Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 321
  • 722
  •   1
Отговори
# 225

Дойде ми неочаквано. Мерси   bouquet

# 226
Веднага го свалих и си го изгледах.Както и очаквах мноооого ми хареса-особено последните сцени с всички бяха страхотни .. Heart Eyes

# 227
Ами айде разкажи нещо в бяло или със скрит текст тогава! Peace

# 228
# 229
Бб накратко..мередит иска да раздвижи сексуалния им живот със дерек, защото са непрекъснато със зола и тя е общо взето навсякъде....лески е сама и предлага да гледа зола, за да осамотят мередит и дерек.....кристина знае, че оуен ще я напусне..дори след като я спасява от колата, не и казва нищо, само я пита дали е добре......Кали и Аризона(охх, много са ми сладки)..та, Кали иска да направи нещо романтично за Аризона, и тя всъщност си мисли, че отиват на къмпинг и не е вълдушавена, но все пак отиват в караваната на дерек, върте всичко е със свещи и прочие......джулия(гаджето на марк) има операция и няма да е с него и за това той гледа София, а после ейвари идва да му сготви, колкото и нелепо да звучи......Уебър не е с адел, защото в последния момент има някакъв в спешното, а и без това тя не го помни......бейли и бен(май бъркам името)...бен планира нещо романтично, но бейли е много заета и все пак той докарва някакъв сервитьор, който ги обслужва в болницата.....накрая лекси отива при марк и иска да му каже чувствата си, но там е и ейвъри и просто оставя зола да си играе със софия и това е за тях......и все пак накрая мисля, че оуен и кристина се сдобряват но не става много ясно, а междувреммено теди му казва, че го мрази и иска той да е на мястото на хенри и да умре...а има едни много сладки десет годишни дечица,...те са влюбени, но майката на момичето(което е болното в тая ситуация) иска майката на момчето и то самото да се махнат, а момчето оставя една бележка, която иска алекс да и прочете и е много миличко........казах всичко най-важно, надявам се съм ви била полезна и се извинявам, ако има правописни грешки  .   Peace

# 230
след като миналата седмица едва изгледах до край серията ... много ми беше безинтересна, изкуствена ... никаква ... с нетърпение очаквах новата и сядам да си гледам с кеф Heart Eyes

# 231
  • София
На мен доста ми хареса сериата  Simple Smile
Само, че си мисля, че Кристина и Оуен ще се разделят.

# 232
Еми щях да напиша в бяло,но ме изпревариха  Grinning  Ето в бяло само каквото са пропуснали ani_i_kati или по-подробно : Ами да,Мередит и Дерек искаха да останат насаме малко и Лекси предложи да гледа Зола,междувременно Кристина сподели на Мередит,че се съмнява,че Оуен ще я напусне и Мередит я посъветва да го 'умолява' да остане.Кали планира изненада за Аризона,която пък от своя страна си помисли,че ще е къмпинг,а тя не обича къмпинги,но всъщност Кали беше украсила 'романтично' караваната на Дерек... Теди не говори на Оуен и той и каза,че иска пак да бъдат приятели и ,че в момента и той преживява труден момент и има нужда от приятел,а Теди му каза,че го мрази и че и се иска той да е мъртъв,а не Хенри...Уебър искаше да прекара деня с Адел и когато накрая остана през ноща и Бейли го пита защо не е на вечеря с нея,той и отговори,че когато отишъл у тях,тя не го помнела и предпочита да прекара остатъка от Св.Валентин с операцията си...Бейли и нейния доктор също си направиха романтична вечеря в болницата,оказа се,че той го планирал от седмици...Оуен каза на Кристина,че се изнася...Марк остана да гледа София и накрая Ейвъри отиде при него да му готви и да пият вино...Лекси се чудеше дали да каже на Марк за чувствата си,накрая се престраши и отиде със Зола,обаче когато и Ейвъри се появи на вратата,тя се почувства неудобно и искаше да си ходи,но Марк я покани да вечеря заедно с тях и тя остана...И най-накрая дадоха Оуен как стои там на вентилацията...(Нали това му беше някакъв начин да се успокоява) и Кристина отиде при него и му каза ''Моля те,умолявам те,не ме мрази'' и той я погледна и тя се приближи до него и така свърши...  Peace

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 13:28 от ♥ sunny_flower ♥

# 233
Благодаря за допълването sunny_flower  Peace

# 234
СУПЕР!не знаех че и това ще открия тук,аз съм голям фен на анатомията на Грей,връщам се да ви чета   Joy

Да изчетох всичко!Само да споделя че предния епизод ih/then ми беше много тъп,имах чувството че е отбии номер, че да трупат епизоди,аз лично не си падам по това.Нямам търпение за новия епизод.
За Изи ако се върне ще е малко тъпичко,ами тогава и Бърк да върнат,да съживят и Джордж.Не съм отворена към това.
Аз лично много харесвах Кристина и Оуен в началото,когато бяха много страстни и имаха неочаквани моменти заедно,ама сега нещо не кефят.

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 15:45 от kiksi007

# 235
  • София
Само да добавя, че, Ейвъри отиде при Марк за да му поиска помощ в ученето за нещо си и затова му сготви вечеря и му занесе вино.

# 236
  • София
Само да добавя, че, Ейвъри отиде при Марк за да му поиска помощ в ученето за нещо си и затова му сготви вечеря и му занесе вино.

И, беше много готин момент като се озоваха тримата с Лекси на вечеря.

# 237
Да,на мен това с тримата на вечеря ми беше любимата сцена,наистина беше много готино.А Кали и Аризона  ми бяха много сладки също  Heart Eyes

# 238
и аз сядаммм Simple Smile

# 239
  • Ню Йорк
Много се надявам, че Кристина и Оуен ще се съберат. За мен са идеалната двойка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт