Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 383
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
ДД и от нас Mr. Green
Честит Втори Рожден Ден на Марти,Лори,Христо и Георги!Да растат много здрави и безгрижни!

От днес ще ставам жител на мъжовото село Laughing,че да не занимаваме хазяите,иначе ще трябва всеки месец да си ходя до Русе заради на борсата!Ей доживях и селянка да стана,не че има нещо лошо в това,ама си пазя русенското жителство като очите  Joy

Ника,виновна си за тапетите,тя разбитата уста ще мине,ама тапетите някой трябва да ги смени hahahaАз редовно практикувам-гледане на дете с гръб,пак че моето е кротко,ама ако имам второ едва ли ще си го позволявам често,че със сигурност и Марти ще сътворява  бели Laughing
Мери,хапвай душко,сега ти е паднало,а килцата ще си възвърнеш бързо,като гледам по снимките колко бързо си се възстановила FlutterА за заглавието на декемврийките,предполагам че е възпоменение Confused

# 691
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРИ, МАРТИ, ХРИСТО И ГЕОРГИ! ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!  Heart Eyes

Да, в декемврийската тема, последно видях, че едно момченце почина по Нова Година, след лечение  Cry Колкото и да е наивно, моля се никога повече да не се случва такова нещастие   Cry

# 692
  • София
Честит 2ри рожден ден на Лори, Христо, Марти И Геогри! Да да живи и здрави, много щастливи, да растат усмихнати и да радват мама и тати!

# 693
  • До Балкана
ДД!
Честит рожден ден на Лори, Ицо и Жорето, Марти! Да са здрави, късметлии и детство пълно с веселие и безгрижни игри им пожелавам!

Малвинче, честито да ти е новото жителство, дано ти донесе много ползи и късмет!  bouquet Много неприятна ситуация с шефката, но като те слушам, колкото по-далеч от такива хора, по-добре! Ще се обърнат нещата във ваша полза - вярвам в това! Hug
Ника, тези тапети ще трябва да се оправят после, дерт си му направила на мъжа си! Mr. Green (ние с моя сме скарани и обикновено ми минава след час, два, но този път съм леден постамент  Naughty )
Мяу, мислим тЪ, спор да няма! ooooh!
Таничка, Нийчето как е, ревтуни ли както преди или се поуспокои?
Мери, 'апни си, ще ти мине скоро - има няма 3 месеца! Laughing
Тъпо ми е и отивам да се крия.

# 694
  • Burgas
Здравей те и от нас, бяхме навън малко да поиграят децата,сега хапнахме и всеки си заема мястото, Ивето в кошарата, каката пише, а мама на лаптопа  Mr. Green ох, че ми е трудна моята задача  Grinning.

Честито на всички днешни рожденици  nbirthday много да са здрави и щастливи! Весел празник!

Сутринта рано-рано ходих до лабораторията, занесох матреала.... Whistling

# 695
  • Плевен
Абе някой от вас беше постнал 2 снимки на едни килимчета ли бяха, дъски ли бяха, върху които се рисува с вода. Понеже това килимче АКВА ДУДЪЛ (моля за отзиви и за него, де) ми се вижда твърде голямо за Августин, някой да даде акъл за нещо подобно, ама по-мъничко. В неговата стая просто вече няма място за него самия....

# 696
  • Бургас
Пухи,честит рожден ден на патеричка ! Пожелавам ти много здраве, късмет и усмивкии !  Hug Hug

Мяу,разкошна е Калинка с бялата шапка !  Hug

Честито на днешните рожденици и на Алекса на Танчето ! Гледах във Фейса да пиша,че не ми остана време за форума.

Диманка я позакрепихме с Окцилок. и витамини( пу пу), само хрема има сега. Ама тя зарази и мен и баща ѝ и сега се размотаваме из къщи като ударени с мокър парцал.

Отивам да я приспивам. Хубав ден !  Hug

# 697
Честит рожден ден на Лори,Христо,Марти и Георги!
Деси радвам се,че сте закрепили положението!
Малвинка дано новото жителство ти донесе много късмет! Peace
Коте много хубава торта сте избрали!
Ла вида стана ли е тортата?
Аз харесах няколко за нашия рожден ден,едната много ми харесва-представлява морето с разни животинки да плуват,но се двуомя,че е синя.Може и друга да избера.
Днес бях при шефовете-в отпуска съм до 09.04 Party сега само ще стискам палци и да ми я платят).После обаче няма да могат да ме върнат на старата ми работа,а ще ме пратят в друг магазин.Дано да е за добро!

# 698
Честит Рожден Ден на днешните рожденници-Лори,Христо,Мартин и Георги.Да растат здрави и умни деца. newsm59
Коте много ми хареса тортата  bowuu

# 699
  • Burgas
Вчера питам Ивето каква торта иска за рождения ден и изобщо не чакам да ми отговори, а тя „тотаа Пух" и аз се опулих и пак я питам и тя пак същото отговаря, няма начин ще поръчваме торта с Мечо Пух,трябва да отида по късно да я поръчам или утре,че не остана.

Деси радвам,че леко е минало при Диманка, дано и вие бързо се оправяте.

Пухи,Малвина дано и при вас нещата се наредят както искате.

# 700
Честит рожден ден на Марти, Жорко, Ицо и Лорчето! Нека са здрави, весели, безгрижни и щастливи!  newsm59
Далче, все си е ревлива Ния, но поне вечер малко повече взе да спи. иначе все така трудно се приспиваме денем на ръце и понякога спи само по 2-10 мин. след едночасово люшкане.  #Cussing out Като е будна почти винаги църка или направо си реве. Е, понякога полежава няколко минутки, усмихва се и гука, ама рядко. Може детето, ама явно не иска.  Mr. Green Тя е едно излъчващо нервност човече. Никога не е спокойна, все плаче, мята ръце, крака, винаги е една такава стегната, лицето й е напрегнато... Не знам защо, проато си е такава... Мъчим кърменето, имаме малък напредък, не съм рпавила наскоро мастити, понамалихме добавката, но дано не е временно подобрение. Имам чувството, че кърмата ми е малко, а нямам време да цедя, та да видим...

# 701
  • До Балкана
Ех, Танюшке, дано не е временно явление това с напредъка! А за ревливостта - ами явно си е такава по-тревожна Ния! Освен здраве, яки нерви, търпение и много гушкане друго няма какво да пожелая. Хубаво ще да е някой да се завърта и да помага, но това да не води до усложнения,а?  Hug

ТанчеГ, как е Андреа?   bouquet

# 702
# 703
  • Burgas
Ох,Теди много е сладка... Heart Eyes

Танче дано Ния се поуспокои,може да има колики....

# 704
Ей Танчееееееееееееее...ужас, все едно аз съм го писалат това за Александра...лошо ми стана чак като прочетах...същия ужас беше и продължи около 4 месеца мисля...направо лудница, но поне спеше непробудно от 22ч до 7ч от самото начало, но в другото време - нерв, ритане, рев...само мога да кажа, че минава и заминава, нооо ако и на тебе ти е кът търпението като на мене лошо...И се чудя сега как се навих на второ след всичко това...добре, че децата са различни, че щях да съм се гръмнала вече...Търпение миличка и дано драмата скоро да приключи Hug

Общи условия

Активация на акаунт