Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 296
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Чаках с нетърпение този епизод и на мен лично ми хареса. За малко се откъснах от традиционните истории и наистина беше интересно да разберем какво щеше да е ако всичко беше тръгнало по друг начин.

# 196
  • София
Хареса ми епизода, искаше ми се само малко повече да доразвият нещата, при Кали примерно.... Нали анонсираха, че това била най-голямата грешката в живота им, още малко внимание можеха да им обърнат. Също и при Адисън и Дерек, много набързо беше всичко: в едната сцена всички са щастливи, а в следващата са адски нещастни...

# 197
Единственото за което съжалявам е, че епизода не беше двоен.

Illit за Кали и Оуен IMO намекнаха без да показват доста неща, Кали си мисли, че Теди е мъж, за мен това е недвусмислено, че Оуен има афера с нея, но това не му е донесло баланс, все още изпада в моменти на безконтролна ярост, а Кали се заглежда по Аризона?! Това ако не е провал не знам какво би било.
Цитат
Скрит текст:
Кали е прикрита лесбийка
Кали е бисексуална, но в алтернативната реалност тя няма връзки нито с О`Мали, нито с Марк, нито с Ерика, прескочила е етапа на осъзнаването и хлътва директно по Аризона  Mr. Green

# 198
Чаках с нетърпение този епизод и на мен лично ми хареса. За малко се откъснах от традиционните истории и наистина беше интересно да разберем какво щеше да е ако всичко беше тръгнало по друг начин.
Peace И на мен ми беше интересно,погледнато от този ъгъл.

# 199
  • у нас
много ми хареса, даже много повече от очакваното. Единственото малко разочарование беше че ми се искаше Кристина да я видя в малко по-мек вариант Laughing да не е така "круела"

# 200
Ооо,Кристина беше страшна,много й се накефих... егати жената,опасна е  Mr. Green

Промото за следващият епизод.Шонда малко прекалява вече с тея ванове и коли,които постояно атакуват входа на болницата  Laughing

# 201
  • UK
Разкошен епизод!
Толкова много ми хареса, че просто едва ли може повече! Много добре замислен и много добре направен! А финала просто цепи мрака Hug
Шонда е велика!

Не чета спойлери почти никакви и никъде и дори на съм наясно - ще има ли следващ сезон?! И ако има кои са потвърдили засега участие?!
newsm78

# 202
Има една новина от един ред, в който пише, че ЩЕ има сезон 9.

# 203
Има една новина от един ред, в който пише, че ЩЕ има сезон 9.

Е как,то нали още в началото Шонда си беше казала,че сезон 8 няма да е последен Confused

# 204
Присъединявам се към харесалите серията. Нямам търпение за следващата. Мислех, че ще е някакъв сладникав пълнеж, но явно няма да е точно така...

# 205
  • Бургас
И на мен ми хареса серията, особено края  Heart Eyes

# 206
  • Across the Multiverse
Страхотен епизод! Със старите парчета и новата алтернативна реалност се получи много добре! Идеята за мен си остава, че важните неща в живота са предопределени и ще се случат по един или друг начин. Както и че хората чиито съдби са свързани винаги се откриват един друг. Страхотен замисъл и изпълнение! И мнооого ирония и тънък хумор през цялото време (Чарлз: "Някой да ме застреля!"  Mr. Green )

# 207
Влизам да задам един  мега-глупав въпрос... Много често във филма ползват смартфони, не знам какви марки и модели, но винаги рингтонът за съобщения им е еднакъв, както в този откъс например. Имате ли идея от какво устройство или приложение е точно, че се убих да го търся (мп3)... глуха ли съм, глупава ли, не мога да го намеря. Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 02:14 от Прекрасната свинарка

# 208
Влизам да задам един  мега-глупав въпрос... Много често във филма ползват смартфони, не знам какви марки и модели, но винаги рингтонът за съобщения им е еднакъв, както в този откъс например. Имате ли идея от какво устройство или приложение е точно, че се убих да го търся (мп3)... глуха ли съм, глупава ли, не мога да го намеря. Благодаря предварително!
Аз също много исках да намеря такъв вид тон,който е еднакъв навсякъде,амааа нищо  Shocked

# 209
  • София
Аз пък имах чувствоти, че гледам друг филм  Crazy
Сега в петък ли излиза следващия епизод?

Общи условия

Активация на акаунт