Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 410
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Аник, и мен така ме разкарваха напред-назад оообаче накрая намерих в санитарна аптека/магазин Peace

Мяу, мислех да пускам поръчка от АСДА и да пусна и роклята, че Александра няма суичъри, полари...всичко умаля, оообаче нямат  Crossing Arms Една приятелка ще пуска поръчка май, та ще япопитам, ако е така да вмъкне и едно роклЕ и ще ти кажа Peace

# 601
  • Плевен
Искам да ви заявя, че живеем в най-абсурдната, тъпа, неорганизирана и ненормална държава на планетата Земя.
Ние с мъжа ми живеем на третия етаж на малка кооперация, на чийто първи етаж никой не живее, на втория живее един изрод, който се топли с печка на твърдо гориво и трета година ни обгазява, ние сме на третия, а на четвъртия е братът на мъжа ми с жена си и детето си. У нас е абсолютна пушилка, всичкия дим, който бълва неговата печка, идва у нас. На всичкото отгоре гори боклуци, пластмасови бутилки, кашони и от време на време дърва. Децата от снощи спят у свекърва ми, а ние с мъжа ми на -20 градуса навън, спим на отворен прозорец от страх да не се задушим. Днес цял ден ходя по инстанции - община, пожарна, полиция, с ХЕИ-то се консултирах по телефона...и се оказва, че никой не може да ни помогне. Няма никой право нищо да му каже, като аз не искам той да спре да се отоплява, а просто да си изчисти комина, защото ми се струва, че от задръстване на комина идва проблема. Та...това е...Ние можем да си умрем млади и зелени, има реална опасност да се запалим, но никой не може да го принуди да си почисти комина. Да не говорим, че ние сме направили теракотната настилка на стълбището, осветлението, което е на нашия електромер, циментовата настилка на двора му, който е само негова собственост, изградихме стълбите пред входа на кооперацията...и това без да му искаме на тоя една стотинка. Накрая просто ще ни измори...и това е. До кога детето ми да спи у свекърва ми?! Нощ, две, ма то има 3 месеца до пролетта...Просто нямам думи...Да измираме и българи, и цигани, и турци и да се приключва с тази изключително загубена държава.

# 602
  • Burgas
Мери много неприятна ситуация, сигурно е запушен комина щом гори пласмаса,шишета и т.н.Защо когато наистина у вас е много задимено, не се обадите на 112 или на полиция, да дойдат да видят,поне да му звъннат да го предупредят, знам ли едвали ще се стресне,но поне опитайте. Ако не някой друг да го сплаши,в крайна сметка държавата като не може да направи нищо вие ще направите.Този човек сам ли живее?

# 603
  • София
Уф, Мери...  Hug Преди време живеех под наем в огромен апартамент, под нас - същия откачен съсед като вашия. Да, ама един ден през зимата съм се затворила аз в моята си стая, която беше най-отдалечена от кухнята /апартамента наистина беше огромен, етаж от кооперация като вашето/ и чувам, че на вратата се звъни и се думка - буквално НА ПОЖАР.  Mr. Green
Излизам от стаята и в коридора - гъст дим!  Shocked Стигнах до вратата, но така се бях ошашкала, че в опита си да отключа, счупих ключа вътре в ключалката и съответно останах заключена в горящия етаж.  #Crazy Отидох веднага да отварям прозорци и тераси за да не се задуша и като се попроветри видях всъщност, че огън няма, но от комина на кухнята навлиза тоя гъст, задушлив дим.
Разбиха вратата, дойдоха хазяите. Оказа се, че лудия отдолу е хвърлил да гори някакви гуми и не знам още какво и понеже комина не бил чистен с години, вътре нагорял и съответно от високата температура при горенето на гумите, се подпалил самия комин.  Mr. Green Mr. Green На моите хазяи в съседен отвор /нали така ги правят/ им беше монтиран аспиратора - целия аспиратор се беше разтопил от високата температура  Shocked и шкафа беше тръгнал да се пали... Добре, че всичко се разви през деня, че беше и на главна улица и имаше и други съседи...

Та, сериозно е, пазете се.  Hug

# 604
  • offshore & overseas
Божеее, Мерии, това е отвратително!! Но още по-отвратително е, че нищо не може да се направи и че дори полицията няма начин да намесиш. Той човечецът е в правото си да ви трови.

#Cussing out #2gunfire

В интерес на истината ние имаме подобен проблем, ама не в наща кооперация, а едни бедняци в отсрещните къщи всяка зима горят за отопление квот им падне, най-вече гуми, пластмаси... Аз пък затва напоследък не смея да проветрявам, че то егати проветрението, всичката отрова влиза Sick.

То чунким пък малко се тровим от изгорели газове автомобилни, пууу!

Мале, Никии, какво си преживяла и ти, просто нямам думи, къде са им главите на тия чукундури! В наща кооперация поне такива няма, иначе темерути дал Господ.

# 605
  • offshore & overseas
Теди, виж ако искаш и ми метни едно ЛС, да видим.

# 606
Мери,проблемът е в комина,звъни на 112,ако трябва и при кмета отиди,м..ка им и откачалки #2gunfire
И при нас има доволно такива,като се нанесохме в квартирата преди 3 години щяхме да се задушим един следобед,събудихме се от дима,доста се постреснахме ooooh!Оказа се че има заседнала ламарина,а и доволно нагари по комина заради миризливците от 5-тия етаж,които както вашия горят каквото им падне Tired

# 607
Мери, ужасно е това което ви се случва,ама не се очудвам че има такива "елементи"
Мики радвам се, че така се развиват нещати при теб.
Преслав биде заведен на доктор днес. За сега освен "сапола гаден" други екстри няма, та ще се лекуваме с добрия стар Коларгол.

# 608
  • До Балкана
Оффф, аман значи!!! Мери, съчувствам ти и аз определено бих се обадила на 112 да дойдат да погледнат! Абе, хубаво се топли на твърдо гориво, ама си почисти комина бе, въведи ред и безопасност! Не знам! Имаме едни съседи (изнесоха се преди 2 седмици, Бог да ги поживи), които се топлеха на дърва. Имат 2 деца, като малкото е 5 месеца по-голямо от Бо и в 6.30 всяка сутрин се цепеха разпалки в банята, пали се печката и задължително се проветрява като се отвори входната врата! #Cussing out Ние сме на квартира (Господ да даде джакпота от тотото, че иначе няма измъкване от там Confused ) в блок, който има 9 апартамента на етаж и искам да ви кажа, че всичкия дим и гадория влизаше у нас, защото сме най-близко до тях. Домирисва  ми на доменна пещ само като се сетя! Sick

Леле, Ника, ама и ти си имала едни преживелици! Hug
Мики, поздравления за доброто предложение! Peace
Мий, това да му е на Преско и бързо да минава! Hug
Деси, на Диманка размина ли и се? Дано!  Praynig

# 609
Поздрав от усмихната тридневна Рая  Wink

# 610
С риск да ме оплюете - Мери, където и да ходиш тоя сам на добра воля ако не реши да си почисти комина, нищо не можеш да направиш. Казваш, че живеете над него. Баща ми понеже има опит с един луд под нас да ти кажа какво направи. Запуши му от нашия етаж комина и ония като се опушили на следващия ден да видиш как набързо уредиха изчистването на комина. Кофтито е че като се горят боклуци абсолютно всяка година това се повтаря едно към едно, но баща ми засега му е хванал цаката.

Рали, Рая е страхотна! Много сладко бебче! Гледах снимките ви във ФБ и ми стана едно такова мило.. Чакам и да разкажеш как мина всичко, и аз съм тук на опашката! Simple Smile

# 611
  • Burgas
Мери идеята на Бръмби на баща й е чудесна  Peace ако нищо друго не помогне давай те така,успех!

Рали страхотна е Рая и аз гледах снимки във фейса,много сладка!

# 612
  • София
Рали, много е сладка малката Рая  Hug
Мери, искрено ти съчувствам за това, което преживявате, за пореден път се убеждавам, че живеем в най-абсурдната държава, да не можеш да защитиш правата си по-никакъв начин. Слава богу, нямаме такива ненормални съседи, само тези под нас всеки ден си готвят на балкона и пекат чушки, та се проветряваме само сутрин, но аз свикнах вече.
Леле побърка ме това дете, днес все още нищо не е яла, само 2-3 пъти пи каша, ама тя пие по 70-80 мл, какво я засища незнам. Сега пак имаше половин часов зверски рев, гладна е, а не иска нищо да яде. Накрая пак дадох каша. Мисля си да не и растат последните кътници, досега само като са и изкарвали зъбите и като е болна нищо не е хапвала. Вашите дечица как са със зъбките, аз си мисля, че към 2г. и половина трябва да излезнат последните зъби javascript:void(0);

# 613
  • offshore & overseas
Ох, Рая е страхотна! Рали, има още отсега твоето носле, така хубаво оформено, и твоята усмивка. Но май и тя тъмничка ще е, като Къдричко Йо Wink

И разказ чакаме, и още снимки, за онези, които вече не посещават ФБ.

# 614
Да му се не види - пиша от половин час и ми изтече сесията. #Cussing out
Чакай да видим дали ще мога да възстановя.

Мики, радвам се, че злополучните палци са свършили работа!  Laughing
Мяу, шапката е много сладурска. Peace
Снимките са станали хубави, ама що нещо не ми се видят празнични...
Още ли страниш от Фейсбук? Rolling Eyes
Никич, кофти преживяване - не ти е скучно никак. Mr. Green
Да поканиш и нас сред гостите като видна домакиня ли, що ли? Laughing
mii, успешно прилагане на чернилката!
Аз по-скоро бих оставила на самотек (което и правя Grinning), отколкото да повторя с това. Naughty
Мери, бих заложила на идеята на Бръм със запушването. Вярвам, ще свърши работа. Twisted Evil
Рали, Рая е прекрасна!  Heart Eyes
На теб прилича. Искам още снимки и с Йони, и всички заедно, и разказ, и въобще...
Свикна ли вече да казваш, че имаш (и) дъщеря? Grinning
Мишони, Алекс има само 11 зъба до момента, но го мъчат още няколко едновременно. Добре го понася. Laughing

Май това беше в резюме. Twisted Evil

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 19:32 от Xcat

Общи условия

Активация на акаунт