Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 246
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Ето го и инфото и снимки за епизода след Св. Валентин, който ще излезе на 16 февруари в Америка.

http://www.tvfanatic.com/2012/01/greys-anatomy-photo-preview-hav … u-seen-me-lately/

Дерек, Лекси и Амелия  Peace

# 166
Аз пък много чакам за епизода за Св.Валентин,даже повече от If/Then  Grinning Heart Eyes

# 167
# 168
Вече се приготвям за един по-различен, но много интересен епизод на "Анатомията на Грей" утре.   girluu

# 169
# 170
Вече се приготвям за един по-различен, но много интересен епизод на "Анатомията на Грей" утре.   girluu

И аз го чакам с нетърпение. А след тези 11 минути съвсем ми се изчерпа търпението. Laughing

А инфото е публикувано малко по-нагоре. Peace

# 171
В замунда още го няма, но ето новия епизод в арена.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=d2d8d2e29a4e984f3 … f168f2c7749951e66

И промото на новия епизод.

http://www.youtube.com/watch?v=Dvnk5j59BeY

# 172
Супер!   jumpuu  jumpuu  jumpuu

# 173
Аааа,новото  промо е страхотноо !! Този епизод за Св.Валентин го чаках много повече от If/Then. Heart Eyes Heart Eyes ...и Марк и Лекси е крайно време да се събират вече ,но ще ме е яд  за Оуен и Кристина  Cry

А ето в бяло какво казват в промото: На Св.Валентин,следващия четвъртък,един ден изцяло за ''сърце''-Болка в сърцето ( Теди казва на Оуен ,че го мрази и ,че и се иска да е мъртъв.Раздяла (Оуен казва на Кристина ,че се изнася) И спиране на сърце,драма(Когато колата влетява в болницата)  

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 10:26 от ♥ sunny_flower ♥

# 174
Най-после епизодът и в замунда - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=297767&hit=1

# 175
anssi, silveto, благодаря! Сега ще пробвам...
Скрит текст:
Я да видииииммм

Стана! Grinning Grinning Grinning

Аз пък да ви споделя, никога не гледам клипчетата, които са като промо, защото искам да ми е изненада Crazy

# 176
И след всичкото това чакане аз лично останах разочарована. Confused Очаквах нещо повече от това. Може би ако беше двоен епизод или нещо такова щяха да навлязат повече в историята и да се получи по-добре. Така ми беше някак...незавършено. Дано епизода за Св. Валентин да е по-добър.

# 177
  • София/Бургас
По принцип не съм фен на епизодите, които се правят за пълнеж, но Шонда ги прави много увлекателни. Гледайки коментарите в замунда попаднах на мнение, което се покрива на 100 % с моето за тази серия :
Скрит текст:
Аз пък смятам, че серията беше уникално добра. Просто трябва да се вложи малко мисъл в нея. Представен е живота на героите, ако не им се бяха случили всички нещастия. И се оказва, че е трябвало да им се случат. Защото тоя въображаем живот се оказва пълна лъжа. Ето в началото на серията всички са щастливи, а в края са в изходно положение и нещастни. Уебър не е успял хирург. Мередит се занимава с кардио и е мамино детенце, и не е приятелка с Кристина, защото е "щастливо" израсло момиче, а в реалния живот и двете са мрачни натури.Кристина пък е forever alone. Бракът на Шепърд се разпада, Кали е прикрита лесбийка и е кардио хирург. Оуен има проблеми с гнева. Лекси е с разбит живот, тоест с Мередит донякъде са си сменили ролите. Алекс все още е пълният карък. Специализантите се държат като разглезени училищни звезди, заради които Изи и Джордж са изхвърчали от болницата.А най-уникална е Бейли, която още е "тихо момиченце" и накрая губи работата си, но пък поне проявява истинската си природа в края. Така накрая нещата са горе долу както в началото на сериала. Смисълът на целия епизод е, че всичките нещастия по пътя им са ги направили силни и в крайна сметка с устойчив живот, докато в "идеалния" им такъв всички са прооосто жалки.

# 178
По принцип не съм фен на епизодите, които се правят за пълнеж, но Шонда ги прави много увлекателни. Гледайки коментарите в замунда попаднах на мнение, което се покрива на 100 % с моето за тази серия :
Скрит текст:
Аз пък смятам, че серията беше уникално добра. Просто трябва да се вложи малко мисъл в нея. Представен е живота на героите, ако не им се бяха случили всички нещастия. И се оказва, че е трябвало да им се случат. Защото тоя въображаем живот се оказва пълна лъжа. Ето в началото на серията всички са щастливи, а в края са в изходно положение и нещастни. Уебър не е успял хирург. Мередит се занимава с кардио и е мамино детенце, и не е приятелка с Кристина, защото е "щастливо" израсло момиче, а в реалния живот и двете са мрачни натури.Кристина пък е forever alone. Бракът на Шепърд се разпада, Кали е прикрита лесбийка и е кардио хирург. Оуен има проблеми с гнева. Лекси е с разбит живот, тоест с Мередит донякъде са си сменили ролите. Алекс все още е пълният карък. Специализантите се държат като разглезени училищни звезди, заради които Изи и Джордж са изхвърчали от болницата.А най-уникална е Бейли, която още е "тихо момиченце" и накрая губи работата си, но пък поне проявява истинската си природа в края. Така накрая нещата са горе долу както в началото на сериала. Смисълът на целия епизод е, че всичките нещастия по пътя им са ги направили силни и в крайна сметка с устойчив живот, докато в "идеалния" им такъв всички са прооосто жалки.

Подкрепям напълно, но все пак съм на мнение, че можеше и по-добре. Според мен лично епизода трябваше да е двоен или нещо такова и щеше да стане супер. Peace

# 179
  Пише, че има субтитри, обаче никъде не ги намирам.

Общи условия

Активация на акаунт