Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 211
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Бургас
Имам чувство, че не гледаме един и същи сериал. И в двете си връзки Кристина е притискана от мъжете. В това е проблемът! Тя постъпи честно като каза на Оуен, че не иска и той каза, че го приема. Тогава какво е виновна към него ?

# 91
Имам чувство, че не гледаме един и същи сериал. И в двете си връзки Кристина е притискана от мъжете. В това е проблемът! Тя постъпи честно като каза на Оуен, че не иска и той каза, че го приема. Тогава какво е виновна към него ?

Това е и моето мнение- и двамата искаха от нея да бъде такава каквато не е и естествено не успяха. Според мен Оуен изобщо не подхожда на Кристина. Трябва й някой като нея самата, но досега май нямаше такъм персонаж във филма.
И на мен ми стана много тъжно за момчето и се замислих, че във всяка серия от филма има момент, който ме кара да си поплача  Blush

# 92
  • София
И аз не разбирам жените, като Кристина, но пък считам, че в случая е права. Каза му от начало, за децата, уж се разбраха, но той не та не. И не е вярно, че не го обича, само не иска да му роди дете, но той го знаеше, не го е скрила, не е лъгала.
Ох, а последната серия много тъжна Sad
П.п. Огромно благодаря за бързите суптитри!

# 93
Вие кой от двамата мислите, че е по-подходящ за Кристина, Бърк или Хънт?

Мередит  Whistling

Отново ми четеш мислите, почвам да се притеснявам вече. Laughing

Очевидно е, че всеки има различно мнение по въпроса със спора на Оуен и Кристина и всеки е прав за себе си. Не мога да разбера само защо е трябвало да спорите 2 страници. То няма верен и грешен отговор тук, че да се убеждавате една друга в нещо, ясно е че всеки ще си държи на своето. Simple Smile

# 94
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ааа, TheLight, дали няма правилно и грешно, виж как докато си спорехме най-културно, веднага се намери някой да се появи от нищото и да разпрати инакомислещите по Ориента Joy.

# 95
Ааа, TheLight, дали няма правилно и грешно, виж как докато си спорехме най-културно, веднага се намери някой да се появи от нищото и да разпрати инакомислещите по Ориента Joy.
Винаги ще има някой,който да се намеси буквално от нищото...  Mr. Green

Иначе само TheLight ли се сеща,че всеки е прав за себе си и това,че един не е на мнението на другия,не означава,че трябва да се палите излишно...  Tired

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 13:51 от Timberland

# 96
# 97
Това го разбрахме-че Катрин иска да се връща. Аз я посрещам с отворени обятия. Hug Дали Шонда ще я иска е момента.
Айде стига се дракахте за тая Кристина и тоя Оуен-не разбирам жени като Кристина, ама е факт,че Оуен до някъде я притисна. Т.е. той не я е притискал, просто използва момента и на слабост, когато тя каза "да" сякаш от собствено чувство...но ако той я познаваше добре, щеше да знае, че истинската Кристина нямаше да каже " да" никога". Т.е.-той използва момента за себе си. Първо като размишлявах върхи караницата ви, реших,че мисля като joy...ама се сетих,че всеки на негово място би трябвало първо да излекува любимата си, тогава да и предлага брак-а не обратното.
От страна на Кристина съм съгласна, че тя го ползва за вибратор. Joy Да, Кристина си е такава, а той с неговото "да" се съгласи да е вибратор. Тогава кой крив, кой прав? Между другото-не помня някога кога са говорили двамата за това,че тя никога не иска деца. Проблема с детето е сложен-тя забременя без да иска, но беше ли му казала категорично преди предложението му за брак, че въобще не иска деца никога? Не помня-някой да ми припомни. Защото ако това не е било обсъждано никога-да, много е виновна. Но ако му е казала категорично още преди брака им-тогава той е бил съгласен да вземе сегашната Кристина и няма на кой да се сърди, освен на себе си. Просто смятам, че и Шонда насочва филма натам-че двамата са толкова различни и щом не могат да влезят в релси заедно е време да поемат различни пътища....но ще видим. Аз не виждам лично как той ще преудолее насилствената загуба на детето си и ще спре да обвинява Кристина-това е много тежък момент за човек, искал детето.

# 98
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, не са имали изричен разговор, но и той не и е казвал, че иска деца Peace

# 99
Ами и аз така помня бегло-че имаха изричен разговор, ама след брака, като стана тегавото. Преди това тя не му е казвала,че изрично не желае деца в живота си. А това дали той и е казвал-нормално е човек да поиска деца в определен момент, не смятам за нужно той да и го казва. Следователно ако наистина е така и не са имали такъв разговор преди брака, по-голямата вина да е на Кристина, защото тя го използва де факто. А все едно не го използва не само за вибратор, ами и за утеха, когато я беше страх сама? Използва го. Каза "да" и заради себе си тогава-беше я страх сама и каза,че го иска. ама тази тема и толкова сложна-тя беше болна тогава и можем вовеки да спорим кой използвал другия повече. За загубата на детето е по-сложно, защото той колкото и да иска няма да може да го преудолее.

# 100
  • София/Бургас
Искате да кажете, че всички трябва да се съгласни с мнението на един човек ли?!  Shocked
Никой не се кара, а споделяме мнение, което не е забранено никъде и се практикува в другите теми за сериали, ама явно тук не се приема добре (което ме подсети защо не пиша редовно тук!  Stop ).

Ето няколко забавни клипчета, с гадове по време на снимки :
http://www.youtube.com/watch?v=FSER3wBFx9c

http://www.youtube.com/watch?v=fKEcfY4NdcY

http://www.youtube.com/watch?v=WK0BDrZec3g

http://www.youtube.com/watch?v=zbCrrmBAZ7U

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 17:03 от ChemistryLady

# 101
Новата тема е повече от страхотна   bouquet

Още не съм намерила време да изгледам новата серия, но съвсем скоро ще се включа с мнение.
Що се отнася до анкетата моят отговор е, че без Мередит няма "Анатомията на Грей". Обичам този сериал, но съм сигурна, че без Дерек и Мер ще има голяма дупка, която не смятам, че Шонда ще може да запълни. Бих му дала шанс, но се съмнявам да се получи.

ПП: Връщам се да Ви чета  Wink

ППП: Изчетох ви и не съм съгласна с много от написаните неща - лично мнение:

Кристина е страхотен човек. Обожавам я. Тя е силна, знае какво иска и как да го постигне. Да, има хиляди недостатъци, да, имало е епизоди, в които искрено и с двете си ръце бих я удушила и, да, спрямо Оуен е грешна, защото отне мечтата му, докато той я държеше за ръка. Не съм съгласна обаче, че Кристина не е способна да обича - напротив. Не съм съгласна и с това, че няма чувства. Имам близка приятелка, която винаги е била до мен, но прегръдките са й нещо чуждо. Кристина подкрепя и винаги е подкрепяла Мер. Човек, който не го е грижа за другите няма да спасява човешки живот с опрян в главата пистолет. Човек, който не го е грижа за другите няма да плаче заедно с преживелия тежка загуба събеседник. Няма да се унижава повтаряйки едно и също нещо 1000 пъти, само, за да направи болката по-лека. Кристина е показвала душата си много пъти. Всеки има право на мнение. Ние не сме съдници, а зрители. Аз имам човек подобен на Кристина в живота си и го обожавам. Такива хора съществуват и въпреки странностите и дефицита на емоционалност, те също имат чувства и сърца. Що се отнася до детето, има много жени които не желаят дете. Има много жени със стабилни партньори, които не се чувстват готови за подобна отговорност, които се страхуват, че няма да бъдат добри майки. Оуен е прекрасен, но той знаеше що за човек е Кристина когато й предложи брак. До колкото си спомням, именно когато тя му каза, че е бремена имаше реплика от сорта на "Ти знаеше, че не искам деца", а той й отговори "Но вече си имаш едно". Ако греша-някой да ме поправи. Харесвам ги като двойка и мисля, че в много отношения се допълват.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 13:19 от Пoлu

# 102
Ами в края на краищата може и да е знаел, ама да се е надявал на друго. Както се казва-надеждата умира последна, всеки се надява до края. Абе както казахме-не са един за друг, ако тя умее да обича, по-добре да си обича някой друг, който ще я приема такава, каквато е. Peace Явно това не е Оуен.

# 103
извинете, до сега колко епизода има излезли от сезон 8 ???

# 104
извинете, до сега колко епизода има излезли от сезон 8 ???
12 епизода са до сега .  Peace

Общи условия

Активация на акаунт