Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 235
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Ню Йорк
Ау моля ви, недейте с тия възрастови разлики. Това е най-глупавия довод за това дали двама души си подхождат или не.

# 646
Ау моля ви, недейте с тия възрастови разлики. Това е най-глупавия довод за това дали двама души си подхождат или не.

Не е така,
той може да е емоционално недорасъл,
но искаше да я накара да стане баба на 25-6, айде на 30 Crazy
Понякога е проблем, както в конкретния случай.

# 647
Е, да,ама ако тя беше емоционално дорасла нямаше да има проблем за нея да стане баба,
щом дядото е до нея, тя го обича и той е секси пич... Laughing Аз сигурно съм най-върлия фен на двойката Марк-Лекси, не ги виждам с други партньори, много ми е просто и еднообразно да се хванат с подобно-възрастови такива. Явно всеки от нас си има вкусове и разбирания. А колкото до това,че багажа, който Лекси трябва да поеме е много-да, много е,ама ако тя го поиска и реши ,че ще го поеме, ще стане и тя ще е щастлива. И явно Шонда точно натам е тръгнала със сценария-да даде достатъчно време на Лекси да осъзнае, че и далеко от Марк пак го обича много и дори е готова и "баба" да стане... Mr. Green Рижавата му нова не е нищо интересно-просто копие на Лекси, това да говори на зрителите нещо? Той просто я замени с копието и, но това не значи,че оригинала не е най-сладък. Flutter

# 648
Определено Лекси и Ейвъри не бяха лоша двойка, но някак не си пасваха според мен... Виждам ги по-скоро като приятели, не като нещо повече. А и да не забравяме, че Марк беше този, който каза на Джаксън как да говори с Лекси (там с онези бонбони като баща и и гаджето му бяха в болницата) и след това колко пъти тя въздишаше по Марк и т.н. Ейвъри според мен беше просто опит да забрави за Марк, но неуспешен. Също така това, което и Шонда беше отбелязала в едно интервю - преди да се разделят с Марк (не се сещам в същия епизод ли беше или предния) тя му казва за първи път, че го обича. А колкото до възрастовата разлика - моето мнение е, че годините нямат никакво значение. И Бумър, специално за теб един пример - Елън и Порша. Wink

# 649
  • срещу двата комина :)))
много ви изпуснах  Hug

# 650
Честно казано дори двойката Лекси-Алекс ми бяха по-симпатични от Лекси-Ейвъри. Точно,че приличат на приятелчета заедно, не на много влюбени хора.

# 651
И Бумър, специално за теб един пример - Елън и Порша. Wink

ОФ-топик към TheLight
Скрит текст:
Съгласна съм, но и там случаят е същия Елън е абсолютен инфантил за възрастта си в много отношения,  имаше толкова профански коментари, когато Порша я заведе в Италия, че бях потресена и почнах да имам смесено отношение към нея.
За мен Алекс Хедисън /TLW/, предишната и, е с класи над Порша + че беше до Елън в най-трудните и години...
Порша винаги ми е стояла като трофей, нищо че се кълне в любов 7-ма година... Интервюто в другата тема Wink
Същото е и с Мартина и Лемигова

Съгласна съм че възрастта обикновено няма значение в крайна сметка...
Но действията имат, а Марк поставяше Лекси в много трудни ситуации неведнъж...
Говорихме за компромисите при Кристина и Оуен...
Ами при Марк и Лекси компромисите винаги са от нейна страна!

Сещам се как почна да я сваля когато беше блондинка и не знаеше, че е тя, потресаващо  hahaha

# 652
И Бумър, специално за теб един пример - Елън и Порша. Wink

ОФ-топик към TheLight
Скрит текст:
Съгласна съм, но и там случаят е същия Елън е абсолютен инфантил за възрастта си в много отношения,  имаше толкова профански коментари, когато Порша я заведе в Италия, че бях потресена и почнах да имам смесено отношение към нея.
За мен Алекс Хедисън /TLW/, предишната и, е с класи над Порша + че беше до Елън в най-трудните и години...
Порша винаги ми е стояла като трофей, нищо че се кълне в любов 7-ма година... Интервюто в другата тема Wink
Същото е и с Мартина и Лемигова

Прати ми едно линкче на лично, да не спамим тук, че нещо този момент с почивката ми се губи. Thinking А последните две хич не мога да се сетя кои са. Laughing

А Марк освен с двете си деца, в какви други ситуации е поставял Лекси? Не че това е малко де, но все пак. Laughing Отиде дори и се запозна с баща и. За компромисите няма да споря, съгласна съм, че само тя ги прави. Като цяло при тях ми изглежда, че и двамата се обичат и искат да са заедно, но всеки чака другия, да направи първата крачка и накрая все нещо става или са с някой друг и т.н. Confused

# 653
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Като цяло при тях ми изглежда, че и двамата се обичат и искат да са заедно, но всеки чака другия, да направи първата крачка и накрая все нещо става или са с някой друг и т.н. Confused
И на мен така ми се струва Grinning

# 654
Аз все още не схващам кои компромиси е правила само тя? Че тя като разбра за децата си вдигна чукалата и го напусна-не е правила компромиси...Не се сещам какви компромиси е правила Лекси и то само тя да ги е правила.

# 655
  • Пловдив
Аз все още не схващам кои компромиси е правила само тя? Че тя като разбра за децата си вдигна чукалата и го напусна-не е правила компромиси...Не се сещам какви компромиси е правила Лекси и то само тя да ги е правила.
Очакваше се да ги направи. А за Марк няма ни едничко мъничко компромисче...

# 656
  • UK
Е как не е е правила?  Shocked
Когато се появи щерката я посрещна с отворени обятия, после Марк я настани в къщата им без да я пита, Лекси си претрая, мота се в краката им сума ти време, Лекси негодуваше наум и си мълчеше.  Марк реши, че ще осиновява детето, пак без въобще да поговори с Лекси преди това, Лекси си хвана чукалата, да, ама после преглътна и пак се върна, че дали не му се извинява, не помня. Опита се колкото можа да му влезе в положението. Това ако не са компромиси за вас...  Stop  За мен това си е предостатъчно багаж само дотук. После вече преспиването с Кали и бебето преляха чашата.
Представям си как тя с нейните 26 години си е представяла бъдещето с него, собствено семейство, деца, а той в същото време си се обзаведе с две деца и едно внуче без дори през ум да му мине да  включи Лекси в плановете. Вярно, всичко беше кофти стечение на обстоятелствата, ама не се осиновяват бебета без да се съгласуваш с жената до теб.

# 657
Хехе, а тя като спа с половин дузина народ, той не прави компромиси така ли? Преспиването с КАли било преляло чашата-а нейните чудесии неориентирани? Stop Дай да не си показваме стопиращи ръце,че мога пак да се развихря в много по темата.
Ти ще включиш ли Лекси в плановете си,ако дъщеря ти дойде бременна на вратата ти и те помоли за помощ да роди? Естествено,че дъщеря му ще е на първо място, колкото и да обича Лекси. Няма да ти дойде наум дори да питаш Лекси, ама може ли, не може ли. За нейните 26 години според мен тя не си представяше никак нещата-само секс и удоволствия с Марк, никакви деца, щото била млада. С КАли не е правила никакъв компромис-напусна го, щом разбра. Той какво трябваше да прави-докато тя спи с Алекс и т.н. дружина, той да я чака? Ами той я чакаше, сбърка с Кали един път, докато Лекс се чукаше на воля с Алекс Карев. Много е компромисна, няма що.

# 658
Е, все пак това са деца. Едно е да преспиш с някой, едно е да имаш 2 деца, че даже и внуче...

# 659
Ами на него му се тръсна детето и внучето-той какво трябваше да направи-да пита Лекси-ама може ли да ги приема, не може ли?
А второто дете-виновен е,ама така се случи, тя пък как не забременя от не помня вече кой не знам. В крайна сметка тя там не е и правила компромиси. Ако е правила със Слоун и бебето, това е,защото осъзна,че МАрк не е виновен там. Единствената му вина голяма е,че поиска от нея да го осиновяват и да живее със Слоун. Да, там е виновен, ама тя не направи компромис с това-къде са компромисите?
dejie , това, че после се върнала пак при него-след Слоун, не е компромис-ако за теб е, за мен не е-това е обич, чувство да не можеш да живееш далеко от любимия човек. Ако ти сравняваш любовта с компромис-не знам какво да ти кажа. Все едно казваш-оле, той съгреши,ама тя направи компромис и се върна при него-смешно е-ако тя не го обичаше, нямаше да прави този "компромис". Била се върнала-а Слоун беше ли там, ако е правила компромис, значи се е върнала при него да живее  с него и Слоун- Слоун си замина с бебето, тя тогава се върна при него.  А какво прави тя след като го напусна-ехаа, легна тутакси с Алекс. Голям компромис, поне му го върна, най-добре да беше забременяла, нямаше да обсъждаме тук кой имал повече деца. Добре много е грешен с тези деца и внуци, човек е, аз отново не виждам къде са нейните компромиси. Ако наричаш компромис това,че била приела Слоун и бебето в дома им-не знам какво да ти кажа. Ти сигурно няма да приемеш изведнъж появилата се дъщеря на мъжа ти (която е направил преди 100 години и дори не е знаел, а не да я е създал например когато сте били заедно вече)-евала ти. Tired За другото се изказах преди.
А между другото-на 26 и аз разсъждавах като теб и се биех в гърдите,че това са велики компромиси-ама живота учи на друго.
Не виждам приликата с Кристина и Оуен, че да ги споменаваме тук? Бумър, това беше към теб май...Нещата са толкова различни колкото земята и небето. Не ми се зачеква пак тази тема. Tired

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 23:25 от мишка върху книжка

Общи условия

Активация на акаунт