Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 393
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Абе принципно нашата ЧР ми каза, че могат да ме съкратят, но каква им е гаранцията, че няма директно да ида в ИТ и да ги натопя? Не смеят.  Peace
Та затуй се разведохме по взаимно съгласие, иначе аз с тоя голям стаж отивах поне на 9 месеца обезщетение ми казаха от Бюрото по труда, па ако че ще е малко като сума, все ще плащаме парното с него.  Mr. Green
Отпуската ми я платиха на мен, до стотинка.  Peace

Пф, е колкото повече се опитвам да се отвържа от ремаркетата, толкоз повече не мога начи.  Mr. Green Утре няма как да прибера Максето от градина и съответно няма да ходи. Ще се пощурят тук двамата.  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 19:07 от Ника

# 676
  • offshore & overseas
Уф, аз чак сега докретвам. Тепърва ще чета и ще коментирам, където мога.

Аре, изчезвам по задачки. Тва малкото ще ме довърши!!! ooooh!

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 22:37 от Мяуче

# 677
Ох, за пет стинки работа не съм свършила днес. ooooh!
За сметка на това обаче поръчах всички подаръци за рождения ден на Акулка (плюс един за кака му, да не е капо) и избрах торта. bowuu

Сега остава да я направят и с пълнежа, който искам и Чукча - доволен. Laughing

# 678
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Бравос, Коте   Joy За подаръците и тортата  Wink
Аз пък днес правих генерална репетиция за тортата за РД-то на Ирина  hahaha Само 2-3 пъти през живота си съм правила торти и то от готови блатове  Embarassed Такива красоти като показваните тук, особено от Танчето не мога да сътвора Simple Smile Вчера обаче открих една много готина рецепта, че и лесна и днес я спретнах ... Да видим как ще е утре като я извадя от хладилника  newsm78 Ама каквато и да е ... ще се яде - нали е сладка  hahaha Пък и съм на шопския принцип: "Пени се, не пени се, ке го ручам!"  Joy

# 679
Абе,в крайна сметка усещам че няма да е най-благоприятния за мен вариант,здраве да е.
А за отпуските,трудна работа да ми ги изплати,скандали трябва да има,че е толкова стисната,като да не казвам какво Twisted Evil
Ще го мисля тези дни,да преспим,а утре на свежа глава Wink

# 680
Здравейте!

Честит рожден ден на Алекса! Да е здрава и много щастлива!  

Пухи, честит рожден ден! Много здраве на теб и цялото ти семейство!

Рали, много е сладичка Рая! Пу-пу!

Малвинче, както е написала Ника "Всяко зло за добро!" Пожелавам ти да успееш в това което си замислила.

Мери, дано намерите решение скоро.

Много обичам снега, но този студ взе да ми омръзва вече инай-вече стоенето в къщи Grinning

Лека и мека от мен!

# 681
ЧЕСТИТ ВТОРИ ПРИНЦЕСКИ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИВОТО АЛЕ-ДА Е ЗДРАВА ,ВСЕ ТАКА НЕОТРАЗИМА И ЧАРОВНА,ДА БЪДЕ МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА   bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на мама Пухич-безброй щастливи мигове с любимите хора ти желаем.  Heart Eyes

# 682
  • София
Честит рожден ден на красивата Алекса! Да е здрава и голяма, обожавана и засмяна, да е гордостта на мама и да има приказен живот! newsm59

# 683
Благодаря ви от цялото си сърце за чудесните пожелания към Алето, момичета!  Hug Hug Hug
Денят мина добре, сега чакаме съботата за голямото парти. Снимки ще има скоро.
Wink

# 684
# 685
  • offshore & overseas
Дю-дю!

Няма ли някой да сложи една принцеса за мен, че като се върна, да се подкрепя солидно. Днес пак ще се проДвам с шейната (а ся, мислете мъ)...

Току що измерих малкия тулуп - 14 кг. Shocked (Големия хунвейбин и той е 20+, дъщери на баща си - как ще ги нося тия дяца, не знам Crossing Arms)

Странното е, че и кака ви не е свалила грам, даже май обратното. Явно ще да съм заякнала. То при такова еденье, няма как. Laughing

От студа ми се е отворил (не)завиден апетит, а и от МЦ.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 10:24 от Мяуче

# 686
Добро утро!
Честит рожден ден на порасналите
Лора на plami_10,
Христо и Георги на DarkAn
и
Мартин на Amica!
Да растат здрави и щастливи! Весело празнуване!

Минавам само за глътка кафе, че имам да наваксвам от вчера. Mr. Green
Теди, чудно е!
Как са децата? Hug
Мяу, специално за теб:

И нещо за десерт, да ти е сладка хамалогията (знам, че обичаш такива работи):

Криси, отдавна не си писала! Снимки и отчет, моля! Hug
Лек ви ден, изключвам си уведомяването, та белким свърша нещо... ooooh!

# 687
  • Плевен
Добро утро. И аз ще хапна принцеси. Че козунака, ябълката и банана от сутринта явно са ми малко.
Абе, момичета, много е притеснително заглавието на декемврийки...
Августин пък се изрина, на всичкия ни хал, та и това мисля сега...Дано да се поразминат нещата вече. Още 1 седмица ще идвам на работа, после си взимам отпуската за 2012 и после 45 дена преди раждането. Та, дано успея да си почина малко преди голямото събитие.

# 688
  • София
Добро утро!
Теди, мерси за кафенцето! Целуни двете принцеси от мен! Heart Eyes
Коте, каква изкушаваща закуска само сложи... ама ще я оставим за Мяучето Simple Smile

Честит рожден ден на Лори, Марти, Христо и Георги!
Да растат здрави, щастливи и усмихнати!

Пухич, честит рожден ден и теб с малко закъснение!
Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и бебзброй прекрасни моменти с любимите хора!

Рали, Рая е страхотна! Heart Eyes

По въпроса за обещетенията, съкращенията и т.н. във ФБ обясних на дълго и на широко, но ако някой не го е прочел там и го интересува, да ми драсне, ще му обясня пак Simple Smile

# 689
  • София
ДД!  Grinning
Мяу, зетко и снахата вървят с еднакви мерки, ще трябва подсилена спалня да им се поръчва некой ден!  Joy Надявам се, че си жива и мъргаш след разходката с шейната.  Mr. Green
Ла вида, стана ли тортата?  Laughing

Ние ще празнуваме РД-то в неделя, отсече мъжо, че тогаз е почивка.
Потъвам в небитието и направо ще спирам компа, че тия двамцата ще се избият като съм с гръб към тях. Последния път когато експериментирах да си кисна тук и да ги оставя да си "играят"  Mr. Green, имахме една кървяща Максова уста и доволно количество накъсани тапети.  Twisted Evil Та мъжо колко ме плю за тапетите, можете да си представите, но инак грам не се впечатли, че на сино му устата е разбита /за пореден път/.

Общи условия

Активация на акаунт