Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 282
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За мен епизода беше средна работа.
Аз посланието го разбирам по следния начин:
"Ако нещо трябва да ти се случи, то ще се случи без значение какъв избор ще направим. От нас само зависи изборът да е достоен."

# 181
  • Ню Йорк
  Пише, че има субтитри, обаче никъде не ги намирам.

Правят се Simple Smile

Епизода ми хареса повече отколкото очаквах.  Особено финалната сцена в бара Wink Опасна е Шонда.

# 182
  Галактическа принцеса, благодаря  bouquet

# 183
Ох, като ви чета и нямам търпение утре да изгледам епизода Simple Smile

# 184
# 185
 Йеееее!

# 186
Не ми хареса епизода, направо си беше скучен.

# 187
И на мен ми хареса най-много финалната сцена в бара. Wink  Heart Eyes 

# 188
Благодаря за бързите субтитри   bouquet

# 189
По принцип не съм фен на епизодите, които се правят за пълнеж, но Шонда ги прави много увлекателни. Гледайки коментарите в замунда попаднах на мнение, което се покрива на 100 % с моето за тази серия :
Скрит текст:
Аз пък смятам, че серията беше уникално добра. Просто трябва да се вложи малко мисъл в нея. Представен е живота на героите, ако не им се бяха случили всички нещастия. И се оказва, че е трябвало да им се случат. Защото тоя въображаем живот се оказва пълна лъжа. Ето в началото на серията всички са щастливи, а в края са в изходно положение и нещастни. Уебър не е успял хирург. Мередит се занимава с кардио и е мамино детенце, и не е приятелка с Кристина, защото е "щастливо" израсло момиче, а в реалния живот и двете са мрачни натури.Кристина пък е forever alone. Бракът на Шепърд се разпада, Кали е прикрита лесбийка и е кардио хирург. Оуен има проблеми с гнева. Лекси е с разбит живот, тоест с Мередит донякъде са си сменили ролите. Алекс все още е пълният карък. Специализантите се държат като разглезени училищни звезди, заради които Изи и Джордж са изхвърчали от болницата.А най-уникална е Бейли, която още е "тихо момиченце" и накрая губи работата си, но пък поне проявява истинската си природа в края. Така накрая нещата са горе долу както в началото на сериала. Смисълът на целия епизод е, че всичките нещастия по пътя им са ги направили силни и в крайна сметка с устойчив живот, докато в "идеалния" им такъв всички са прооосто жалки.

Покрива 1:1 и моето мнение! Останах доста очарован от епизода, даже мога да кажа, че ми хареса повече от музикалният епизод от миналата година.

# 190
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много хубав епизод, хареса ми. Особено как всички се заформиха по двойки и в алтернативната реалност, все едно Шонда казва: "Вижте ги, на тях им е писано да бъдат заедно"....

# 191
По принцип не съм фен на епизодите, които се правят за пълнеж, но Шонда ги прави много увлекателни. Гледайки коментарите в замунда попаднах на мнение, което се покрива на 100 % с моето за тази серия :
Скрит текст:
Аз пък смятам, че серията беше уникално добра. Просто трябва да се вложи малко мисъл в нея. Представен е живота на героите, ако не им се бяха случили всички нещастия. И се оказва, че е трябвало да им се случат. Защото тоя въображаем живот се оказва пълна лъжа. Ето в началото на серията всички са щастливи, а в края са в изходно положение и нещастни. Уебър не е успял хирург. Мередит се занимава с кардио и е мамино детенце, и не е приятелка с Кристина, защото е "щастливо" израсло момиче, а в реалния живот и двете са мрачни натури.Кристина пък е forever alone. Бракът на Шепърд се разпада, Кали е прикрита лесбийка и е кардио хирург. Оуен има проблеми с гнева. Лекси е с разбит живот, тоест с Мередит донякъде са си сменили ролите. Алекс все още е пълният карък. Специализантите се държат като разглезени училищни звезди, заради които Изи и Джордж са изхвърчали от болницата.А най-уникална е Бейли, която още е "тихо момиченце" и накрая губи работата си, но пък поне проявява истинската си природа в края. Така накрая нещата са горе долу както в началото на сериала. Смисълът на целия епизод е, че всичките нещастия по пътя им са ги направили силни и в крайна сметка с устойчив живот, докато в "идеалния" им такъв всички са прооосто жалки.

Покрива 1:1 и моето мнение! Останах доста очарован от епизода, даже мога да кажа, че ми хареса повече от музикалният епизод от миналата година.

И на мен ми хареса уникално много. Толкова комедия и ирония имаше в този епизод, как не сте го харесали- направо се чудя!  Flutter

# 192
Присъединявам се към харесалите серията Wink Може да прозвучи странно, обаче въпреки окаяния си наркомански вид, Лекси ми се стори много красива Crazy

# 193
Страхотен епизод!Всичко беше толкова добре нагласено - без избързване или претрупване на нещата!Всичко мина от необичайно положение към обичайното.В този епизод ни показаха,че дори нещата да бяха коренно различни и обърнати с краката на долу,всичко това щеше да се случи и те щяха да имат тази съдба,с която носят в момента.Но предполагам вие го разбрахте.
Толкова ми хареса,че пуснаха старите песни от първия - втория сезон,обожавам ги.Всичко стана толкова красиво с тях и толкова приятно.Точно затова си и купих диска с песните на Анатомията.
Много ме впечатли епизода и даже на един момент се просълзих от кеф... ЕВАЛА!

Лекси и на мен много ми хареса ,макар и в тоя си вид  Peace

Завършека на епизода беше много добър...със сцената,която така искахме да видим... Мередит и Дерек-среща в бара  Heart Eyes

# 194
За мен епизода беше средна работа.
Аз посланието го разбирам по следния начин:
"Ако нещо трябва да ти се случи, то ще се случи без значение какъв избор ще направим. От нас само зависи изборът да е достоен."

Съгласна съм...и все пак накрая всичко беше все едно сме в началото и въпреки привидно красивия живот, един ден всичко ще се надъни и ще се върнем там, от където сме започнали.......още в началото ми хареса, като пуснаха песента от първи епизод на първи сезон......като цяло, СТРАХОТЕН епизод......надявам се св.Валентин-ския да е още по-хубав..................и историята с Кали и Аризона беше най-най-хубавата.....

Общи условия

Активация на акаунт