Ще ми простите, днес съм доста неадекватна, та може и да няма много смисъл в поста ми

Бръм, книгата започва обещаващо, но я четеше и Ел, нека тя да се изкаже, защото аз започнах да уча език и временно съм я изоставила, но с удоволствие бих ти я донесла на рожденният ден, защото при мен няма да й дойде скоро времето- започнала съм още две по-малки и ще довърша първо тях
Па като я прочетеш ето ти повод да пием по едно кафе, да ми я върнеш
Което ми напомня, че съм обещала да пращам и една спец. книга, мисля на Аник , но ми остават още стотина листа, свърша ли я ще искам адрес и я засилвам както се разберем 
Боби, браво на Кокича

Понякога, и аз те следя с интерес

За на вън, моите деца не могат да си стоят в къщи, и аз не мога... Всеки божи ден сме навън от 11.00 до 12.00, поне сега когато Дина не е на градина, пускам ги сами на двора
и ми е по-лекинко, а следобед от 15.00 докато позеленеем от студ се пързаляме на улицата с шейната
Мяу, от утре обещават да е жега
аз миналата година така препусках до далечната градина, слава на Бога рядко, защото Дината боледуваше много
Но за една седмица препускане бях свалила 3-4 кг
Туй е нечовешко 
Да ви кажа тази изолация от 8,00 до 20,00 никак не ми понася, направо минавам в друго измерение /не ми се смейте/, ако остана тук още малко ще се отделя от тялото си
и утре болни - не болни, грип - не грип се прибираме в София... И без друго се упреквам за доста неща, ся остава да взема да работя и върху лудостта си, е нямам толкова свободно време, сори 
Изплаших ли Ви ?

,фирмата е решила да създаде нова позиция и мен са избрали да я развия.Ще седя на бюро от понеделник до петък 

. В интерес на истината, беше ми неудобно да изтъквам калинкинския РД, защото все пак тя е зачислена към друга отчетна, но... там вече отдавна не ми се пише, та така... изнахалствах. Сега за компенсация ще ви залея със снемки. Е, все пак без да прекаляваме, не повече от дузина съм качила.