Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 424
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • До Балкана
Ммм, Теди, чудно е! Ама явно не си спала много щом си успяла да спретнеш и кафенце и закуска, а? Hug

# 526
ДУ!
Реших да ви сготвя,ама не можах  Wink
Успях да язляза,да свърша задачите и да се прибера!Герой съм!Сега излизане-утре !Готови сме за яслата и утре пускам Пишимпанчо-Калоянчо.Нямам търпение,а и той!МъжО специално се е сменил,за да може утре да дойде и той.Голямо събитие! LaughingЩе се позомбирам с моя сериал малко ,че ме чака домакинстване!Целувки!

# 527
  • Плевен
А добро утро и от мен, гадове такива. 3 месеца ми оставали и то най-тежките. Ама ми рекохте и вие по една добра дума, та да имам сили до края. Нищо де, аз си ви обичам. Дано не кача кой знае колко кила, че си ебало мамата вече. Спрях да вечерям, дано с това стабилизирам кантара, че не знам как ще се справя. Като ви чета обясненията за татковците и се успокоявам, че не само у нас е така. Значи просто всички татковци са що-годе един дол дренки. Още 3-4 години и децата ще станат почти самостоятелни, та ще имаме време и за нас... Hug Цун на всички!

# 528
Мери, ние с добри намерения... Mr. Green
Ама вечеряй, моля ти се, какви са тези работи?! Има време да мислиш за килограмите! Naughty

Бобиш, да мине да наготви и насам младежа освен. Laughing

# 529
Честит рожден ден на Криси на Светкавичката!Нека бъде много здрав и щастлив!
Аз вчера бях без нет  Crazy,но ви поизчетах  Peace !
Саностол и аз давам ,ама по някаква си моя измислена схема 10 дни в месеца по 5мл.
На въпроса мама и ли тате и при нас твърдо мама  Crossing Arms ,ама не се очудвам все пак сме 24 часа заедно  Laughing .
Все се каня да пожелая късмет на трудещите се по- бебшките въпроси и скоро да ни зарадвате с добри новини! Hug
Иначе Явката от вчера е ок,чесно казано леко го изкара този път  Whistling.А от няколко дни става със сух памперс сутрин и се чудя дали да не пробвам да му махна и нощния памперс ,не че е зор  Thinking .
Мен разни трески ме тресът ,че утре ме викат в офиса и или ще ме пъдят или ще ми предлагат друга позиция  Rolling Eyes ,искренно се надявам да е второто и офертата да е добра  Praynig

# 530
ПРИВЕТ МИЛИ МОМИЧЕТА  Heart Eyes
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИС И БОРКАТА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВО!

Ей, бясна съм значи, всичките ми приятели пищят срещу нашумялото споразумение АКТА  #Cussing out дори един ме убеждава ,че нямало да мога да чета приказка на децата си, щото това било възпроизвеждане... Уж интелигентни хора пък като стане дума да бръкнат в джобовете си стават уникални тъпаци  ooooh! На досегашните протести по толкова важни въпроси се подхилваха, ама сега нали няма да могат да си свалят поредната холивудска тъпня без пари щели на пртест да ми ходят  Crazy Голяма загуба,да не мое да чуят безплатно поредното парче на онази малка повлекана Кейша ли е, Кийша ли е  Crazy
Бобиш, айде да свиква бързо мъжлето ти и да не боледува  Hug

# 531
  • offshore & overseas
Честит рожден ден на днешните рожденници, Криско и Борко! Нека бъдат здрави и весели!

Хайде всички на трапезата по случай циганския Атанасовден. Mr. Green

Днес вече наистина беше хладничко, чак сопола ми замръзна, а качулката ми шумолеше тъй, сякаш съм си нахлузила найлонов чувал на главата. За сметка на това обаче, Люсил доста повървя и някакси запазих душевното си равновесие (като не броим факта, че си бях забравила ръкавиците и ми измръзнаха ръцете до болка).

И така, на прибежки и припълзявания, при -22, които се усещат като -28 (че даже и по-ниски са били, туй е към 9 и нещо), Людмилка се озова с усмивка на уста в яслата.

Сега да видим аз какво ще правя. Crossing Arms

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 10:27 от Мяуче

# 532
  • offshore & overseas
Ко е туй споразумение? Аз пак не съм в час. Shocked

# 533
  • Плевен
Честит рожден ден на двугодишните маймунчовци.
Любезна, е нищо не разбрах от поста ти... newsm78

# 534
  • offshore & overseas
Аз само предполагам, че става дума за авторските права и пиратщината, ама... Нека се яви Любезна, та да разсее съмненията.

Ся ш вида в чичко Гугльов.

Ето, прочетох го по диагонала - права съм била.

# 535
http://www.finance5.bg/news/bulgarian/77586.html
най-общо за защита на авторско право, инак за пълнене на държавните бюджети, ма кой му пука... Аз като бачкам искам да ми се плаща, що тези хора да не могат да си гарантират приходите пък  Crossing Arms вече ще взема да им стана защитник пък

# 536
  • До Балкана
Честит рожден ден на Крис и Боби! Да са много здравички и щастливо детство им пожелавам!

И аз не съм на ясно със споразумението - ще ходя да се образовам!
Мерии Hug
Оф, Мяу, мисля те всяка сутрин как се транспортирате и като чета днес, че е минало по-добре (изключваме забравата на ръкавиците) и ми олеква чак на мен!  Heart Eyes

# 537
  • offshore & overseas
Далче Hug Ша ма бъде! Joy

# 538
  • До Балкана
 Praynig Ох, днес се успокоих, че ще е така! Ако щеш ми вярвай, сутрин се будя, влизам под душа и си мисля сега Марийка дали е близо до детската градина и как ли таз фина структура, носи Людка толкова път в този студ, То и да нямаше студ пак е зор, но....

# 539
  • Burgas
Добро утро!

Честито на малкитени-пораснали рожденици, да са здрави,щастливи и усмихнати! Весел празник!

Моя мъж и той днес е рожденик,чувствай те се почерпани(само да не чуе от някъде, че става на 40, не се празнувало, не се черпело и т.н.)   party023 ех не се научих да слагам почерпка и това си е  Whistling

Мяуче, не се майтапя, но и аз те мисля, много студено бре, няма ли друг начин?

Общи условия

Активация на акаунт