Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 402
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да, нослето е на Рали!  Grinning Страхотна Рая!  Heart Eyes

# 616
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Леле, че сладка Рая  Laughing Рали, да я нагушкаш мноооооооого!!!
Теди, ... Вики на снимката не ми прилича на Къдричка, но има невероятно сладки бузи Simple Smile Много  Hug-ки Simple Smile
Ей, хора, вече дори ми мирише на бебе  Joy

# 617
Павлинче, как върви бебеправенето? Grinning

# 618
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Котеееееееее,  Joy Никак Simple Smile Мъжото не мога да го хвана на "къс пас", че е все в командировки, а и сме с болно и неспящо добре дете Simple Smile Ама, ще да стане, де  hahaha После да му мисли той, че аз съм го измислила: Ше гледам челяд и Ше се отдам на кулинария  Joy Такива рецепти за торти и мафини, и бонбони съм извадила, че ме "сърбят ръцете" и ми "текат лигите" да се преместя в кухнята  Joy Да не говорим как се Флюбих у един холандец дето има предаване "Лесни рецепти" по 24kitchen - ей, как готви тоя мАж ... даже мойто мъж си записва рецептите му ..., ама за сега само записва  hahaha още не се е втурнал да готви ... Не, че се оплаквам де, защото като реши да прави суши или да разтапя шоколад ... и след него е хаусТ  Joy

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 21:50 от la vida loca

# 619
Рая е чудесна  Hug Пу-пу, да е жива и здрава!   bouquet

la vida loca, и аз съм влюбена в Рудолф Mr. Green Много е готин! Толкова се бях вманиачила по едно време, че цял ден чаках да дойде вечерта, че да започнат лесните рецепти  Joy Напоследък го пренебрегвам  Laughing, че нали ги повтарят и скоро наизуст ще ги науча. Иначе има някои много изчанчени рецепти, но има и много хубави, които съм правила.

Мишони, моят младеж до 1,7 г. имаше само 6 зъба, вече има 16, но и аз съм чувала, че до около 2,5 г. избиват последните кътници.

# 620
четаФ, четаФ, нИ можах да ви изчета  Crossing Arms

аз нали през деня нямам комп, пък вечер кое по напред и така изоставам с маТриала. заФанала съм и да диетувам /само Ника е посветена в тая тайна Wink, но от сега казвам, че не моЕ постигна нейните резултати, затуй по тази тема толкоз Wink/.
малката нещо я влече да краде  ooooh! дам, има една чанта с колелца и дръжка, общо взето я сурка след себе си винаги и навсякъде и където и да ходим, било то магазин или гости, после откривам бонбони, магнити, дребни предмети, които й са се видяли интересни и прибира нашата тихомълком. от магазин не съм си тръгнала без да платя щото винаги проверявам, ама вчера бяхме на гости и уж я следях, но като се прибрахме поглеждам, и.. изненада! ще видим как ще се отучваме.
днес намери една пеперуда, дето се води на дръжка. ммммм, не знам как да го обясня има в БГ такива боклучливи играчки и се затръшка да спи с нея леглото. накрая й се скарах, забраних й да я взема в леглото и я оставих да спи на нашата спалня, че беше сърдита. отидох да я преместя преди малко и гледам само дръжката взела на леглото, оставила пеперудата на земята. слуша инак Wink
и тук е студ и дъжд и сняг по планината, не искам да си представям за БГ.
както каза Юхуу, това е нашият месец и днес за първи път заведохме да подстрижат амели Simple Smile малко й беше странно, но не плака и не дърпа. купихме й балсам за коса-детски Simple Smile че е къдрокоска и й се завалва и си тръгнахме. започнах вече да си мисля за торти, снимки и т.н...... миличките рожбички, пораснаха, особено на фона на всички новородени прекрасни ангелчета  Heart Eyes

отивам да се мушна в леглото на топло! лека на всички

# 621

Танче стягате ли празника?

Стягам, Пухи, и още как!  Wink Утре ще празнуваме скромно с роднините, а в събота ще бъдем в едно детско клубче във Варна с останалите февруарчета. Надявам се всички да сме здравички и да се съберем! Много се вълнувам! Направихме една домашна торта за утре, за събота поръчахме, украсихме стаята и чакаме да дойде утре... След два часа и половина ще се роди нашето слънчево момиченце...

# 622
  • York
Пускам линк към всичките снимки. Би трябвало да видите публичните албуми без проблем  newsm78
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000630903801&sk=photos

Heart Eyes

# 623
и една закуска след малко Crazy

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 07:53 от Teddy*

# 624
Добро утро!
ТедиHug

Танче, честит втори рожден на първото ти слънчево момиче!  bouquet
Нека ти е жива и здрава, послушна и очарователна, както досега!
Heart Eyes
(послушното да не се възприема буквално)

# 625
  • София
ДД!  Grinning
Танче, да ти е жива и здрава Алекса, да е едно щастливо дете!   bouquet

Мяу, вчера в цялата лудница пропуснах да се изкажа, че Калина е страхотна, а какви очи има това детеее, не е истина просто!  #Crazy
И цяла нощ сънувам свекър ти  Laughing, че ми е дал някаква книга да чета, ама аз се помайвах с четенето и той само ме разпитваше дали ми харесва и се чудех какво да мижа и да лажа.  Joy

16 зъба има и Максо, последните кътници масово избиват към 2,5г. но не е задължително, може и малко по-късно.  Peace Брех, много лесно му избиха на това дете зъбите, само на първия рева си спомням, дано и последните да са така безаварийни.

Амели, у нас задължително се спи с новите играчки, дрехи, обувки.  Mr. Green Бая удари съм отнесла по нощите от някой твърд предмет /нали спя с Максо/.  Mr. Green Като заспят обикновено им ги взимам, но ако заспя преди него и ме побийва с нещото.  Laughing
Честита прическа на малката!  Flutter

По въпроса на Мери с лудия съсед, да се допълня по оная история, че проблема се разреши чрез най-българския начин - саморазправа.  Mr. Green

Пф, няма ли да се стопля беее, вече на тотална лудост ме избива тука. Максо е на градина, Боби се занимава тук самичък.
Знаех си аз, че чистенето не е работа за мен - на едната ми ръка е цъфнал жесток дерматит.  Mr. Green Също така нали ви се пофалих, че ще гледам турски сериал, да ама не, прецакаха ме, смениха му часа на излъчване и канала, та ся и тая мечта няма да ми се сбъдне.  Joy

# 626
ДУ, д/мами  Hug

Теди   bouquet

Танче, да расте здрава и щастлива малката/голяма кака!!!

# 627
  • До Балкана
Добро утро!
Честит рожден ден на Алекса! Да е много здрава, все така слънчева и да  е най-добрата помощница на мама и кака за пример! Танче, честит празник и на теб!

И тук да изкажа възхищението си от Рая. Много е хубава! Heart Eyes
Амели и у дома се спи с всичко ново и най-вече с обувките! Обожава си обувките и като влезем в магазин винаги ме приканва да "земе туй обути" (да вземем тези обувки). Толкова сладко описваш набезите на малката крадла!  Heart Eyes
Ника, кой този сериал? Бях принудена да "гледам" Листопад, защото Бо беше пристрастен към него! Много, много не съм му се вглеждала, но искам не искам знам какво се случи!  Mr. Green Сега, обаче, май ще се загледам в този новия "Пепел от рози", въпреки че е пак доста изнервящ предизвиква някакво любопитство!  Thinking Абе не е ли "От местопрестъплението.."... Grinning
При нас температурите днес са доста поносими и заваля най-после и у наше село пухкав сняг и взе да натрупва. В негова чест вървях пеша до работа..беше прекрасно.

# 628
Честит рожден ден и на нашето Пухче!
Хриси, много късмет и любов ти желая!

# 629
  • До Балкана
Вярно!
Пухче, честит рожден ден! Пожелавам ти много любов, щастливи мигове и късмета никога да не те напуска! И много изненади днес да имаш!

И да поздравя всички мъжки майки, защото днес е денят на мъжката рожба! Да са ни здрави момчетата и да възпитаме достойни мъже!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт