Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 418
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Мяу,честит рожден ден на Халюшка ! Да е много здрава,щастлива и да има приказно детство,изпълнено с усмивки и игри !  Hug

Хубава вечер !  Hug

п.с. Двугодишното ми човече  прави опити да се разболява.  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 21:28 от Sunny Sky

# 571
'Ми де да знам. Mr. Green
Трябваше да стискам палци за нещо, но забравих за какво, та реших, че ти ще внесеш светлина по въпроса. Laughing
Коте още преди няколко месеца проекта беше прекратен  Rolling Eyes ,мисля че писах тогава  Thinking!Нещо финансово,не сме дорасли за номер 2 ,а на последък струва ми се и психически...поне аз не се чувствам готова в момента!Ще поработя година-две пък ще видя тогава какъв вятър ще ме извее!  Blush
Зарадваме обаче това ,че помниш  Hug

# 572
Ооо, кой ти помни няколко месеца, аз не помня онзи ден какво съм закусвала... Embarassed
Нещо вчерашно беше...среща с шефа ли, какво ли...изкуфявам безвъзвратно вече. ooooh!
Абе, желая ти късмет във всичко и това е! Hug

# 573
  • Burgas
Абе наистина имаше май нещо за стискане на палци, ама и аз не помня кой писа.

Коте сменила си снимката, не мога да свикна още  Peace

Деси какво й е на Диманка, дано й се размине?

# 574
Коте сменила си снимката, не мога да свикна още
Няма да имаш време да свикнеш. Тематична е и скоро ще я махна (като ми мине мерака). hahaha

Адаш, никакви болести за Димана! Забранявам! Naughty Hug

# 575
 Joy А тя каква стана ........  hahaha

Утре сутринта е срещата,от работата ме викат на разговор - или ще ме гонят или ще ми предложат друга позиция!Ще пиша като се прибера!  Peace
Лека нощ на всички!

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 23:19 от Мики

# 576
Утре сутринта е срещата,от работата ме викат на разговор - или ще ме гонят или ще ми предложат друга позиция!
Ето това беше! Не съм изкукала още...съвсем!  ku-ku
Лека нощ, дами! newsm46

# 577
  • York
Йо - хо - хо и бутилка ром!  wavey

Чета Ви всеки ден, но нещо не мога да се включа, пречи ми голямата часова разлика да съм актуална!  
 Rolling Eyes
Ние утре сутрин тръгваме на едно пътешествие през цяла Доминика. Първата спирка ще е: http://www.oceanworld.net/index.cfm@organization_id=107&sect … ;page_id=6106.htm
А след това сме замислили на три дни по най - красивите плажове на острова - на Семана.  Party
Ще пускам снимки у фейса  Wink

Не ме мразете моля Ви!

Специално за всички без фейсбук пускам малко снимки отворени:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.315266491837712.81990.1 … 903801&type=3
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.339219446109083.86708.1 … 903801&type=1
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.336498513047843.86271.1 … 903801&type=3

Много поздрави и целувки на всички с повод и без повод!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 04:37 от ponqkoga

# 578
# 579
Тедка, пак не е имало сън във ваш'та къща, а? Twisted Evil
Янче, не ми отваря линковете. Sad

# 580
  • София
Добро утро и мерси за закуската Simple Smile)

ponqkoga, как ш'те мразим??? Радвам ви се много.  Hug Снимките ми действат много добре на - 20 градуса като фон тук  cold

Всяко нещо има край - даже зимата Simple Smile

Бръм, и аз чета "Физика на тъгата" Сега съм я зарязала, че ми стана много интересна другата книга но започва обещаващо. Мисля, че ще ти хареса.

Бобиш, успех  Hug

Бая рожденници пропуснах Embarassed Все пак искам да честитя на порасналите момичета - Калинките на Мяу и Слънчи. Да са живи и здрави нежните ви госпожици  bouquet

# 581
Добър ви ден!
Оставих си детето в яслата!Няма драми,няма сълзи,влезе,монтира се с една мечка да я храни и изобщо не ме отрази,че потеглям или нещо!Трябваше да се върна да оставя една бележка и като видях и чух другите деца какви писъци надаваха,направо ми настръхна косата.Той моя Коки е малко като Борис на Ника-кротък,самостоятелен,където го засадиш-там никне и чат-пат бели прави.Възпитателката на групата даже иска да се пробваме директно от днес за цял ден и на обяд ще се обадя да видя какво става и дали ще го взимам.
Не съм предполагала какъв стрес ще е за мен това разделяне,обаче.Направо ми се къса сърцето.Както съм си свикнала по цял ден да сме заедно и сега ми е едно тихо и празно...

# 582
  • София
Дюдю!  Crazy

Аз само минавам, че трябва да си гоня музата пак.  Tired

Бобиш, сигурна съм, че Коки ще свикне много бързо. Иначе ако има драми, те ще са след втория-третия ден. Или след първото боледуване.  Rolling Eyes

Понякога, много ви се радвам на снимките!

Айде, честит ни февруари! Това си е нашия месец.

# 583
  • Burgas
Ех,че хубави кокиченца, да ни е честит февруари, да са ни здрави дечицата и ние и весело да си изкараме по рождените дни!

Янче завиждам благородно, много хубава и интересна почивка си изкарвате, хубави снимки.

Деси дано Диманка е добре.

Боби дано да заспи дребния на обяд и ти да си спокойна.

Мики имало значи за какво да се стискат палци  Wink.

Лек и усмихнат ден на всички!

# 584
Здравейте мами
теди мерси за закуската
мики стискаме палци да ти предложат по-добра позиция
понякога завиждаме ти благородно за чудесната почивка
юху много хубави кокичета -наистина това е нашия месец,започват рд-тата
боби дано няма драми при коки и наистина да се адаптира бързо Hug
хубав ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт