раждане със секцио-2

• 75 105
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Мерси, Pupitka! Всъщност за газовете сигурно много ми помогна и хапчето, което ми дадоха, защото имах температура, защото от него ми бяха минали и болките. А без болки всичко е много по-лесно.

# 646
здравейте момичета,
искам да ви питам, треперенето по време на секцио на какво се дължи? някъде бях чела, че от липса на кръв и лимфа, мойта чувство по време на операцията беше, че е от лекарствата, които ми слагат. когато питах анестезиоложката от какво е, тя ми каза че е от нерви - сигурно е искала да ми спести истината  Crazy ?!

# 647
здравейте момичета,
искам да ви питам, треперенето по време на секцио на какво се дължи? някъде бях чела, че от липса на кръв и лимфа, мойта чувство по време на операцията беше, че е от лекарствата, които ми слагат. когато питах анестезиоложката от какво е, тя ми каза че е от нерви - сигурно е искала да ми спести истината  Crazy ?!

От упойката.

# 648
здравейте момичета,
При мен треперенето беше като излизах от пълната упойка. В стаята бяхме 2 и другата жена я оперираха преди мен, но нямаше треперене при нея. Общо взето май при всеки е различно. То и раздвижването ни беше различно и възстановяването бе с различни темпове... newsm78

# 649
  • София
При мен треперенето беше като излизах от упойката.Бях със спинална

# 650
Треперене има почти при всички, без значение начина на раждане.

"Вероятната причина може да бъде бързата и драматична загуба на тегло, а е възможно и да е реакция на "бързо изстудяване" след усилените опити за напъване."

http://invitrobg.com/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD% … D0%B5%D1%82%D0%BE

нас ни "черпеха" с рициново масло  Sick казах, че не искам - няма не искам... после се чудеха защо повръщам...

Е, какво ти направиха, държаха те и ти го дадоха насила?
Няма начин да те накарат да направиш нещо, ако не искаш.

# 651
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз треперех след раждането секцио. Вече в интензивното се наложи да ми метнат още едно одеало, направо се тресях.....доста се стреснах от непознатото усещане, защото не бях чела и не знаех за това нищо. Като се сетя, всички ми звънят по телефона, а аз едвам им отговарям от треперене Laughing Сега ми е смешно, но тогава си беше приключение - при мен това с треперенето беше около час, мисля не повече и премина лекичко...

# 652
  • Варна
Имам едно нормално раждане и две секцио, не съм треперела и при трите. Thinking
Може би е до организъм..

# 653
  • на последния етаж
Треперех и двата пъти: в продължение на около час - час и половина. Момичето в моята стая втория път също (и тя роди с операция малко след мен). Мислех, че е от упойката (така отговориха и на въпроса ми акушерките).

# 654
Да,да -Лита, точно така ми каза и моята лекарка, че било нормално  и е от упойката Peace

# 655
  • Sydney
не съм треперила, исках само ВОДААА!!!

# 656
  • София
И аз не съм треперила - нито при секциото, нито при лапароскопията преди това. Очаквах това да се случи и при двете операции, не се случи при нито една.
Треперенето, както и повръщането и гаденето, са от упойката.

# 657
А, Мелинда като каза за повръщането....се сетих, че тъкмо накрая, секунди преди да кажат че вече са готови и едната лекарка каза на другата - "Ей, тъкмо да кажа, че минахме без повръщане....." Wink
И аз поисках да ми дадат нещо да повърна, то съвсем нищожно, нали не дават да се яде от предната вечер....та, и това ми се случи, макар и на самия финал Peace

# 658
  • на последния етаж
Аз пък повръщане и гадене нямах нито един от двата пъти.  Thinking
Имах силно главоболие близо седмица след операцията - и това било от упойката каза лекарката ми.

# 659
  • София
Имам едно нормално раждане и две секцио, не съм треперела и при трите. Thinking
Може би е до организъм..

И аз така.
Малко студено ми беше, като ме пускаше упойката след първото секцио.
Но аз смея да твърдя най-отговорно, че при мен анестезиолозите и при двете операции си свършиха перфектно работата.

Общи условия

Активация на акаунт