Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 386
  • 722
  •   1
Отговори
# 255

Само не знам за какво беше това с колата в клиниката като след тов не се разви много...

Както казах преди - Шонда вече прекалява с тея атентати срещу болницата във всеки сезон...  Rolling Eyes Колко ли катастрофи не се случиха точно в тая болница и пред нея  Tired

# 256
Да, помня поста ти и съм съгласна  Peace

# 257
  Разбрахме, че знаете английски, не приритвайте толкова...
  Ако толкова не ви сдържа пуснете анкета в следващата тема, така ще е най-справедливо.

# 258
Грешен пост.

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 13:51 от Timberland

# 259
  • София
Не става дума за това кой какви езици знае.
Но реално защо след като темата е за обсъждане на епизодите трябва да се чака 1-2-3 дни или часове за да излязат субтитрите? Все едно аз ако нямам нет да ме чакате да изтегля и изгледам серията преди да започнете да си коментирате.

# 260
Ох,толкова ли ще ти е сложно,ако се съобразиш с това малко и елементарно правило,което вече се спазва от години насам??

# 261
Лаленце, не си мечтай да говориш свободно. Това с белите букви ми е най-ужасното нещо, винаги съм го мразила, спорила, но никой пък не се съобразява с тези, които не искат да пишат в бяло. И разбира се, че темата е за филма. Няма рецепти тук, та да влезе някой и да не знае какво може да прочете. Но няма начин, ще бъде по този ужасен начин, с белите букви. Глас в пустиня сме Simple Smile

# 262
  • София
Timberland, И се съобразявам И не ми е сложно.
За мен чисто и просто е излишно!

Дано никоя от вас не попадне в официалния форум на сериала, че ще се види в чудо  Laughing

silveto_, ninochka  Peace

# 263
  • в сърцето на един мъж...
Мине се не мине някой месец и се почва цирка - да се пише или не пише с бели букви. Не е нито сложно, нито е уморително, даже има специален бутон да си скриете мнението. Не мога да разбера какво толкова ви пречи това??? Има хора, които не могат да гледат без субтитри, ми малко уважение се изисква, не е сложно, елементарно е даже.
Освен това темата е за сериала не е тема за една серия. Тук се обсъжда всичко - от прическата на актьорите, през личния им живот, до последната им сцена във филма. Какво очакват хората като влязат тук ли - очакват да се пише за сериала, за героите, за актьорите, за сценария... и да се спазва малко повече правилото на темата.
Ей, голям проблем станал, че ще натиснете един бутон в повече Tired

# 264
Който не иска да му развалят серията, която още не е гледал, да не влиза и да не чете в тази тема Simple Smile

# 265
Който не иска да му развалят серията, която още не е гледал, да не влиза и да не чете в тази тема Simple Smile

И тва пък що? Да не би форума да е монополен за някой? Айде стига вече с тия условия...

# 266

И тва пък що? Да не би форума да е монополен за някой? Айде стига вече с тия условия...

Отговарям на условието със скрития текст или писането с бели букви... Naughty

# 267
Повечето теми за филми и сериали го имат това условие. Тази не е нито първата, нито последната. Айде стига вече спам, а?

# 268
Абсолютно съм съгласна с Geia ! Темата е за целия сериал,не обсъждаме само сериите,а и подробностите,най-миниатюрните неща.И какво ,хората,които не могат да гледат без субтитри да не влизат в темата,така ли? Еми съобразете се малко,един бутон трябва да натиснете,кое му е чак толкова трудното?И край вече-разсърдени,недоволни,кой е ''за'',кой е ''против''...Съобразете се и с другите.  Peace

# 269
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А който проверява за субтитри?

Спрете се вече, смешни ставате. И аз гледах серията в петък, но, както виждате, не приритвам Tired.

Общи условия

Активация на акаунт