Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 425
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Няма не мога тук /у нас/, че като ми прекипи мога ли да си събера бохчата и у мамини? Да го видя дали не може, ама-ха!  Mr. Green Ма той си може де, изобщо знаете, че по тия въпроси нямаме хър-мър.  Mr. Green Важното е сутринта да съм му подготвила купчинката дрехи на Макси и хич не ме занимава.  Peace Боби от 2 години насам е толкова силно привързан към баща си, че всичко обичат да правят заедно двамата, та и там нема измъкване.  Laughing

# 511
  • Burgas
Аз викам на моя сега за яслата искали бащата да прави васерман и той,,ами що от бащата" и аз ,,ами щото майката е дала още като е забременяла с детето" и той ами тогава Ивето няма да ходи на ясла, той нямало да даде Whistling

# 512
  • offshore & overseas
Никич, туй температурата ти на замръзване ли е в подписа, м? Laughing

Брао-брао, кат гледам как се топиш... скоро нищо няма да остане от теб. Mr. Green

Ох, не знам, не знам, дали се дължи на моето неумение и неубедителността на моите аргументи, или лъв ми е бой и е*ане, ама все тая. Резултатът е, че всичко покрай децата върша аз. Thinking И имам чувството, че не съм си почивала от 100 хиляди години и че няма да мога да си почина още толкова. ooooh!

Баща ми м/у впрочем е същия. На него му вдигам скандали непрекъснато, че е по-държелив - и пак, туй не мога, онуй не знам къде е, охка-пъшка, но той поне е на 73, пък лъв ми уж млад учЕн.

АниК, чудесно тогава - той ще я гледа дОма, слагай шапка на тояга и беж (по Никиния пример). hahaha

Ама и мен мнол ме бива в приказките, де, иначе на практика съм гола вода, че и студена.

# 513
  • София
ХА сполай ви! Simple Smile

Честито на Дамянчо на Велв! Да е жив и здрав!

Ника  Hug
Мяу  Hug

Мерси за хубавите думи за Калинка!   bouquet
Да, Бръм, Калинките ще фигурират  Laughing Ама на мен си ми хлопа дъската, познаващите ме го знаят  Laughing
Аник, приеми мислАта, че ти ще даваш васермана. Около 8-10 лв е в зависимост от лабораторията.  Peace
Мери  Hug
Рали, с нетърпение чакам снимки на Рая. А и разказ ще прочета с удоволствие  Hug Софи ми беше с обърнат режим, коригира се около 3 г навършени. Дано да е било нещо инцидентно  Hug
Аз умирам за сън, даже дар слово загубих  ooooh! Хубава вечер ви желая!

# 514
  • София
Бравос Ника, добре си го дресирала вашия татко javascript:void(0);
То и при нас горе долу така се получи, ама без моя намеса. Един ден това дете откри, че има и баща, и вече иска всичко тати да прави - да храни /в малкото случаи когато яде само тати дава/, тати облича, тати води на тоалетна, ама аз не се сърдя. Е за мен остава нощното дежурство - мама гуш, мамо каша javascript:void(0);
Заради тоя васерман за малко да си остана "стара мома", въпреки че нито съм искала сватба, нито подпис. Голям зор беше да подпишем, всичко да е законно, нооо като чу за боцкане и каза край, няма да се женим. И аз рев, защото аз тичам нагоре-надолу всичко да подготвям, то пак си е разправия, нищо че е само подписване без сватба, казали сме на родата и накрая нашия бяга. Ама се нави де javascript:void(0);,
А като ходих в токуда да ме боцкат - смях голям, на трите стола седнали трима яки мъжаги, на единия му станало лошичко носят му водичка, на втория му държат ръчичката за кураж, на третия и на него му се вие свят, ей голяма работа са тия мъже

# 515
# 516
  • Burgas
Ех, де тоя късмет и при нас, в нас само ,,мамооо" се чува и от двете, на голямата като й кажа, ти баща нямаш ли и чак тогава се чува „тате дай или направи ми" и той „кажи на майка си" , аз направо побеснявам  #Cussing out

# 517
При нас преди пребиваването ни по болници тати беше много, много любим и като се прибереше, нищо друго нямаше значение. Обаче още след първата болница забелязах нещо, което след втората вече много се задълбочи - всичко е само мама. Мама да храни, мама да сменя памперса, мама да обува чорапки и кво ли не още (единствено предпочита да се къпе с тати си). Ако случайно пък се удари нещо е абсолютно неутешим с баща си, само аз като го гушна се успокоява. Обяснявам си го с това, че аз съм била с него в болницата и е споделял с мен страданията си и може би по тази причина несъзнателно смята, че именно аз съм човекът, на когото може да разчита, знам ли... Надявам се като мине още време да му стане отново любим татю  Party 
При всички положения си ми беше много гот като предпочиташе баща си  Embarassed Mr. Green bowuu

# 518
Кроки, не мога да видя снимките, иска ми парола, ако е нашето албумче това не ми приема паролата  Thinking
Уф,неми се говори напрау  Tired шса фърлам аз ,то се е видяло, две години кретах ама вече  Tired няма ден, няма час, няма миг спокойствие.. Спрях Дина от градина, скрили сме се в дън гори тилилейски - е сега взе нещо да ми кашля  Cry... Макар,че наистина в Четвъртък се чупих за един час да попукам на стрелбището до нас... и сега ми е още по смазващо.... искам още 100 000 часа само за себе си ooooh!
Абе гостите са наши майки, които си крият никовете, инак само "болен" може да чете брътвежите на някакви непознати изнервени майкини  Crazy

# 519
само "болен" може да чете брътвежите на някакви непознати изнервени майкини  Crazy
hahaha

# 520
ами и аз обикновено съм от гостите,нали само ви чета и понякога ме мързи да се логна даже  Embarassed

# 521
Любезна, ми нещо се е бъгнал сайта, момичетата го обсъдиха по-назад май, влез направо с име и парола, може би само така става в момента! И дано успееш да скатаеш още някой и друг час за себе си в най-скоро време! Пожелавам ти го, със сигурност имаш нужда от това!  Hug   bouquet

# 522
  • Най-зеленият остров
Здравейте.
Аз не винаги влизам в профила си. Понякога за на бързо като гост  Embarassed.
Да са живи, здрави, усмихнати рождениците. Ще пропусна някой, та няма да изброявам.
За ревността сме умерено ревниви и двамата. Но аз предпочитам да сме си заедно, ето сега ми се ходи на Караоке и навивам майка ми да гледа децата. Две поредни съботи ходихме, аз на басейн, миОто на сауна  - е голям кеф беше и пак искам. Миме, ти с това стрелбище ме заинтригува, но не знам дали има в Бургас.
Ника, много се радвам за Боби че хапва и борите болестта.
Има ли някой с не поставени още имунизации? Аз не съм завела още Ния за последния Пентаксим  Embarassed, срам ама все болно това дете.
Ани, и аз трябва да започвам изследванията ама се ослушвам и чакам шефа да се обади. Другата седмица ще се ходи доста явно.
В нашата къща само МАМО се чува. Тати за много малко, когато се заиграят,но когато се скарат в края на играта пак мама вкарва ред.

# 523
# 524
Ех, Теди, много сладки кафе и закуска! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт