се, след като болката след операцията позволи.

# 80
  • Sunshine state
Атти е права,това не е колан,а е ластик,който придържа корема по време на бременността.
Не съм носила т. нар. колан за след раждане.Не ми се нравеше идеята прясно оперирана да си слагам колан и да притискам операцията.Коремът ми се прибра бързо.Лекарят ми каза,че е достатъчно да нося бельо,което е над фундуса на матката,за да се свие. Peace

# 81
И аз не съм носила нищо освен нормални гащи. Бързо се прибра коремът.

# 82
  • Across the Multiverse
На опаковката му, освен другите приложения, пише "след коремни операции" , "за следродилен период" и "при намаляване на теглото". Май влизам в тези категории  Wink

# 83
  • Sunshine state
На опаковката му, освен другите приложения, пише "след коремни операции" , "за следродилен период" и "при намаляване на теглото". Май влизам в тези категории  Wink
Май да.  Laughing  Peace

# 84
Аз родих със секцио в последния момент - на 10 см разкритие, защото бебето ми беше много високо.
Гащи не съм носила след раждането и коремът ми се прибра много бързо, при положение, че кърмих само 2 месеца и половина. Гинекологът ми каза, че няма никакъв смисъл от тях.

# 85
От този колан има файда само ако корема не се е прибрал, а трябва да изглеждаш лицеприятно за някакво събитие. А иначе моята талия си остана с 2 см. по-малка докато не свалих 40-те излишни килограма от раждането. Crazy

# 86
  • Across the Multiverse
От този колан има файда само ако корема не се е прибрал, а трябва да изглеждаш лицеприятно за някакво събитие. А иначе моята талия си остана с 2 см. по-малка докато не свалих 40-те излишни килограма от раждането. Crazy
Wow!  #Crazy Поздравления! Simple Smile

# 87
Момичета, бързо въпросче. Може ли да се сложи спинална, ако не е на гладно? Изобщо как се процедира, ако се наложи бързо да се извади бебето, някой запознат ли е?

# 88
  • Варна
Може, да се прилагат анестезии и при пълен стомах. Има случаи когато се работи по спешност и няма предварителна подготовка. Wink Просто предупреди анестезиолога, да е наясно със ситуацията. Това обаче не означава, че при планово секцио е добре да се нахраниш като за последно. Grinning

# 89
Мерси за успокоението! Тъкмо си бях хапнала стабилно и ме започнаха едни болки, та се притесних... Размина се засега, но се замислих какво се прави в такива случаи, нали упойки се слагат принципно само на гладно. Дано си дочакам датата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт