Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 417
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • До Балкана
Брей, вечерта казах на мъжа ми, че ще имаме голяма рожденичка утре във форума и днес я забравих! Embarassed
Честит рожден ден на Халюшка! Да е здрава, да е много весела, да и мине страха към новите неща и да зарадва мама с интереса и любовта си към много нововъведения! Също така и пожелавам да е най-прекрасната принцеса и първата придворна дама да я слуша много! Hug Heart Eyes

newsm59 nbirthday  Gift nbirthday newsm59

# 556
  • София
ДД!  Grinning
Мяуска, честит рожден ден на прекрасната Калина! Да расте здрава и щастлива Принцеса!    bouquet
Честит рожден ден и на Крис!  Hug

Joy Мяу, целия форум те мислим изглежда, тая сутрин коментирахме с мъжо как теглиш шейната и той направо не можа да го асимилира предвид 40-те ти кила!  Hug
Аз си признавам, че ако няма как да го взема следобед /щото сутрин мъжо го кара/, просто не го пращам, но и не работя де и не ми се пречка. Иначе никакви съвестни изблици нямам, че е на градина в момента, щом е здрав - там му е мястото.  Peace
Иначе и аз знам като АниК, че 40-ия РД не се празнувал, ама всичките ми лудички познати, които навършиха 40, си го отпразнуваха подобаващо и нищо лошо не им се случи.  Grinning

И ние бяхме навън, е, верно, че ми се смръзнаха космИте в носа, ама като е тихо пък не е чак толкова трагично положението.  Peace
Ся готвя тук.

# 557
Честит рожден ден на сладката Калина!Да е здрава,щастлива,все така остроумна и всички около нея да и се възхищават!
Честит рожден ден на Крис!Да е здраво и щастливо дете!
Бобиш успех с адаптацията и на двама ви! Peace
Изобщо не се притеснявам от студа,само да няма вятър.В неделя излизахме,но вчера и днес има вятър и няма как.
Управителката ми ми се обади,че шефката ми е казала тези дни да ида да се разберем за работата и отпуската.Най-късно понеделник-вторник трябва да ида,че не остана.Кога минаха две години да се чуди човек!Лети времето...
Ако всичко е наред,Сияна на 5-ти март ще е ученичка!
Какви шишета оставяте в яслата за вода?

# 558
  • София
Бобиш, успех и от мен, да кажеш после как е минал първия учебен ден!  Hug
Пухче, то навсякъде изискванията са различни.  Laughing При Макси имат машина за вода и там събирахме пари за вода и еднократни чаши. При Боби всеки си носи шише каквото реши, нямат машина. Общо взето Макси обаче се прибира ужасно жаден /но не гладен/ защото от врата изпива по 2 шишета прясно мляко /половин литър и повече, на екс/. Явно му е трудно да пие от чаша и пийва там по няколко глътки колкото да не е без хич в градината.

# 559
  • Burgas
Боби успех утре и после да споделиш, при нас тази седмица се води грипна ваканция и се чудя за другата дали ще я отменят, че на уж и ние от 8 ще тръгваме на ясла, че ако не я отменят не мога да я пусна и сега се чудя да почвам ли изследванията  newsm78

Аз мисля на яслата с шише със сламка да я пращам, че тя от чаша не може да пие, а от тези от мин.вода с биберонките се олива.

# 560
Честита ти рожденничка Мяу. Да е жива и здрава и грижовна кака!
Преслав от нощес е със сополи, а аз стоя и се чудя от где ги лепа като сме си удома на топло,батко му е изолиран в другата стая, а аз го тъпча с витамини и Инфлуцид тия дни?
Бобиш дано бързо се адаптира Коки на яслата. Аз уж от 1.03 ще го пускам та да видим.

# 561
  • София
В нашата ясла практиката е родителите да купуват еднократни чаши и вода (туби) и лелките дават на децата вода. Не съм забелязала Диди да е по-жадна от обикновено след ясла, въпреки че първата ми работа след като я разопаковам и след като ѝ прочистя носа със Стеримар, е да ѝ предложа вода.  bowuu

Бръмби, и аз след водене/взимане на Диди се чувствам като след упражнения. Тежеше ми по едно време, ама позаякнах.  hahaha

Сашкова, да ти имам дългосрочното мислене.  Joy Joy Joy

# 562
Мяу, честит рожден ден на прицеса Калина! Да е здрава, весела и щастлива  Hug

Беше ме питала за роклята на Александра, ей от тук е.

# 563
Мяу, Hug Hug HugЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА КАЛИНА! nbirthday Tada newsm38
Да бъде много здрава,послушна и щастлива!

# 564
  • Плевен
Мяуска, честита ти рожденичка бе, маминко. Да ти е жива и здрава, да расте все така красива и лъчезарна и като дойде време, да случи на мъж, който да й помага и да я уважава!

# 565
Мерси,момичета!Ще пиша утре!Аз съм напланирала 100 задачки за вършене,та да не се замислям ,колко ми липсва,че сега като изляза без него и 1 час ми е много,и ме хваща сърцетупа.Със следващото със сигурност ще е по-лесно,ама сега...

# 566
Мяуче, честит празник!

Голям съм ум, от три дни го мисля тоз' рожден ден и пак се отплеснах. oops
(Пък ти 'що така дребношрифтово си мълчиш?!)

Нека голямата ти принцеса бъде здрава и все така очарователна!
Да те слуша повечко и да са най-добри приятелки със сестра си!

Сашкова, утрепа ме с тази идея за море, бе, жена! Shocked
Виж аз на каква вълна съм:

Мики, имаш ли да казваш нещо? newsm78

# 567
Мяуче честит празник!!!Да ти е много здрава Халята и нека бъде много щастлива!  bouquet
Коте за какво става въпрос ?Вкара ме в размисъл  Thinking Mr. Green !

# 568
'Ми де да знам. Mr. Green
Трябваше да стискам палци за нещо, но забравих за какво, та реших, че ти ще внесеш светлина по въпроса. Laughing

# 569
Здравейте момичета!

Мяу, честит рожден ден на прекрасната Калина! Да расте здрава, щастлива и късметлийка! Много са ти хубави и двете дъщерички. Hug  

Честит рожден ден и на Крис!  Много здраве, щастие и безгрижо детство му желая.

Боби, успех с адаптацията и на двама ви!

Мии, дано овладеете бързо сопола и да си остане само с това. И Никола ми е така. Hug

Лека от мен! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт