Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 264
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • в сърцето на един мъж...
В такъв случай, съжалявам и те разбирам, аз от една седмица съм затворена заради стрептококи Mr. Green Hug
Аз не я искам Изи, е, да, може да намерят нещо по-така за Карев, че ми писна да е все сам. Иначе четох, че тая приятелката му, лудата, искала да се връща, може пък нея да завърнат Mr. Green

# 631
Последните седмици ми прави впечатление някои актьори как се отбиват през Анатомията/Практиката и след това в Добрата съпруга или обратно.

Лудата е един от примерите, другата която ми се наби в очите е Уенди Скот-Кар имаше 3-4 епизода линия в Практиката в много различна роля, хареса ми като актриса.

Ако се задълбая и други лица така.

# 632
  • Пловдив
Аз не искам Изи да е с Карев Simple Smile Но би ми било интересно да се върне. А, и че Карев нямало да го има като герой в ти сезон, то за много - Дерек, Мередит, Кристина, Карев, Ейприл, иии кой още не се знаеше.

А за Катрин Хейгл като актриса е доста по-известна от Елън Помпео, поне аз се сещам за 4-5 филма с нея и нито един с Елън.

# 633
Не е точно така
в Щатите има градация на кариерите на актьорите
- сапунки, след това вечерни сериали (драми или комедии) и накрая голям екран.
Не е задължително, но повечето минават по този ред.
Клуни, Уилис, Мег Райън или Приятелите са типични примери, естествено за всеки е индивидуално.

Та Катрин си навири носа след като получи няколко предложения и възможностите за нея след мозъчния тумор беше остава/маха се. Шонда и сценаристита вкараха невъзможен сюжет за да я оставят жива, но Катрин са показа в доста... хм да кажем спорна светлина.
Това, че е заснела 4-5 ромкоми не е чак такова постижение. Но не е гарантирано че ще продължи в същия дух с напредването на възрастта и затова ПР-ите и почнаха спекулации да се върне в Анатомията. Шонда е категорична, че това няма да стане.

пп Говорихме доста преди време за договорите.
Ейприл не е под въпрос.
Не е ясно за останалите които си изброила + Бейли.

# 634
  • Пловдив
Първия филм, я който съм я видяла и запомнила - http://www.imdb.com/title/tt0345591/ е този, преди "Анатомията на Грей". Като цяло, освен Патрик Демпси (чиято кариера пък преди "анатомията" не отиваше на никъде) лично за мен Катрин е едно от най-известните лица и без сериала.

# 635
Това е телевизионен филм.
Това, че е хубав или запомнящ се, е плюс в кариерата и, показва че е прилична актриса,
но не е нещо значително от гледна точка на бизнеса.
Същото е и с Еми-то и за Анатомията.

Виж кои са високобюджетните и филми съпостави ги с таймлайна на Анатомията  http://www.imdb.com/name/nm0001337/  Peace

# 636
  • Пловдив
Ами... аз не следя такива неща, в смисъл какво става зад екран не ме вълнува много, такъв тип почитател съм. Характерова особеност Mr. Green

Та - искам Изи да се върне. Не за Карев Simple Smile Нищо не ми пречи да си искам, нали така? Пари няма да ми вземат Simple Smile

А според мен Марк и Лекси .... нещоооооо......  Ако се съберат Лекси ще трябва да направи много компромиси. Първо - когато се появи Слоун Райли бременна и Марк и каза, че ще избере Слоун пред нея, сега не ми казвайте, че тя му е дете, логично е да избере нея - да, ама можеше да обсъди положението с Лекси, да не я поставя пред свършен факт, можеше да помага на Слоун и без да живеят заедно. Второ - към настоящия момент Марк е вързан с детето им с Кали Торес, и с Аризона.
Няма гаранция, че в някакъв момент и Слоун няма да се появи отново, и както Дерек казваше - може още много Слоун да има. Твърде много багаж.

# 637
Аз пък много искам Марк и Лекси да се съберат, точно заради багажа, по лични причини, овъзмездяващо и обнадеждаващо ще ми подейства.
Искам и Изи да се върне (не че ми е любимка), просто винаги се привързвам към първоначалния каст на сериала (да кажем от първите 2-3 сезона) и после като оредеят познатите лица, за мен сериалът приключва, не ми е интересен повече. Факт е, че при Шонда замените и новите лица идват много на място и все още нямам чувството за изчерпаност...
Не искам да връщат Лудата, лицето й ми е много неприятно, искам жената на Алекс да е готина Simple Smile, по-готина от гинеколожката.

# 638
  • Пловдив
А, лудата и аз не я искам, не ми харесва.

# 639
Аз също искам Марк и Лекси да се съберат и мисля, че това ще стане. Повечето зрители искат това, не вярвам Шонда да ни разочарова. Laughing

Ето и снимките от по-следващия епизод, който ще излезе на 12 април.

http://www.tvfanatic.com/2012/03/greys-anatomy-photo-gallery-its-ladies-night/

# 640
  • Ню Йорк
Първия филм, я който съм я видяла и запомнила - http://www.imdb.com/title/tt0345591/ е този, преди "Анатомията на Грей". Като цяло, освен Патрик Демпси (чиято кариера пък преди "анатомията" не отиваше на никъде) лично за мен Катрин е едно от най-известните лица и без сериала.

Аз пък я помня от този филм. http://www.imdb.com/title/tt0110612/  Много свежарски Simple Smile

# 641
Аз също искам Марк и Лекси да се съберат и мисля, че това ще стане. Повечето зрители искат това, не вярвам Шонда да ни разочарова. Laughing

Ето и снимките от по-следващия епизод, който ще излезе на 12 април.

http://www.tvfanatic.com/2012/03/greys-anatomy-photo-gallery-its-ladies-night/

Ето първото нещо за което ни се различават мненията.  Crazy
Възрастовата разлика между Лекси и Марк ме дразни ужасно, предпочитам я със синеочкото.

Girls night - Супееееееррррррр

# 642
  • Пловдив
Съжалявам, ама е зеленоок Simple Smile

# 643
И така става за Лекси  Joy

# 644
  • Пловдив
И така става за Лекси  Joy
Спомняш ли си като се къпеха заедно и Ейприл влезе? Лекси му беше запушила устата да не се смее. Много сладки бяха Blush

Общи условия

Активация на акаунт