Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 395
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Да,за борсата знам,питах счетоводителката,ако е по друг член,т.е че съкращава щата,както си е реално,пак ще вземам горе-долу толкова,но 6 месеца.Тук обаче шефката трябва да ми пусне 1 месец предизвестие,в който да ми плаща осигуровки и заплата,което едва ли ще стане!Доколкото разбрах това са двете възможности Thinking

# 661
  • София
Малвинче, пиши на ТанчетоГ, тя ги разбира тези работи, може да има и по-изгоден вариант за теб.  Hug

# 662
Честит рожден ден на Алекса, да расте все така чаровна, малко палава и много щастлива!  bouquet

Честит рожден ден и на Пухич! Бъди много обичана и уважавана жена и майка!  Hug

malvina82, много кофти се е получило, но пък това е шанса да ви потръгне, в това, което сте намислили Simple Smile А и ще си прекараш още време с малчо  Hug

Аз да ви кажа вчера открих и направих чудни пърленки, ето рецептата - http://passionscooking.blogspot.com/2011/02/blog-post_2813.html. Намазани с масълце и наръсени с шарена сол станаха страшно вкуснички, даже малкият ми злоядковец много ги хареса.  Simple Smile
Една приятелка само ми се кара, че непрекъснато мрънкам колко съм дебела и никога няма да отслабна покрай новооткритото си призвание  Mr. Green - да приготвям тестени вкусотийки  Joy (ех, ако само ги приготвях добре щеше да е Mr. Green, ама сърце юнашко не трае, дет се вика  Laughing )

# 663
  • Burgas
Oх,намерих стъкълце,голямо обикаляне падна,но в тази лаборатория дето е най близо до нас изследванията ставали по бавно,тъй като ги правели другаде,че докато ги върнат, а ако съм искала по бързо в една друга,но моя мъж дали ще му се ходи до там в тоя сняг,май не,сигурно ще ги дам тука пък когато станат.

Малвина а платения отпуск нямали да ти го дадат?

Крокодилка мн добре изглеждат пърленките,но за съжаление нямам такъв тиган,от давна се каня да си взема и още не съм взела.

А щях да забравя Теди май спомена, че е купила стъкълце от аптека,абе това стъкълце дето ми продадоха няма лепка и жената вика ами с тиксо,че се чудя ставали така?

# 664
...А щях да забравя Теди май спомена, че е купила стъкълце от аптека,абе това стъкълце дето ми продадоха няма лепка и жената вика ами с тиксо,че се чудя ставали така?

Аз купих от санитарна аптека/магазин и беше без лепенка. От лабораторията ми казаха, че става с обикновео тиксо  Peace

# 665
  • София
Честит рожден ден на Алето, да е жива и здрава, да има прекрасно детство изпълнено с много игри и радости, да е послушна и да е гордост за мама и тати!

Пухи, честит рожден ден, да си много драва, щастлива, оби4ана майка и съпруга, да ти се сбъднат всички желания и да те слуша съпружието  Hug

Мери Ужасно е това, което Ви се слу4ва, не мога да го осъзная даже, дано намерите решение скоро!

И друго щях да казвам.. ама забравих Sad

# 666
  • София
Честит рожден ден на сладката Алекса! Да е здрава и много весела!

Пух, честит рожден ден! Много здраве на теб и цялото ти семейство! И много вълшебни моменти!

Сполай ви!

# 667
  • Burgas
Теди мерси и на мен така ми казаха  Peace

Сега съм с друг въпрос,нали рождения ден на Ивето ще го празнуваме вкъщи,ще бъдем 9-10 деца на нейната възраст и майките и сега се чудя искам нещо да им измисля да ги забавлявам,та ми се иска от някъде да изтегля някакви песнички да потанцуват например,ама не съвсем бебешки от рода на Зайченцето бяло и такива.И нещо друго ама не мога да измисля....

# 668
Как така 7 лева на ден обезщетение бе  Shocked  Аз не знам как стоят нещата, ама се глася за дълга и напоителна борса и си мислех,че обезщетението е някакъв процент от доходите поне за някакъв период, па после вече...  Shocked  Има ли тема във форума по тези въпроси?

# 669
  • Burgas
Ми май е доход 1година назад или 6месеца,ама нали сме били в майчинство и за това ще е минималното,което е около май 7лв на работен ден.

# 670
  • София
Как така 7 лева на ден обезщетение бе  Shocked  Аз не знам как стоят нещата, ама се глася за дълга и напоителна борса и си мислех,че обезщетението е някакъв процент от доходите поне за някакъв период, па после вече...  Shocked  Има ли тема във форума по тези въпроси?
Любезнич, 7,20 на ден е при напускане по взаимно съгласие, като срока е 4 месеца.
Ако те съкратят, обезщетението е процент от дохода, а месеците според стажа ти.
Но майки с деца до 3г. принципно не съкращават, защото сме под неква закрила и не могло без разрешение на Инспекцията по труда.
Имало някакъв вариант да те преназначат на друга длъжност, да те махнат след месец поради нам-си-кви причини и пак се взимало хубаво обезщетение, но тук трябва тежката дума да си каже ТанчетоГ.
Но принципно не знам как стои въпроса със сумата на обезщетението, мисля се взимат 18 месеца назад за база, въпроса е дали майчинството принципно влиза в тази база.  newsm78

# 671
  • София
Аник, ей ся ще ти изровя сайта, събрал най-много детски песнички и инструментали в Бг.  Hug

# 672
  • София
Заповядай, 23 000 детски песни и инструментали за сваляне
http://vorfax.blogspot.com/

# 673
  • Burgas
Заповядай, 23 000 детски песни и инструментали за сваляне
http://vorfax.blogspot.com/
Благодаря,сега ще разгледам   bouquet

# 674
Хъх, че за какво ми е закрилата им, аз просто с две чавета не мога да си позволя да работя пак от 8 до 19 примерно, с две ръце се моля да ме съкратят и да се радват на новия си служител  Crazy Аз имам сума ти платен отпуск да използвам, тааа направо ми е неудобно да се обадя да питам "кво правим"  Crazy Ама ще се пробвам да се занеса до офиса, който е чак у Лозен  Crazy да видим кви ще ги дробим  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт