Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 313
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
От 2ри април мисля, че тръгва последният сезон на Анатомияа по Фокс Лайф  newsm44

# 601
  • Пловдив
На каква възраст се предполага, че са Шепърд и Слоун в сериала? Мередит и останалите са на 30 в 8мия сезон, в предни сезони си споменават годините. Но за другите нямам предположения.

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 13:34 от Янтра

# 602
Около 40 може би? Thinking

Ето малко инфо за по-следващия епизод, който ще излезе на 12 април.
http://www.tvfanatic.com/2012/03/greys-anatomy-episode-synopsis-support-system/

# 603
Има ли снимки за следващият епизод?

# 604
На каква възраст се предполага, че са Шепърд и Слоун в сериала? Мередит и останалите са на 30 в 8мия сезон, в предни сезони си споменават годините.

Може би Дерек ще е малко отгоре 42-44.
Все пак върви 8-ми сезон, а и в началото Дерек си беше завършен хирург-звезда.

# 605
Има ли снимки за следващият епизод?

Има ги малко по-назад в темата. Peace
http://www.tvfanatic.com/gallery/shows/greys-anatomy/episodes/th … n-sleeps-tonight/

Бумър, той и Марк вече си беше хирург-звезда като се появи, само дето той дойде втория сезон, така че би трябвало двамата да са горе-долу на една и съща възраст.

# 606
  • в сърцето на един мъж...
Те двамата - Марк и Дерек са били приятели от детинските си години и майката на Дерек се е грижила и за Марк. Поне ако помня правилно от предишните сезони.

# 607
  • Пловдив
Те двамата - Марк и Дерек са били приятели от детинските си години и майката на Дерек се е грижила и за Марк. Поне ако помня правилно от предишните сезони.
И мисля, че са набори, защото когато идват тия .... абе как се казваха от другия сериал, чернокожата разведена двойка, става ясно, че са завършвали заедно.

# 608
  • Ню Йорк
Над 40г са при всяко положение, по-скоро бих казала около 45. Малко е тъпо измислено защото Мередит се води на около 32-33г а самата актриса е с 10 повече.  Във филма тя и Дерек имат поне 10г разлика а всъщност имат едва 3 и така Wink

# 609
  • Пловдив
Дам, тя изглежда много възрастна последните два сезона, в началото по-младолика беше.

# 610
Абсолютно правилно! Това го бях забравила.

А, че са колеги с Бенетови си го спомням и аз,
имаха кросовър епизоди с Практиката, когато Дерек оперира брата на Адисън.

# 611
Те са завършили заедно медицина с Бенетови, а иначе Дерек и Марк са приятели от деца.

# 612
  • Пловдив
Те са завършили заедно медицина с Бенетови, а иначе Дерек и Марк са приятели от деца.
Приятели, но и набори. Но на колко всъщност са? Това е ВЪПРОСЪТ. Нямам спомен в някоя серия да има някакво споменаване.

# 613
Приятели, но и набори. Но на колко всъщност са? Това е ВЪПРОСЪТ. Нямам спомен в някоя серия да има някакво споменаване.

Ами никой от двата сериала май не е празнувал РД за да преброим свещичките  Joy

# 614
До сега никъде не са говорили за години

Общи условия

Активация на акаунт