iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 29-а тема

• 44 350
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
малката е с асма и понеже коластрата е направена от краве мляко се предполага че може да е алерген поради тази причина, малко се презастрахова според мен лекарката, понеже тя си яде млечни продукти и няма проблеми, но смятам да я послушам. иначе тя без да знае че давам сиропа от черен бъз на Sambucus ми го препоръча.

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 18:22 от kika_86

# 391
  • София
малката е с асма и понеже коластрата е направена от краве мляко се предполага че може да е алерген поради тази причина, малко се презастрахова според мен лекарката, понеже тя си яде млечни продукти и няма проблеми, но смятам да я послушам. иначе тя без да знае че давам сиропа от черен бъз на Sambucus ми го препоръча.

Явно колкото доктори, толква мнения. И моят син е с астма, Самбукуса не бил подходящ защото можело да направи реакция  Thinking, да не съм давала. Коластра може  newsm78, уж. А при астма нали не е добре да се ядат много млечни, гледам да не прекалява, затова и коластра ще давам, пък да видим.

Код за 5$ отстъпка QAZ673  в http://www.iherb.com

# 392
  • Някъде там...
И моята щерка е с астма, давам ъ от същата коластра, не е имало реакция досега. Но тя няма алергия към млечни по принцип. Иначе и нашата педиатърка каза, че при астма може да има алергична реакция заради коластрата.
Сироп от бъз давам домашен, също не сме имали реакция.  Peace

# 393
знам че си права за това че колкото лекари толкова мнения има. иначе и ние ядем много малко млечни продукти.
дано да са здрави дечицата пък който ще да е прав.

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 18:22 от kika_86

# 394
  • София (Възраждане)
Момичета, вероятно е коментирано Blush вече, да питам все пак - ако поръчам доставка на пратката от митницата до вкъщи, мога ли вместо по факс да изпратя поканата по имейл?

# 395
  • София
към Елл

За вит.С    - може да имат предвид  Аскорбинова киселина / вит.С/ във вид на прах - разтворими фини кристали

Ето : ТУК

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

Благодаря!

Получих известие , че пратката ми е в пощата  newsm68 Изпратена беше на 23,01

# 396
  • София
Момичета, вероятно е коментирано Blush вече, да питам все пак - ако поръчам доставка на пратката от митницата до вкъщи, мога ли вместо по факс да изпратя поканата по имейл?

Не го разбрах този въпрос Simple Smile
Получи ли известие от Митницата за пристигнала пратка?

# 397
  • София
Mooimeiske, мисля, че по никакъв начин няма да се съгласят да ти я пратят щом имаш да плащаш ДДС.По този начин, преди две години получих една пратка( друг щатски сайт), незнам как се съгласиха, платих на куриера всички такси. Но и тогава не съм пращала поканата нито на мейл нито на факс.

Kод за отстъпка 5$  LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 398
  • София (Възраждане)

Не го разбрах този въпрос Simple Smile
Получи ли известие от Митницата за пристигнала пратка?

Ох, имах предвид "поръчката", според написаното на първа страница:
"-Пратката може да бъде доставена на адрес (срещу допълнително заплащане) за София и областта, след като изпратите копие от поръчката по факс на (02)931-41-25. За подробности - (02)831-70-31. Това не е телефон за справки (дали пратката е пристигнала!)"

# 399
  • София (Възраждане)
Mooimeiske, мисля, че по никакъв начин няма да се съгласят да ти я пратят щом имаш да плащаш ДДС.П

Но кога иначе биха я донесли, нали ако не се дължи ДДС пратката се получава от пощенската станция по местоживеене newsm78 #Crazy

# 400
  • София
Mooimeiske, мисля, че по никакъв начин няма да се съгласят да ти я пратят щом имаш да плащаш ДДС.П

Но кога иначе биха я донесли, нали ако не се дължи ДДС пратката се получава от пощенската станция по местоживеене newsm78 #Crazy
Имаше един период, в който всички пратки отиваха на митницата, дори и за суми по-малки от 20 долара, тогава като им се обадиш по телефона се съгласяваха да ги пратят по куриер, ако не се дължи ДДС... в случай, че дължиш ДДС -отива се на крака до митницата.

Kод за отстъпка 5$  LAV475

# 401
  • София (Възраждане)
Ясно! Но е странно, защото е изрично записано в поканата, че може. Ще се обадя утре на посочения телефон за информация. Блягодаря!

# 402
  • София
Ясно! Но е странно, защото е изрично записано в поканата, че може. Ще се обадя утре на посочения телефон за информация. Блягодаря!
Да, обади се, опитай...после ни разкажи как е минало  Simple Smile

Нова мостра-хиалуронова киселина серум:

Kод за отстъпка 5$  LAV475

# 403
Тъкмо мислех другия месец да поръчвам "миризливия крем" за майка ми, но сега чета ревютата, 1:10 са доволни жените как миришел  Mr. Green
Още малко ще се почудя дали да рискувам...

Поръчвала съм крема+серума за момс.Миризмата(която аз определям като билкова) далеч не е толкова неприятна,въпрос на обоняние и навик. Като минус - лепне докато попива в кожата.Държа серума в хладилник.

Бихте ли ми помогнали в избора на течен Магнезий,възможно най-добре усвоима формула?

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 02:16 от Coquelicot*

# 404
  • София
 към Coquelicot*

Течен Mg, напр. този:
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Magnesium-Glycinate- … 480-ml/30642?at=0
и този е добър, но е по-скъп:
http://www.iherb.com/Flora-Floradix-Magnesium-Liquid-Mineral-Sup … -250-ml/4759?at=0

Колкото е по-висока бионаличността на Магнезия, толкова по-скъп е продукта Simple Smile

Друг добър вариант е този на табл.:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-High-Absorption-Magnesium-100 … 0-Tablets/15?at=0

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Общи условия

Активация на акаунт