Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 237
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте!
Аз също съм фенка на сериала и се радвам, че ви намерих.
Много харесвам Оуен, Марк, Кристина, Теди и Кали. Силно се надявам Оуен да се събере с Теди, а Кристина я виждам как по-скоро се отдава на призванието си.
Изи и на мен не ми липсва.
По дискутирания по-горе въпрос съм на мнение, че Кристина и Оуен е трябвало по-навреме да изяснят кой какво иска. И двамата ги разбирам  Peace

# 136
И аз се записвам в тази тема с едно клипче от следващия епизод:  http://www.youtube.com/watch?v=_S3T_fVlizE

# 137
  • София
Да се наредя и аз сред чакащите:)

# 138
  • Ню Йорк
И аз се записвам в тази тема с едно клипче от следващия епизод:  http://www.youtube.com/watch?v=_S3T_fVlizE

Че то това си е половината епизод Wink

# 139

Че то това си е половината епизод Wink
супер, сега няма смисъл да я гледаме  Laughing

# 140
Това ще е някой доста объркан епизод Simple Smile Аз до тук изгледах 4 епизода от сезоно,утре продължавам Simple Smile

# 141
И аз се нареждам при тези, на които следващия епизод ще е скучен...само за пълнеж и само да ни доизнервя още една-две седмици след това. Може и да е смешен, ама на мен лично ми губи времето. Едва сядам да изгледам една серия, но пък с интерес какво става в нашата Анатомия, пък сега да тегля и гледам Кристина като зуек някакъв, Мер и Алекс-пфу. Sick Мерси.  Stop Мен ме вълнува какво ще стане с Лекси и Марк, не какво става в алтернативна реалност.

# 142
  • Across the Multiverse
Май само мен ме кефи идеята Simple Smile Изгледах клипчето, което е 1/4 от серията... много интересно, но май не трябваше да си развалям кефа от изненадата Simple Smile

# 143
Гласувах с "Да, но не както преди". Wink

# 144
# 145
ох,още един пълнеж-епизод за свети валентин  ooooh!

# 146
  • Ню Йорк
Ми то във всеки сезон си има по няколко серийки за пълнеж Wink Не е толкова страшно.
Мен пък откровено почва да ме дразни Шонда с това натрапване на Кали и Аризона. Нямам нищо против обратните ама няма нужда да ни ги възхваляват чак толкова. Малко грубо ми идва вече.

# 147
Е, ние с Галактическа май се разбираме. Hug
И мен не ми допада да натрапват прекалено Кали и Аризона. Просто не са ми любима двойка, сладки са, ама не са ми. Виж, ако дават Марк и Лекси постоянно, ще ми е най-кеф, всеки с предпочитанията си. Wink
А пък ако върнат Изи и я вържат с Алекс отново-е, мисля,че ще имам нова любима двойка... Mr. Green

# 148
На мен също не ми допада това натрапване.Искам да са разпределени равномерно и това е!От всяка двойка по нещо искам да видя...

# 149
Аз пък след като изгледах тези 11 минути още повече нямам търпение да дойде епизода и да видя какво става. Simple Smile

Страхотни насоки се очертават в новия епизод специално за Кристина и Оуен.
Скрит текст:
Имаше идеи при коментарите за тях по-горе и ето дават ни ги в серията - Оуен има 3 деца, а Кристина е напълно отдадена на кариерата си, но това не ги е направило щастливи...
В линка, който даде, Сара Рамирез намеква, че Кали ще намери пътя към Аризона дори и в алтернативната реалност, нямам търпение да го видя... Особено след размяната им на стрелички на заседанието  Flutter
Good Shepherd, Bad Shepherd  Joy Joy Joy
Мередит приятелка с Ейприл hahaha
Разхилих се на реакцията на Мер към Дер при асансьора...  Mr. Green
Алекс с тия цайси хахаха.
Въобще серията могат да я кръстят Мъже под чехъл
Лекси със свръхдоза - това ми дойде прекалено, майка и беше свестна жена не би трябвало да се стига дотам... Но пък татутата и растата са яки...

пп В алтернативната реалност Оуен има афера с Теди?!

За какво натрапване говорите?
В първите 5 серии този сезон двете нямаха обща сцена,
я ми припомнете с някоя от другите двойки да го е имало това  Thinking

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 13:40 от Boomer

Общи условия

Активация на акаунт