Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 397
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Не желае туй мойто да заспи в яслата и това е!Днес е бил царя на купона и манджата CrazyЩе го видим утре дали ще иска да заспи и съм казала на лелята,ако не иска-да му се скара и той на инат и от сръдня ще заспи(поне това го владее).
Навън е ужасен студ,въпреки снега,но поне сега може що-годе да се кара,че сутринта бяхме тръгнали към центъра с мъжО и ... се върнахме.35мин.Люлин 1-Константин Величков.Няма такъв ужас!Нищо не беше почистено,а трябваше да стигнем до Гурко,при което на Коцето Величков направихме чупка и към вкъщи.Сега съквартиранта прави втори опит за летене,ама с метрото,че иначе не мож стигна,а трябва.

# 646
  • Burgas
Боби дано утре вече има успех,те да го накарат да легне пък после ще неще ще заспи,като види,че всички спят.
Ивайла още не е заспала вика в другата стая и като отида  1crib е така.

# 647
Честит Рожден Ден на синеокото слънчице Аля!Да расте,здрава,щастлива и обичана!
Пухи,Честит Рожден Ден!Бъди много здрава и щастлива,пожелавам ти скоро да си имате ваш дом и още едно прекрасно детенце!

Отлага се тръгването на градина на Марти,защото днес шефката ми каза,че няма да ме върне на работа,м....та и Twisted EvilМарт и започва силния сезон и исках поне до август да изкарам там,казах и го,да ама не и за такъв период не иска Twisted EvilИма пари за почивки у нашенско,че и у чужбинско по няколко пъти в годината,ама за заплата не,да е жива и здрава,вече си има конкуренция Mr. GreenДоскоро не исках да отваряме магазин някой ден,да не си развалям отношенията,ама вече съм се надъхала и да потръгне новата работа на мъжо,започвам при него и собствен бизнес ще подхванем Wink

# 648
Честит рожден ден на Алето, да е жива и здрава и да слуша мама!
Пухче, честит рожден ден и на теб! Пожелавам ти много късмет, вяра и упоритост, за да успяваш винаги да преборваш трудностите!
Малвинка, направо не ми се коментира твоята шефка, щото е като моята бивша явно. Пожелавам ти да успееш в това което си замислила.
Преслав е с пълен комплект от 20 зъба, ама си беше зор с последните 4.

# 649
  • София
Малвинче, в този случай буквално: Всяко зло за добро!  Hug

# 650
  • Burgas
Малвинче, в този случай буквално: Всяко зло за добро!  Hug
И аз така мисля, но това не ти пречи да пуснеш детето на ясла, да свиква Peace

# 651
Честит 2-ри Рожден Ден на Алекса.Да ви е жива и здрава Танче и все така чаровно дете.  bdbaloni
Честит Рожден Ден и на Пухич.Бъди много щастлива и обичана  bouquet

# 652
  • София
И аз така мисля, но това не ти пречи да пуснеш детето на ясла, да свиква Peace
И аз съм 100% ЗА за яслата, дори по-добре, че по време на адаптацията ще си е вкъщи. Да не би да е обвързана яслата при Малвинчето с работещи родители и т.н. условия, като при нас?

# 653
Честит рожден ден на синеочката Алекса! Жалко, че няма да можем да й честитим лично.
Честит рожден ден на Пухи!

Малвинче, и от мен стиснати палци да осъществиш това, което си намислила.  Hug И аз съм да пуснеш детето на ясла, през периода на адаптация си все напред-назад, по-добре да не си започнала работа.
Ралка, много е сладичка Рая, приличат си с Йони   Heart Eyes
Бобиш, бърза адаптация на Коки  Peace

Тъй, аз на бърз отчет- тамън преди утрешния си рожден ден, започнахме да пием АБ. Ей, така, за разкош и да е по-интересно.  Crossing Arms За първи път пием АБ, Зинат ни изписаха- няма такова горчиво нещо, отвратително е. Разреждам го със сокче и давам със спринцовката от панадола- плюе, гади му се, гълта. Как да го излъжа, не знам? А,и капем Коларгол- черните капки за хрема, много цапат, но ми казаха, че са много ефикасни и за 2 дни оправяли хремата. Да видим.

# 654
  • София
Амика, бързо оздравяване!  Hug Hug
Относно Коларгола - нямам нищо нацапано от него, обаче му схванах цаката - запазила съм си шише от Виброцил, то е с много хубав капкомер. Има накрая една малка чертичка, точно до чертичката са две капки. Та сипвам си Коларгола в това шише, взимам с капкомера две капки, забърсвам капкомера със салфетка и вкарвам навътре в нослето, никакви проблеми и петна.  Peace

# 655
  • Варна
Честит 2-ри Рожден Ден на Алечка!Пожелавам и да расте много здрава и щастлива и да има всичко най най в живота! Много целувки от нас! :*

Пухич, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да си много здрава,щастлива, много усмихната и всичко което си пожелаеш на този ден да ти се сбъдне!

# 656
Благодаря ви за подкрепата,момичета Hug
За градината,мислех от 20 февруари да го пускам,но в този случай ще отложа за март,че може и за април,да видим какво ще е времето,вирусите Rolling Eyes
Амика и аз като Ника процедирам с коларгола и определно не цапа толкова Peace

# 657
  • някъде тук
Два дни бях без комп,сега наваксвам Hug

# 658
Уф,въпреки че очаквах подобно развитие ми е едно нервно и скапано,може би,защото миналата седмица шефа ми каза,че се връщам,но тежката дума,разбира се беше на жена му Rolling Eyes

# 659
  • София
Абе не е приятно, спор няма Малвинче.  Hug Имаш право на обезщетение от борсата, при напускане по взаимно съгласие - 4 месеца по 7,20 лв. на работен ден.  Peace

Бела, как сте, как е Жори?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт