Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 403
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  КАЛИНА, ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА/ПОСЛУШНА Crazy
 newsm59 newsm59 newsm59
Ще ми простите, днес съм доста неадекватна, та може и да няма много смисъл в поста ми  Blush
Бръм, книгата започва обещаващо, но я четеше и Ел, нека тя да се изкаже, защото аз започнах да уча език и временно съм я изоставила, но с удоволствие бих ти я донесла на рожденният ден, защото при мен няма да й дойде скоро времето- започнала съм още две по-малки и ще довърша първо тях  Crazy Па като я прочетеш ето ти повод да пием по едно кафе, да ми я върнеш  Peace Което ми напомня, че съм обещала да пращам и една спец. книга, мисля на Аник , но ми остават още стотина листа, свърша ли я ще искам адрес и я засилвам както се разберем  Crazy
Боби, браво на Кокича  Hug
Понякога, и аз те следя с интерес  Hug
За на вън, моите деца не могат да си стоят в къщи, и аз не мога... Всеки божи ден сме навън от 11.00 до 12.00, поне сега когато Дина не е на градина, пускам ги сами на двора  Blush и ми е по-лекинко, а следобед от 15.00 докато позеленеем от студ се пързаляме на улицата с шейната  Tired
Мяу, от утре обещават да е жега Crazy аз миналата година така препусках до далечната градина, слава на Бога рядко, защото Дината боледуваше много  Tired Но за една седмица препускане бях свалила 3-4 кг  Mr. Green Тоа лъФ не може ли пък да я закара  Crossing Arms Туй е нечовешко  Crossing Arms
Да ви кажа тази изолация от 8,00 до 20,00 никак не ми понася, направо минавам в друго измерение /не ми се смейте/, ако остана тук още малко ще се отделя от тялото си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green съвсем сериозна съм, живея на забавен кадър  Tired и утре болни - не болни, грип - не грип се прибираме в София... И без друго се упреквам за доста неща, ся остава да взема да работя и върху лудостта си, е нямам толкова свободно време, сори  Crazy
Изплаших ли Ви ?  Joy

# 586
Юхич, много ме зарадва с тия кокичета! Покрай тоя студ и аз така съм се сговнила, вече трети ден не съм на работа (то не че е една работа...), Митко и той си е вкъщи и по цял ден сме семейна идилия - бъркам кексове, мъфини и прочие, боря се с него да спи, нощно време ме прави на луда и т.н. .. да не се оплакквам вече че няма смисъл, ясно ви е. Дето викаш Любезна, още малко и ще се отделя от тялото си.  Grinning

Честит рожден ден на Халята! На патерици! Мяу, вече е голяма и затова ще и пожелая прекрасно детство, но и да ти помага!

# 587
Уф и аз ще се отделям от тялото си,няма да сте сами hahaha
Нещо пак ме е налкацало,че не ми се живее под наем,но много се забавиха със строежа на апартамента ми,а и докато го продам и още 1-2,че и повече години ще си кретаме под наем TiredА да вземем панелка и да плащаме на банката вместо на хазяи ми се вижда вече по-добре Thinking
Ника ми беше дала телефона на една жена,която си продава апартамента,ама реших да не и губя времето,дано не ми се сърди Hug,че повече от 40000лв не може да изплащаме,поне на този етап Rolling Eyes
Прескочете ми размислите,ако не ви се четат,ама имах нужда да ги напиша Blush

# 588
Завърнах се !Благодаря на тези стискащи ми палци,можете да ги пускате вече ! Hug
Получих по-добро предложение  smile3521 ,фирмата е решила да създаде нова позиция и мен са избрали да я развия.Ще седя на бюро от понеделник до петък  Mr. Green .И ако всичко върви по - вода ще имам и много по-добро развитие!
Камък ми падна от сърцето,така се бях притеснила ..... Blush .За пореден път се убедих ,че шефа ми е супер пич ,имало е и други хора за същата позиция,но той твърдо е настоявал за мен!
От другата седмица ще минавам на обучение и ще си опреснявам познанията!

# 589
  • София
Здравейте,

Мики Радвам се за теб, дано да развиеш дейността много бързо Hug
Аз мислих дълго как да кажа на моят шеф за 2рото бебе и голям страх брах, накрая той се ушили и ми 4естити..  Joy , какво да ви кажа, било хубава новина  Rolling Eyes

Честит февруари на вси4ки  Hug Юху коки4етата са страхотни!

Боби Надявам се да се адаптира бързо Коки и да не реве много. Hug

Мяу Сложи снимки от рожденият ден! Да видим принцеса Калина Party

Да се похваля махнахме бибата, то не било толкова сложно  Mr. Green , просто казахме 4е сме я дали на едно бебенце, 4е много пла4ело и така.. малко мрънка, но ве4е дени половина е без биба. Сега и гърнето да дойде да видим, ще го хареса ли и да става голямо момче!

# 590
  • Burgas
Мики страхотна новина( какво работиш?) дано всичко да тръгне по мед и масло и заплатката се увеличава  Peace.

И мен вече ме тресе яко депресията, седя и само глупости си мисля и на мен ми писна да живеем под наем, ама моя мъж не ще да чува за кредит  Tired а на мен ми се иска да рискуваме.

# 591
  • София
ДД!  Grinning
Бройте ме и мен към отделящите се от тялото, ма мен ме шибна в друга посока - от снощи като съм се разчистила, та чак ръцете ми се напукаха от препаратите.  Twisted Evil Mr. Green Толкоз чиста къща скоро не сме имали, честно. Също така не знаех за съществуването на разни ъгълчета, ма мръснииии, срам.  Embarassed И аспиратор търках /е това беше гадно, признавам/. Joy ся другата седмица ще взема да каня гости наред, че да ме мислят за чистница.  Joy Joy Joy

Мики, много се зарадвах като прочетох, че всичко се развива чудесно при теб, браво!  Hug
Бобиш, Коки е пич, БРАВО на детето /и майка му/! А ти се наслаждавай на тишината, човек лесно свиква с хубавото!  Joy Hug Hug
Малвинче, те може и да го продадоха вече въпросния апартамент, скоро не съм се интересувала. Каквото и да решите, ние силно ще стискаме палци!  Hug
Понякога, опитвам се да не ти завиждам, май не успявам.  Blush Laughing

Ние сме добре, Максо е на градина, Боби вече върви към оправяне, гърлото е доста червено, но казва, че вече не му горчи в устата и не го боляло. Ако е така, в понеделник може и да го пратя на градина, че за разлика от Бобиша, аз нямам нищо против ТИШИНАТА!  Joy

# 592
Здравейте Hug
Аз спретнах една домашна тортичка за утрешното си рд.Няма да го празнувам,но ще минат няколко приятели да пием по кафенце.
Танче стягате ли празника?
Бобиш представям си какво ти е на душичката Hug Какво стана,остави ли го да спи в яслата?
Ники радвам се,че нещата във вашата къща се нормализират Hug
Как трябва да се хващам и аз да чистя основно,а как нямам желание да я пипат тая съборетина ooooh!
Мики успех на новата длъжност!
Малвинка ако се касае за година-две,не е ли по-добре да изчакате?Аз вече се навивам и една гарсониера да си вземем,ама мъж ми не иска и да чуе.Писна ми от квартири ,смотани кухни и духащи дограми #Cussing out
Деси дано Диманка не се разболее Praynig

# 593
  • offshore & overseas
Благодаря на всички за прекрасните пожелания за Калина - трогната съм и, дет вика Тедсъна, баш ми е драго Heart Eyes. В интерес на истината, беше ми неудобно да изтъквам калинкинския РД, защото все пак тя е зачислена към друга отчетна, но... там вече отдавна не ми се пише, та така... изнахалствах. Сега за компенсация ще ви залея със снемки. Е, все пак без да прекаляваме, не повече от дузина съм качила. hahaha

Явно съм почнала и аз да заяквам най-накрая, защото издръжливостта ми на студ, бой и... се е увеличила бая. С други думи, жива съм и още мъргам. Laughing

И втоя ред на мисли, а и в синхрон с вашите транс-спиритуални изживявания, аз да река, че не съм започнала да се отделям, ми напрал съм се вече, и то отдавна, отделила от тялото си, или по-точно, главата ми се е отделила и се шматкам наляво и надясно като муха без глава. Вчера рано зарана лъв ми ми пуска смс, гласяш нещо от сорта „Ха да ни е честита щерката...” И аз половин минута мигам на парТали, Боже, кой е родил, че и не ме е предупредил, и това за мен ли е, каква е тая щерка. Накрая загрях, де, няма се излагаме, я.

Мимс, лъв ми не може да ни кара. Много ми се ще, но... яко сме я закършили в тва отношение.

Янче, и на мен не ми се отвориха твоите снемки. И по-добре, де, че току виж съм те намразила мнол силно. Mr. Green

Нико, аз съм кандидат гостенин, щом е толкоз чисто у вас, па мое и да се засрамя и да взема и аз да попочистя, таман вчера стартирах едни врати, нечистени от неколко години, днес съм се замислила как се свалят щори, немити от години... бе въобще, яхнали сме метлите нещо май...

Бобиш, страшен пич е Кокича. Хайде, стискаме туй да му е било адаптацията. А ти се стегай и не забравяй Никиния съвет за сладкарницата!

Мики, мнол се радвам за теб. Аз за кариера има да почакам. Издай кво работиш, че има и още любопитковци. Любопитството уби котката, но... имаме пък по 9 живота.

Не се смейте на Сашкова, ей, бременна жена е тва, мислите ѝ блуждаят непрекъснато. М/у другото и аз мисля за морето и почти го измислих, като начало - ще ходим на Черно море. Laughing

Роси, според мен е по-добре да идете по-раншко, за да няма кУейзи изненади. Crazy

Ние сме в собствено жилище, ама мен нали са ме фанали лудите, искам да се местим. Искам да е в къща, ако може, ако може да не е в Сф, и даже да не е в Бг, ама... мечтай си. Няма никви изгледи да се отървем от тая дупка. Поне ако не друго, един основен ремонт трябва да се врътне, който ще струва поне колкото половин апартамент, като пари, а и като време, да не говорим за нерви.

Деси, как е Мана? Аре на отчет!

П.П. Теди, прости за невежеството, ма понеже се навих да взема едно костУмче за Калина, как се пазарува от този сайт. Сигурно има теми във форума, ама...

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 14:38 от Мяуче

# 594
...Теди, прости за невежеството, ма понеже се навих да взема едно костУмче за Калина, как се пазарува от този сайт. Сигурно има теми във форума, ама...

Нямат доставка до БГ, но аз ползвам посредник - Gab_Co. Имат офис зад Mr. Bricolage и в Иван Вазов. В общи линии 2/3 от дрехИте на Александра са от този сайт, много съм доволна от цените и качеството Peace

П.П на тебе за кога ти трябва Thinking

# 595
  • offshore & overseas
...Теди, прости за невежеството, ма понеже се навих да взема едно костУмче за Калина, как се пазарува от този сайт. Сигурно има теми във форума, ама...

Нямат доставка до БГ, но аз ползвам посредник - Gab_Co. Имат офис зад Mr. Bricolage и в Иван Вазов. В общи линии 2/3 от дрехИте на Александра са от този сайт, много съм доволна от цените и качеството Peace

П.П на тебе за кога ти трябва Thinking
Миии, за когато може. Embarassed

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 15:15 от Мяуче

# 596
  • offshore & overseas
Ето тва беше РД на Калина - просто едно духане на свещичка (както виждате, не изневерява на стила си ooooh!). Догодина повече... ако отново не ни отвее вятъра на промяната.

Днес пък не можах да се въздържа и ѝ купих една страхотна бяла шапка с помпон, каквито мнол мразех в детството си. Тя зе, че я ареса и... ето, представям ви принцеса без корона (ще я тривна после, дан разводняваме темата):

П.П. Уф, обработката нещо хич не ми се удаде тоз път...

# 597
  • Burgas
Много е хубава и шапката и принцесата  Hug

Аз ходих до лабораторията уж да взимам контейнер и стъкалце, тая вика от аптеката,отивам в аптеката там ми викат контейнер продаваме, ама стъкълце не,никога не сме имали,от лабораторията трябва да вземете.Утре пак трябва да ходя.Поне купих лигавници.

# 598
  • offshore & overseas
Аник, при вас явно е различно, но аз тези неща ги купувам от книжарницата на поликлиниката. Е, в Циба лаб ако отида, може и да им влизат в цената тия консумативи. Иначе туй стъкло в никоя аптека не съм чула да го продават. Пък може и да го има, знам ли. Thinking

# 599
  • Burgas
Ми и аптекарката ми вика, че никога не са го продавали, но тая лаборантка ....оф утре пак ще трябва да ходя  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт