Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 235
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
За какво натрапване говорите?
В първите 5 серии този сезон двете нямаха обща сцена,
я ми припомнете с някоя от другите двойки да го е имало това  Thinking

Да, аз също се зачудих къде е това натрапване?! Нито ги дават да се натискат и мляскат постоянно, нито каквото и да било. Нормална двойка, представена дори повече като две приятелки, според мен, от колкото като любовници.

"Пълнежа" също ми харесва. Не е необходимо всяка серия да е драматична. Не виждам нищо лошо две-три серии в сезона да са посветени на любовта между двойките в сериала например. Отново лично мнение, разбира се.

# 151
За какво натрапване говорите?
В първите 5 серии този сезон двете нямаха обща сцена,
я ми припомнете с някоя от другите двойки да го е имало това  Thinking

Да, аз също се зачудих къде е това натрапване?! Нито ги дават да се натискат и мляскат постоянно, нито каквото и да било. Нормална двойка, представена дори повече като две приятелки, според мен, от колкото като любовници.

"Пълнежа" също ми харесва. Не е необходимо всяка серия да е драматична. Не виждам нищо лошо две-три серии в сезона да са посветени на любовта между двойките в сериала например. Отново лично мнение, разбира се.

Peace И аз като вас да се изкажа, че на мен също ми харесват такива епизоди. Както епизода, където ни дадоха възможност да видим Сара Рамирес как пее, а и не само тя. Другите също бяха прекрасни. И май наистина, че в тоя сезон не са давали Кали и Аризона в някакви романтични сцени, освен когато Кали изгони Марк, но тогава пак не са ги дали кой знае колко...

# 152
E,за музикалния епизод няма какво да се говори...изби рибата от всякъде и на мен той ми е един от любимите епизоди...

# 153
Защо този петък нямаше епизод?

# 154
Ами...така е решила Шонда предполагам? Laughing По програма тази седмица няма епизод, другата ще е алтернативната вселена. Peace

А за Кали и Аризона и аз не разбрах къде има натрапване? Thinking В миналия сезон ги даваха повече с катастрофата и бебето и т.н, но е нормално всяка двойка да доминира по някое време. Но в този сезон - определено не. А и като ги дават много рядко се целуват или нещо такова, най-много да се прегърнат, повече приличат на приятелки от колкото на женена двойка.

Аз лично винаги съм харесвала всякакви такива по-различни епизоди, музикалния, сега и алтернативната вселена, някак си разчупват стериотипа, показват нещо различно. Иначе по някое време става просто поредния сериал... Не ме разбирайте погрешно, Анатомията е един от любимите ми сериали, но просто нормални сериали мога да гледам винаги, докато такива, които представят нещата по-различно, дори да е само за 1 епизод - не толкова често. Simple Smile

# 155
Да не забравяме,че ако нямаше тези почивки,сериалите трябваше да приключат този месец ... а и почивките се използват за заснемането на нови епизоди,както и почивка за актьорският състав..

# 156
Явно нещо съм изпуснала в цялата картинка ,но защо Алекс се драка с Кепнър непрекъснато?

# 157
  • София
Явно нещо съм изпуснала в цялата картинка ,но защо Алекс се драка с Кепнър непрекъснато?

Може би я харесва Simple Smile

# 158
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лана, и аз така мисля Peace

# 159
  • София
Алекс със всички се кара и закача. А те нали имаха заигравка с Кепнър може и затова да е така.
Аз най-много го харесвам когато е с Лекси.

# 160
  • Across the Multiverse
Защото е шматка.  Mr. Green

# 161
Защото е шматка.  Mr. Green

smile3532 smile3532  smile3532

# 162
Ето го и инфото и снимки за епизода след Св. Валентин, който ще излезе на 16 февруари в Америка.

http://www.tvfanatic.com/2012/01/greys-anatomy-photo-preview-hav … u-seen-me-lately/

# 163
Ох, очи ли са, да ги опишеш Rolling Eyes

# 164
Тоя има уникални очи...и той е хубавичък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт