Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 388
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
Повечето теми за филми и сериали го имат това условие.

И аз не мога да си обясня защо винаги точно в тази тема се похващат споровете за субтитри.

# 271
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защото точно в тази тема толерантността е нулева- и към мнението, и към нуждите на останалите.

# 272
Стига вече,защото стана голям цирк!Това със скритите текстове и белите букви е дребно нещо,елементарно уважение и съобразяване с хората,които не могат да гледат без субтитри,толкова ли ви е трудно да натиснете един бутон,че толкова неща се изписаха??Помислете и за другите малко!

# 273
Tолерантността като гледам я има само от едната страна...
А не може ли да се пише СПОЙЛЕР, което ще означи следващия текст като такъв и ще предупреждава?

# 274
Ако четете по-внимателно ще видите, че никой не казва, че няма да се съобразява, а че му неприятно да чете по този начин. Мен ме болят очите, като чета с ББ и просто споделям как ме дразнят. И аз също чакам субтитри, спазвам си правилата, независимо кой ги е установил и дали ги одобрявам. Човек не може да изкаже и мнение ли?

# 275
  • София
Добре де, аз питах защо така? - Вие ми отговорихте, някои по-любезно от други.
- Приключвам!  Peace

Само искам да уточня, че аз не съм видяла някой да се тръшка и да си налага мнението да не се пише с ББ. Които и да се е изказал против тази практика все пак е използвал така "сложните за използване бутони".

# 276
Като изключим негативните последни 2 страници в темата....уважение към тези, които искат субтитри..аз говоря перфектен английски, не ми пречи, че се коментира в бяло, самата аз гледам възможно най-бързо да изгледам серията, за да споделя В БЯЛО мнението си и да разкажа за епизода....елементарна етика имайте спрямо тези, които искат по друг начин да гледат сериите......

Та сега да си кажа......само на мен ли ми направи впечатление(извинете, че ви връщам в предишния епизод за алтернативната вселена,  но ме гризе от много време),  че когато Ейвъри пита Лекси за роднини....всъщност Лекси има кръвна сестра Моли, ако не се лъжа, нали????

# 277
  • София
Мисля, че имаше.
Сещам се, че говореха преди на Мередит имаше две полусестри.

# 278
Та сега да си кажа......само на мен ли ми направи впечатление(извинете, че ви връщам в предишния епизод за алтернативната вселена,  но ме гризе от много време),  че когато Ейвъри пита Лекси за роднини....всъщност Лекси има кръвна сестра Моли, ако не се лъжа, нали????

Моли беше бременна и пациентка в болницата, Адисън оперира някакъв проблем на бебето преди да се роди. Тогава майка им се запозна с Мередит, като настояваше Мер и бащата да се сдобрят.
Лекси я вкараха в схемата доста по-късно.

пп Моли, май живее с мъжа си в друг щат.

# 279
Еми да,и моят английски е си е много добър и много се дразня на тези,които не се съобразяват и направиха такъв голям спор за един бутон...

Еми Лекси има кръвна сестра Моли,тя беше бременна и имаше проблем с бебето май и затова беше в болница...Та всъщност Лекси и Моли са си истински сестри,А Лекси и Мередит и Моли и Мередит- полусестри.  Grinning

# 280
може и да съм се припознала, но ми се струва, че в последната серия мъжът, на жената,на която и махнаха яйчниците е лежал друг път в клиниката ама като друг герой Simple Smile

# 281
  • в сърцето на един мъж...
silveto_, точно заради такива неща се появи бутон скрит текст Peace

Да, Лекси имаше още една сестра. Обаче за нея нищо не са давали от доста време. Общо взето семейството след даването на бъбрека и смъртта на майката не са го показвали повече. Ааа, и когато бащата дойде с онази младата жена и Лекси се ядосваше, че е по-млада от нея самата.

# 282
А тя Лекси май уж отиде при сестра си,когато майката на Джаксън дойде.

# 283
  • в сърцето на един мъж...
Май да Thinking Но не са я показвали от тогава изобщо. И тоя баща - ожениха ли го, задържа ли бъбрека...

# 284
Той не почина ли баща им?

Общи условия

Активация на акаунт