Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 423
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Честит Рожден Ден на Крис!Много здраве и щастливо детство!
Аник,да ти е жив и здрав рожденикът!
Щеше ми се да отида до градината и до работа,ама ако тръгна с Марти ще ме помислят за безкрайно безотговорна майкиня,че съм го помъкнала в студа Rolling EyesВчера беше -7 и излязохме за 20 минути,не виждам какво толкова смущаващо има че го извеждам(де кой ме видя ме пита не ни ли е страх от студа ooooh!),при условие че не вали и няма вятър Crossing Arms

# 541
  • Burgas
Вчера по новините,по репортажите за студеното време видях доста майки навън, не мисля, че са луди и ние вчера ходихме до магазина и за кухнята, ама нямаше как. На Ивето не й беше студено според мен, бях я облякла добре, по скоро на мен ми беше студено.

# 542
Ооооооууууу! Аз с колата се търалянкам до яслата и пак замръзнах вчера, та днес понеже и аз не съм на работа заради студа, реших и Митко да не го водя. И без това цялата нощ ни прави на луди и не съм мигнала.
Сега направих от солените мъфини на Юху и се закопавам надълбоко вкъщи. Много интересно, от студа и климатиците не могат да стоплят както друг път, та в нас си е доста по-хладно от друг път, а климатика на съседите не знам какъв е, но вие сякаш ще излита самолет.. ooooh!

Честит рожден ден на Криско! Да е здрав, умен и послушен, в рамките на нормалното де!  bouquet

За тоя закон ли ще е, какво е, АКТА, не го знам точно какво включва и как си мислят че ще стане работата, но просто няма да стане. Такава гранде полицейщина просто физически няма как да се осъществи. От време на време ще има по някоя изкупителна жертва и това е. В интерес на истината едно 90% от нещата които са по торентите, особено американските продукции заради които е големия шум, са пълни боклуци и няма нормален човек, който да даде пари за тях, а стойностните неща си се купуват и сега.

Между другото, Мимс, преди беше писала, че четеш "Физика на тъгата". Хубава ли е, да си я купувам, или да пропусна? Аз сега съм взела "Възвишение" на Милен Русков, че слушах добри коментари и за нея, но се чудех за физиката дали да я взимам...

# 543
Здравейте мами
мерси за кафетата и закуските
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ И БОБИ newsm59  party023  Gift
Честит рожден ден на мъжа на Аник
Днес децата са на училище от 9,заради студа и сега не знам кога да отида да си я взема ,а не питах сутринта,направо ми беше замръзнал мозъка
хубав ден

# 544
  • offshore & overseas
Момичета, мерси, че ме мислите! Трогната съм. Hug

Ами, трудно е, но нямам друг начин. Никой бакшиш няма да ни вземe за 2-3 км., а не ми се дават всеки ден по 5 лв., за да съм по-убедителна. То да беше 1 ден по изключение... Да бях се научила да шофирам, но... когато можеше, нямахме кола. Ся нямам ни пари, ни време, да карам курсове, да взимам изпити...

АниК, що пък да не се черпи за 40 г. Питам, че аз след 3 г. ги чуквам и искам да знам, ако е солиден аргумента, да се възползвам.

Бе, що така само и предимно мъже се раждат на този ден? И сред тях и моята щерка. Embarassed

Аз туй момче, Жорето Господинов, го познавам лично (па макар и отдавна) и не мога да го дишам, затуй не съм му чела ни един роман, иначе е атрактивен на вид, признавам.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 11:42 от Мяуче

# 545
Честит Рожден Ден и на принцеската Калина!Много,много здраве и щастливо детство!

# 546
  • Burgas
Мяуче да ти е жива и здрава щерката, все така красива, много здрава и много щастлива!

А 40 не се празнувало защото само на мъртвите се правело 40  Whistling някакво поверие, което преди години си се спазвало с все сила.

# 547
Честит рожден ден на Криско, Боби и Калинчето на Мяу! Растете здрави и безгрижни, дечица!  nbirthday

# 548
  • София
Добро утро!
Честит Рожден на вси4ки празнуващи тези дни и днес, да са здрави, щастливи, послушнии да радват мама и тати! (за да не пропусна някого поздравявам накуп Blush )

Нямах време да пиша, ина4е 4ета редовно!
За ревнуването, какво да кажа, нямам проблем, не се ревнуваме, мога да изляза, когато поискам, понякога се мрънка, но като цяло е добре положението. Милен помага, сменя памперс, къпе го, облича го, мие го, няма проблем. Аз заспивам ве4ер(по обясними при4ини по рано Mr. Green ) той го слага да спи, дори и не го 4увам!

Днес поради големият студ, няма да излизат! Ще си седят вкъщи. Много е непритно, това излизане сутрин, но все пак като трябва .. какво да правим!

Да ви кажа, взех и купих гърне на фишър прайс, защото 4етох и говорих с майки, които твърдят 4е е удобно. Нашето е за 5лв и не иска да седне, казва, 4е го боли дупето  Thinking и не му ляга по гърнето аз виждам, ама и аз съм спала като съм купувала некво плоско и кръгло, няма извивка никаква. Ще видим, дано да си струва 29те лева, които дадох и 5 доставка Mr. Green Той сам иска и като седне става! Ако някой има такова да каже, аз ве4е в 4удо се видях. Crazy

Разгледах снимките на вси4ки деца, много са красиви и партитата са били чудни Hug Hug

Мери, ще издържиш къде ще ходиш, аз си мисля за лятото какво ще правя ooooh! Ще е много горещо! Stop

За имуностимулаторите нищо не мога да кажа, аз си пия зелена енергия и давам и на марти , и съм доволна, против съм антибиотици, химии и всякакви подобни, освен ако не е на умирачка. Марти и не ми боледува изобщо( пу пу да не го уро4асам сега преди рожденият ден ).

Ами друго имаше също, но не се сещам сега, скоро пак ще се включа.

Хубав мразовит ден! Joy

# 549
  • София
Честит празник на всички рожденници днес! Да бъдат много здрави, усмихнати и безгрижни!
Нашия татко си е във вкъщи и затова не я извеждам на обяд за кухнята, защото на мен ще ми е по-трудно, да нося и нея и багаж, иначе бих я извеждала, не е хубаво и само вкъщи да стои. Гърне почти не ползваме вече, още октомври и купих приставка за тоалетната и там и е много удобно. Иначе от джъмбо бях взела за 3-4 лв. гърне и не се е оплаквала, че не е удобно.

# 550
  • София
Честит рожден ден на Криси!  Hug  Честито и на кака Калина! Hug

Студено или топло - ний с Диди също ма'аме гащи до и от яслата. Като гледам как другите родители паркират баш до портата на яслата (и запречват пътя на простолюдието като нас  #Cussing out ) и на прибежки мъкнат увитото като ескимос детенце, напраЛ ми става смешно.  hahaha То вярно, че е студ, но е тихо поне.  Thinking Сутринта си беше студ, мдааам. Като излизахме тъкмо казаха, че в София е -20. Иначе опитах да сложа на Диди шал през устата и носа, но тя упорито си го смъква на врата.  Tired При нас децата се водят до 9:00 сутринта, а по семейния график - до 8:30  Mr. Green . На мен едната ми ръка беше без ръкавица (в движение оправях шалове, шапки и закопчавам личните си копчета, които малката откопчава  Crazy ), но не измръзнах.

Ааа, миналата седмица в ДГ са правили опит да измерят децата. Диди са я изкарали 90см и почти 13 кгbowuu

Честно казано имам някакви угризения, че мъкна Диди в студа, но пък имам адски много задачи за вършене, а дребната е здрава и няма основателна причина да си седи (и да тъпее  Crazy ) вкъщи.  Rolling Eyes

# 551
  • offshore & overseas
Ам то не студа ме бърка мене (щот не го усещам с туй дебело яке и шапката ушанка, надявам се и Люс тъй). Тормози ме туй, че е мнол далече - по най-кратката схема е 1 км. и 200-300 (по обиколния е повечко) и пресичам два големи булеварда и безброй по-малки улички (и с Люс ми отнема половин час в посока цялата галимация, и то при положение, че не спираме на всяко камъче)... Инак, тъй кат гледам, далеч не сме единствените, които се водят така, но сме единствените, които идват от другия край на града, дет се вика.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 13:18 от Мяуче

# 552
  • Burgas
Абе кофтито е, че нямате на близо ясла/градина(на мен ми е на 2мин) иначе щом децата са здрави, нека си ходят, няма какво да имате угризения.И аз още 2месеца ще съм си вкъщи, но ще я пускам и когато е здрава ще си ходи, а пък съм сигурна, че там ще й е хубаво с децата, иначе сега много скучае, вече всичко и омръзна,даже вечер без да й се спи вика нани и иска да си ляга и гледа тв.

# 553
Аааааа, един ден точно се бях наканила сутринта като оставя Митко в яслата и да се прибера и да потренирам като повъртя колелото. Е, да, но колата ми не запали и аз като Мяу, само че 11кила живо тегло до градината мъкнах.. километър - километър и нещо е до там. Е, набързо се натренирах, отидоха ми и ръце и крака и всичко. Сега само като си го представя това и пот ми избива на челото. Та, мяу, разбирам те много добре и ти се възхищавам за стоицизма. Аз тогава оревах света и пет дни болна бях и всичко ме болеше, та да се знае, че за втори път е недопустимо, ама ти малко се оплакваш ми се струва...Wink

# 554
  • София
Аз ни вклин, ни в ръкав да споделя , 4е съм се замислила за морето.. ми аз как да ида тази година Sad като най вероятно няма да докретъм до 10 август и сигурно по рано ще ми се случи случката, а Марти ми се щеше да го заведа, юни юе съм 7ми месец и се 4удя още, вие какво мислите??

Общи условия

Активация на акаунт