Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 205
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
ĦăĴďĕ ÖŧǨȁȷȈ ɱɛ
Не четеш ли линковете, Кали ще е кардиохирурга в болницата управлявана от Елис Грей, Теди няма да я има.
А за другата ти идея, уверявам те, че,
ако Аризона беше с Кристина, Кристина нямаше да изглежда като спаружена марулка.  Mr. Green

# 121
  • Разград-София
И аз да се запиша в новата тема  Peace
Чакам с нетърпение новия епизод  Mr. Green

# 122
Хайде, и аз се записвам  Heart Eyes Отдавна не съм чакала епизод на  Анатомията с чак такова голямо нетърпение  Rolling Eyes

# 123
  • Ню Йорк
Хич не ми допада идеята която ще ни покажат в следващия епизод. Много не на мястото си ми се струват всички. И не защото съм свикнала да ги гледам по определен начин, а защото така както са в момента нещата са много по-реални да се случват.

# 124
Boomer,
Не съм чел линковете, защото когато седна да гледам епизод на който и да е сериал предпочитам да не знам абсолютно нищо, което ще стане в епизода, освен ако вече не съм го гледал веднъж. После като знам какво ще се случи и някак си загубвам интерес. А лафа за Кристина, че нямало да изглежда като спаружена марулка ако беше с Аризона ме разби  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 125
Хич не ми допада идеята която ще ни покажат в следващия епизод. Много не на мястото си ми се струват всички. И не защото съм свикнала да ги гледам по определен начин, а защото така както са в момента нещата са много по-реални да се случват.
На мен ми се струват много нереални...като някаква пародия...  Rolling Eyes Но идеята ми харесва...

# 126
Много не на мястото си ми се струват всички.

Точно това е идеята на серията, че в живота няма, ами ако...
И не трябва да съжаляваме за минали моменти или за несбъднати хипотези  Crazy

# 127
Само на мен ли не ми е интересен епизода if/then?

# 128
И аз не горя от нетърпение да го гледам. Мразя епизоди със сънища, паралелни светове и прочие. Както и ненавиждах онзи епизод, в който ги снимаха от ТВ. Съвсем скоро го даваха пак по Фокс Лайф. Направо си умирам от скука. Дано са малко по-интересни този път.

# 129
  • Ню Йорк
И аз не горя от нетърпение да го гледам. Мразя епизоди със сънища, паралелни светове и прочие. Както и ненавиждах онзи епизод, в който ги снимаха от ТВ. Съвсем скоро го даваха пак по Фокс Лайф. Направо си умирам от скука. Дано са малко по-интересни този път.

Ами и аз не съм във възторг. Така реално няма да разберем какво се случва с настоящите събития още една седмица. Но предполагам, че епизода е за пълнеж, нали трябва да ги докарат до 22-23  Mr. Green

# 130
Страхотно оформление на темата Wink А да попитам как се прави това със скрития текст?

# 131
Има бутонче "скрит текст", като задраскана буква Т изглежда, като отвориш прозорчето за публикуване на отговор.

# 132
Когато пишеш отговор, маркираш написаното(знаеш ли как?) и натискаш 8-мия бутон, който е на първия ред за оформление на текста. Там където има размер на шрифт, дали да е черен, наклонен. Дано ме разбра, че аз не знам разбирам ли се Grinning

# 133
И аз се включвам доста късно, поздравления за темата Simple Smile
Отивам да гледам серията.

# 134
Много
Само на мен ли не ми е интересен епизода if/then?

На мен също ми е интересно. Все пак става въпрос за една серия в алтернативна реалност, а не за цял сериал. Аз също смятам, че така нещата са наред, но ми се е случвало да си мисля, ами ако Оуен беше избрал Теди. Така че, с удоволствие бих изгледала такава серия. За съжаление обаче, тази седмица оставаме без нов епизод. След прекъсването за Коледа е доста гадно от страна на Шонда да ни държи още една седмица без серия. Според информацията, която прочетох ще бъде качена на 3-ти февруари.

Общи условия

Активация на акаунт