Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 377
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • София
А защо продължаваме да пишем в бяло?
Нали темата е за това реално? - Да споделяме впечатления от новата серия  newsm78
Като някой чака субтитри и не е гледал серията какво очаква да намери в темата?

# 241
  • в сърцето на един мъж...
Нали темата е за това реално? - Да споделяме впечатления от новата серия  newsm78

Ами спазваме все пак някакви правила и политика на уважение към останалите Peace Когато излязат субтитрите, коментираме нормално, докато не са, стараем се да е в бяло.

# 242
# 243
Бялооо: Оуен през цялата серия страшно много ме изнервяше, но може би накрая ме зарадва това, че с Кристина има шанс да са заедно. А за Уебър ми стана много мъчно, горкия. С Лекси бяха големи образи,  Laughing както и Мередит и Дерек. Карев също в много хубава светлина го показаха.

# 244
Записвам се и аз.
Много ми харесва филма и се връщам да чета.
Само да попитам - вие къде гледате филма? Аз по DIVA, ама там всичко е още в началото.

# 245
Да,и аз преди два дена видях,че дават втори сезон по Diva със субтитри,което е много по-добре от българското аудио,което му лепват другите телевизии. Peace

# 246
Записвам се и аз.
Много ми харесва филма и се връщам да чета.
Само да попитам - вие къде гледате филма? Аз по DIVA, ама там всичко е още в началото.
.  Зависи за кои сезони говориш...от 14ти пускат шести сезон по фокс лайф,.....а ние тук обсъждаме актуалните серии в осми сезон...теглим ги или от замунда или от арена...излиза всеки четвъртък срещу петък вечерта, с малко изкючения, когато има една две седмици почивка......чака се ден два, докато се работи по субтитрите, но ако разбираш, те не са ти наложителни....надявам се да съм помогнала  Peace

# 247
Супер епизодче,много ме изкефи!В бяло: Дали Кристина и Оуен ще се разделят?Много интересно Оуен сега иска да и бъде приятел на Теди,а къде беше когата мъжа и умря да я подкрепя.И аз искам Марк и Лекси да се съберат,май натам отиват нещата.

# 248
И аз ги гледам старите епизоди по DIVA ,съвсем в началото са там.А по Фокс Лайф направо едва ги изтрайвам с българското аудио,ужасно е...Иначе сега по DIVA вече върви 2ри сезон май  Peace

# 249
  • София
Най-сетне някакъв намек за развитие между Лекси и Марк! Simple Smile

# 250
# 251
абсолютно подкрепям  Peace който не е гледал, не би трябвало да е тук, логично е да се обсъждат презни новости по епизодите, какво друго бихме могли да обсъждаме... не е въпрос на уважение, чисто логично

# 252
Сега  гледам епизода за  Св.Валентин... ще пиша след това Simple Smile

# 253
Ох... Мер и Дерек  Heart Eyes страхотни са ,много им се радвам винаги и не са ми типичната лигава двойка.Както също и Кристина и Оуен страшно много харесвам,макар че не са един за друг Heart Eyes . И мен Оуен ме дразнише през целия епизод и с право Теди му ги каза тези неща,но накрая ми хареса,макар и нищо да не бе направил.Много ми хареса завършека-двамата с Кристина във вентилацията... мисля си,че ще се съберат.
Горкия Уебър...какво ще стане с Адел,просто ми е много интересно,гадно ми става да го гледам така и да говори така за нея.
Кали и Аризона бяха големи шладуранки,ще ги изям  Mr. Green  baby_neutral
То беше от ясно,по-ясно че Марк и Лекси ще бъдат заедно рано или късно,не знам кой се е усъмнил въобще,но бяха големи шматки тримата,с бебетата накрая.Хахах  Mr. Green много радват.

# 254
Това наистина беше много хубав епизод..

Забеляза се разликата между кристина от педният епизод, където беше твърда и този, в който дори се разплака и молеше Оуен...

Само не знам за какво беше това с колата в клиниката като след тов не се разви много...

Общи условия

Активация на акаунт