раждане със секцио-2

• 75 105
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Ми ще мине, но като нищо ще ти направи рана. Два пъти ми се е случвало да ми се инфектира оперативна рана от неразграден конец, голяма е досада. Кво значи "Нямало смисъл да го маха, щото бил малък."  ooooh!

Ами прецени, че ще се разгради без проблем, а тези рани не са опасни нали? Сега ми дадоха да се мажа с Повидон йод използва се в болниците за рани, раздразнена кожа и т.н. надявам се да ми помогне  Confused

Е, опасни мисля, че не, но е неприятно докато излезе неразграденото парченце.

# 691
От както родих и започна да ми идва МЦ е БРУТАЛЕН Sad не мога да изляза спокойно от вкъщи, изобщо някакъв ужас... на някой да му се е случвало такова чудо? и оправил ли се е?

Нямам опит, но сподели с гинеколога си, за да ти назначи лечение. Има различни начини за облекчаване не проблема.

# 692
  • София
От както родих и започна да ми идва МЦ е БРУТАЛЕН Sad не мога да изляза спокойно от вкъщи, изобщо някакъв ужас... на някой да му се е случвало такова чудо? и оправил ли се е?

Мда и аз така бях,сега мааааалко се е пооправил.

# 693
  • София
MelindaD изобщо не ме обнадеждаваш Sad при мен основния проблем е, че имам алергия към дам. превръзки Sad а, в момента няма какво друго да ползвам Sad

Лигнин?

# 694
  • Sydney
MelindaD изобщо не ме обнадеждаваш Sad при мен основния проблем е, че имам алергия към дам. превръзки Sad а, в момента няма какво друго да ползвам Sad

Лигнин?
не става Sad(((((
Не се сърди, човече ще питам, но дали ще има ефект (изписват вит. Ц и Калций)...

# 695
Едно време използвахме памук вместо превръзка.

Аз също не мога да ползвам превръзки и от години съм фен на тампоните. "кой казва, че не могат да се ползват всеки ден от МЦ?"

На мен за регулиране на цикъла ми бяха изписали Дуфастон по схема. Мисля е съвместим с кърмене, понеже и с бременност е съвместим.
Все пак един преглед и консулт с лекар никога не е излишен.

Аз от как родих се родих. Пак си ме наболява, но не е така както преди да забременея. Тогава ми идеше да си раздера корема от болка.
Тогава болката я церих с Дексофен и ме отрязваше веднага, но Дексофена не е съвместим нито с бременност, нито с кърмене. Силно обезболяващо е.

# 696
  • Sydney
agnesana Дуфастона е изкуствен Прогестерон, който се изписва когато има проблеми с МЦ (Овулация и тнт), също и за началния период от бременността  Peace аз го пих по време на бременността, но за този случай не става (имам пред вид за бруталния цикъл)...

# 697
  • Burgas, Bulgaria
а момичета кога ви дойде цикъла - аз ве4е съм 43дни след секциото ,не кърмя ,но нямам цикъл  newsm78

# 698
Ами на мен около месец и нещо ми бяха лохиите. Цикълът ми се възстанови около година след раждането, но кърмех.

# 699
Здравейте! Предстои ми секцио на 17.08. (10 дни преди термин), но ме е страх бебето да не тръгне да излиза по-рано. Има ли смисъл да пия магнезий до тогава, нали го изписват при риск от преждевременно раждане  newsm78 В 5-ти месец пих Диаспорал, защото имах леки контракции, от тогава всичко е наред, сега нямам подготвителни все още, но... страах Simple Smile

# 700
На мен лекарят ми каза да го пия до деня, в който ме приемат в болницата, за да се намали вероятността от контракции максимално. Най-добре питай своя лекар.

# 701
  • София
а момичета кога ви дойде цикъла - аз ве4е съм 43дни след секциото ,не кърмя ,но нямам цикъл  newsm78
Може цикълът ти да се е слял с лохиите. А може и не. След до около месец вероятно ще ти дойде.

Здравейте! Предстои ми секцио на 17.08. (10 дни преди термин), но ме е страх бебето да не тръгне да излиза по-рано. Има ли смисъл да пия магнезий до тогава, нали го изписват при риск от преждевременно раждане  newsm78 В 5-ти месец пих Диаспорал, защото имах леки контракции, от тогава всичко е наред, сега нямам подготвителни все още, но... страах Simple Smile
Мисля, че е излишно да пиеш каквото и да е. В краен случай се консултирай с лекаря ти.

# 702
agnesana Дуфастона е изкуствен Прогестерон, който се изписва когато има проблеми с МЦ (Овулация и тнт), също и за началния период от бременността  Peace аз го пих по време на бременността, но за този случай не става (имам пред вид за бруталния цикъл)...

Аз просто казах при мен какво са изписали и за какво. Не поемам отговорност да го предложа на когото и да било, за регулиране на цикъл или друго подобно. Все пак не съм лекар.
Интересното при мен беше, че като забременях ми изписаха Утрогестан, а за регулацията на цикъла ми изписаха Дуфастон. Знам, че са едно и също лекарство, но с различни имена, но...

# 703
  • София
2 месеца след раждането  Peace Спряха лохиите и след около 2 седмици ми дойде. И аз не съм кърмила.
Има ли смисъл да пия магнезий до тогава, нали го изписват при риск от преждевременно раждане  newsm78
Консултирай се с лекарят ти. Не пий на своя глава. Аз съм пила Диаспорал от 5-ти месец, та до края, а като влязох в 9 месец, и Магнерот. Яко ме тъпчеше моята докторица, сакън да не тръгна да раждам. Получих разстройство обаче от многото магнезий и спрях Диаспорала, останах само на Магнерот.
Дуфастон съм пила в 5-6 г.с. заради зацапване.

# 704

И аз не кърмих, 20 дни имах лохии и две седмици след като те свършиха ми дойде

Общи условия

Активация на акаунт